miercuri, 16 octombrie 2019

Ce faci cand partenerul te inseala?

Ce faci cand partenerul te inseala?

Niciodată nu este simplu să afli că partenerul te înșeală. Cred că foarte mulți oameni preferă să nu știe niciodată sigur, dar eu fac parte din categoria aia care consideră că decât să mă macin pe dinăuntru și să sufăr a la long de bănuială, mai bine aflu adevărul și iau o decizie radicală, iar după aceea îmi clarific viața pe mai departe. Însă probabil că dacă lucrurile sunt complicate de o căsnicie cu acte și niște copii, aflarea acestui adevăr chiar reprezintă o problemă.

Dar chiar și așa, cei care se știu puternici și vor să tranșeze lucrurile, au la îndemână mai multe căi sigure de a afla dacă bănuielile se confirmă sau nu. Doar pentru că bănuiești că soțul sau soția ta trădează nu înseamnă că așa și este, de aceea este important să urmezi niște pași, în cazul în care adevărul este pentru tine mai presus de orice. Infidelitatea este un lucru foarte serios, așa că e de preferat să ai probe indubitabile dacă-ți acuzi partenerul că te înșeală.

Viața intimă


Unul dintre cele mai puternice semne este viața intimă. De obicei cel înșelat simte o schimbare majoră în comportamentul erotic al partenerului. Dar atenție, unele schimbări pot surveni și odată cu trecerea anilor, cu schimbările hormonale sau de la vreun tratament medical. Totuși dacă sunteți încă tineri și viața intimă e doar o amintire, ceva e în neregulă cu partenerul tău.

Obiceiurile telefonice


Ai observat recent că partenerul este mai preocupat decât de obicei să dea mesaje, se ferește de tine când vorbește la telefon ori este apelat și uneori nu răspunde, cu toate că nu făcea înainte așa. Dacă știe să fie discret, nu va lăsa urme și va șterge imediat mesajele pe care nu trebuie să le vezi sau lista apelurilor secrete. Însă numărul de telefon probabil că îl are în agendă sub un anume cod, dar nu cred că este o idee bună să începi să suni pe toată lumea din agenda lui doar ca să vezi unde se află numărul celei de-a treia persoane din menajul vostru a trois. Iar dacă într-adevăr știe să-și ascundă secretele întunecate, va avea un al doilea telefon despre care tu nu știi.

Ce faci cand partenerul te inseala?

Obiceiuri de comportament


Observă-i aspectul. Dacă deodată se îmbracă elegant, sau alege alt stil decât acela cu care te-a obișnuit, probabil încearcă să impresioneze pe cineva. O schimbare bruscă a comportamentului este un bun indiciu că se întâmplă ceva ciudat. Fii atentă la cum miroase. Dacă partenerul tău vine acasă mirosind a parfum străin, te-ar putea înșela. Fiecare persoană are un parfum foarte distinct, dincolo de spray-ul pe care îl folosește, așa că va trebui să ții cont de acest lucru. Deși, cum spuneam mai sus, dacă știe să fie discret, este posibil să vină acasă ușor amețit de băutură sau mirosind a fum de țigară, chiar dacă nu este fumător, ca să-ți adoarmă instinctele. Nu-i așa că în aceste cazuri vei crede că a fost cu băieții la o bere?

În al doilea rând observă-i atitudinea. Unii când înșeală sunt mai nervoși, alții excesiv de amabili și atenți. Așadar, ori de câte ori apar schimbări majore de atitudine, fii atentă, ceva nu este în ordine. Dacă ți se pare că aduce mai puțini bani în casă, ori se plânge de vreo micșorare de salariu, deși te-ai interesat la colegii lui și nu este adevărat, este cazul să iei măsuri.


Ce este de făcut?

Ce faci cand partenerul te inseala?


Ai la îndemână câteva soluții, unele mai costisitoare, altele mai puțin. Dar niciuna gratis. Iar dacă vine o așa-zisă prietenă să-ți spună că Georgică te înșeală, poate fi adevărat, dar poate fi și o minciună menită să vă distrugă relația. Nu pleca urechea la bârfe, chiar dacă se spune că nu iese fum fără foc. Verifică!

Așadar:

  • poți angaja un detectiv particular. Nu este ieftin, dar în unele cazuri, mai ales dacă la un eventual divorț sunt mulți bani la mijloc, este o metodă foarte potrivită, este o modalitate definitivă de a afla dacă există ceva adevăr în suspiciunile tale. Dar cum ziceam mai sus, poate fi o opțiune destul de costisitoare, pe care nu oricine își permite să o utilizeze.
  • poți cumpăra camere sau microfoane spion pe care să le montezi prin casă ori chiar să îi plantezi un microfon spion într-o haină sau în borsetă. Poate partenerul tău are decența să nu-și aducă amanta în patul conjugal, dar cel puțin vei auzi convorbiri interesante. Iar dacă alegi să-i pui un microfon chiar în căptușeala hainei sau într-un buzunar al diplomatului ori borsetei, s-ar putea să obții dovezile pe care le cauți.
  • verifică-i conturile de pe calculator, de facebook, de email, etc. Dacă găsești salvate nume de utilizatori pe care nu le știi, atunci le știe partenerul. Tot el are și parolele lor, bineînțeles. Iar dacă e o persoană mai neglijentă, nici măcar nu va trebui să faci un efort să afli aceste parole, pentru că-ți lasă mură-n gură, conturile mereu deschise. Iar dacă nu le poți verifica, uită-te în istoricul accesărilor calculatorului, pe ce site-uri intră, sunt unii care socializează direct de pe site-uri de întâlniri. Totuși dacă accesează internetul în special de pe telefon, va fi ceva mai greu să faci o verificare, deși, când doarme, ai putea să nu te sfiești să fii propriul tău detectiv.
  • ultima soluție ar fi să vorbești sincer cu el. Dar din experiență îți spun că rareori un partener va recunoaște infidelitatea și foarte rar chiar se îndreaptă după ce a greșit și l-ai prins. O să spună în continuare că te iubește și vrea să rămână alături de tine. De cele mai multe ori, până la proba contrarie.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












17 comentarii:

  1. Oamenii se schimba cand au ceva de ascuns, deci sunt usor de reperat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat, dar poate ca nu intotdeauna ceea ce au de ascuns e o relatie secreta.

      Ștergere
  2. foarte intalnita problema in ziua de azi, parca nu ar mai interesa familia pe nimeni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca bine zici! Sunt diriginta la o clasa si aproape jumatate din elevi au parintii divortati!

      Ștergere
  3. Eu cred ca cel mai bine este sa ii dai papucii! Cand nu mai ai incredere in partener, relatia nu prea isi mai are rostul!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Estea devarat, dar pentru asta ai nevoie de dovezi. Adica mie asa mi se pare corect. Doar dintr-o banuiala si din neincredere sa rupi o relatie, mi se pare cam mult.

      Ștergere
  4. Cred ca totusi o prima solutie ar fi comunicarea. E important sa ii spui ce simti si sa il intrebi ce s-a intamplat.☺️

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum sa zic, detectivii astia ar putea sa scoata la iveala lucruri la care nu te astepti, ai nevoie de ceva curaj sa apelezi la astfel de servicii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că o relație se construiește cu încredere, respect, înțelegere și iubire. Dacă ceva lipsește, nu mai este o relație. DIn ce în ce mai multe cupluri cred că este suficient să ții cont de 1,2 din cele enumerate și numărul divorțurilor este foarte mare.
    Cât despre detectivii particulari, serviciile lor sunt utile în multe alte situații decât cele de urmărire a partenerului.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca se vede din comportament când este ceva în neregula. După un anumit timp înveți sa îți citești partenerul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu aș încerca din prima să vorbesc sincer cu el, nu aș merge pe alte metode. Comunicarea e totul și îți poți da seama.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmmm... intr-adevar, daca doar banuiesti ca te inseala si nu esti sigur, solutiile propuse de tine sunt eficiente, pentru a afla adevarul. Eu n-as putea trece peste asa ceva, cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant articolul tau. N-am stat sa analizez aceste aspecte. Si eu sunt genul care n-ar putea trece peste asta. Cred ca e cel mai sanatos sa iesi din relatia respectiva, e nevoie de multa vointa pentru a schimba ceva, iar o persoana care a inselat nu cred ca are asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei care au diferite suspiciuni astfel de solutii sunt eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  12. Comunicarea e cea mai importanta intr-o asemenea situatie. Cred ca e mai bine sa comunici cu partenerul/partenera inainte sa apelezi la un detectiv 😊

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu ce sa zic. Cand deja acest fenomen are loc inseamna ca problemele din relatie persista. Nu cred ca dupa primul conflict partenerul recurge imediat la gesturi necugetate. Acum nu stiu daca spionajul sau restul artificiilor ar functiona si acestea nu ar face mai mult rau decat bine

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.