duminică, 1 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 2 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 2 rezumat

Tahir îl ține pe Yigit în brațe și reușește să-l scoată la mal, dar o scapă din mână pe Nefes care în cădere se lovise la tâmplă. Yigit rămâne pe malul stâncos în timp ce Tahir se scufundă și o scoate pe tânăra femeie la mal, apoi o readuce în simțiri făcându-i respirație gură-la-gură. În acest timp Vedat și gealații lui coboară în grabă râpa și ajung jos, dar nu reușesc să-i găsească pe fugari pentru că cei trei s-au ascuns între stânci. Murat și Fatih, frații lui Tahir, îi găsesc și iau un adidas din piciorul lui Yigit apoi îl aruncă pe mal, dezorientându-i pe oamenii lui Vedat.

Cei trei fugari ies din ascunzătoare și pleacă spre sat unde găsesc adăpost în casa unor cunoscuți. Gazda, însă, face greșeala să spele hainele ude ale femeii și copilului pe care le pune pe frânghie. Vedat ajunge acolo și recunoaște hainele apoi intră în casă cu forța purtându-se violent atât cu toți cei pe care-i găsește acolo. Unul din bodyguarzii lui Vedat o sună pe verișoara acestuia, Eyșan, și îi prezintă faptele. Eyșan se impacientează, cunoscându-și vărul drept un tip violent în stare de orice, și caută o soluție, în primul rând cerând unui anume Kudret să-l verifice în tot amănuntul pe Mustafa, după care se pregătește să ia avionul către Trabzon. Se pare că Vedat ar mai fi comis o crimă în trecut, pentru că Eyșan îl sună la un moment dat și îl atenționează că în acel oraș nu vor putea să mușamalizeze totul așa cum au facut-o în Istanbul.

Între timp, Tahir plecase cu Nefes și Yigit la imam ca să vadă cum se mai prezintă degetele tinerei femei, dar bătrânul îi spune că nu e bine și că este neapărată nevoie de un medic. Tahir se duce acasă la Mercan, una dintre fetele la care maică-sa venise în pețit cu câteva zile în urmă, și o aduce pe sora acesteia, care este asistentă medicală, să vadă ce poate face. Vedat este pe urmele lor, dar Tahir este vigilent și o duce pe Nefes într-o casă izolată, unde nu știe nimeni de ei. În acea seară Nefes îi povestește lui Tahir cum a fost vândută de tatăl ei, un om în stare de orice pentru bani, lui Vedat când era în anul întâi de liceu.

Vedat, extrem de furios, începe să-i adune pe toți cei din sat cu care ar fi intrat în contact soția sa și îi bate apoi îi amenință cu pistolul să spună unde este. Tocmai se înfuriase pe imamul Osman și îi pusese pistolul la tâmplă când intră în încăpere verișoara sa. Aceasta îl oprește să mai facă și alte fărădelegi și îi promite că va face tot posibilul să-i aducă nevasta și copilul acasă. Eyșan se ține de promisiune și se duce să stea de vorbă cu Mustafa, spunându-i să-și plătească toate datoriile către stat, inclusiv licitația prin care au câștigat afacerea cu ei, că altfel va fi rău. Mustafa se arată nepăsător, dar el are probleme financiare și merge la tatăl lui Mercan cu care vrea să facă parteneriat de afaceri ca să plătească el datoriile apoi să-și scoată banii din profitul obținut ulterior. Acesta acceptă dar cu condiția ca Tahir s-o ia de nevastă pe fiică-sa, pe Mercan.

Mustafa, strâns cu ușa de situația generată de Eyșan, acceptă și trece peste capul fratelui său trimițând-o pe Saniye la familia fetei să pregătească logodna. Bineînțeles, Tahir habar nu are. Între timp, Mustafa și Asiye îl descoperă pe imamul Osman acasă, în pat, bătut măr și se enervează amândoi. Mustafa zice că se duce să-l împuște pe Tahir, iar Asiye spune că Vedat trebuie împușcat.

Vedat a aflat de la Mustafa unde se ascund fugarii și seara înconjoară casa și strigă la Nefes să iasă afară avertizând-o că nu are unde fugi. Mustafa, care este cu ei, sare la bătaie dar Vedat îl împușcă. Tahir aude bătăi în ușă, ia pistolul și trage zăvorul, dar se miră când vede cine este afară...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 1 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 3 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.