joi, 17 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 34 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 34 rezumat

Episodul 34 din serialul Lacrimi la Marea Neagră începe cu o surpriză. Asiye, Berrack, Nazar și Mercan vor să pună în aplicare un plan ca să-l prindă pe Vedat. Oare ce au de gând și cum vor face să le reușească intriga? Și în ce scop fac acest lucru? După acest început bizar de episod, se revine la scena din finalul episodului 33, când Nefes revine acasă la imamul Osman ca să ia haine mai călduroase pentru Yigit. Vedat aflase adresa ei și venise să stea de vorbă cu ea. Nefes este uluită să-l vadă acolo atât de repede de la mutarea ei și vrea să-l alunge, dar el face ceea ce știe mai bine, adică o amenință ca s-o facă să se simtă nesigură. Ba mai mult, îi spune că dacă într-adevăr familia Kaleli ar fi iubit-o cu adevărat, n-ar fi lipsită de bani în casa unui bătrân. Apoi îi face din nou oferta de a reveni la el care-i poate da o viață de lux.

Mustafa și Berrack îl aduc acasă pe Fatih care a fost externat. Mama Saniye nu este bucuroasă s-o vadă pe Berrack acolo și se poartă nepoliticos cu ea, dar Asiye și Mustafa o dojenesc. Eforturile lor de a o face pe Saniye să se comporte altfel au eșuat cobstant, iar acum le aruncă în față că în casa ei face ce vrea și primește pe cine vrea. După aceste discuții,. Murat iese afară și, întrebat de Mustafa ce are de gând, spune că se duce la muncă.

Acasă la Dagdevireni Nazar o ajută pe Mercan cu fizioterapia. Turcan o întreabă de divorț iar Nazar răspunde că a stat de vorbă cu avocata Esma și că se va mai duce pe la ea să vadă cum evoluează lucrurile. Turkan nu uită să-i reamintească fiicei sale să stea departe de Murat. Tahir îi aduce pe Yigit și pe Nefes la casa Kaleli să mănânce o supă făcută de Asiye. Dar Nefes este încă abătută și se gândește la cele spuse de Vedat. Iar în cele din urmă îl face pe Tahir să oprească mașina și coboară mergând pe jos. Tahir îl lasă pe Yigit în mașină și se alătură soției lui care-i spune că acasă la el nu este dorită și ea nu are unde să se ducă decât la Osman. Tahir este conștient că Nefes are dreptate și că acasă la el Sanyie se poartă urât și n-o dorește.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 34 rezumat

Vedat, după ce a plecat de la Nefes, se duce la un restaurant bucuros că i-a mai înfipt un ghimpe în inimă fostei sale soții. Acolo se întâlnește cu Fikret pe care îl pune la curent cu ultimele evenimente, și cum Nefes o să-și dea seama cât de singură este și va reveni la el. Fikret îl ascultă apoi îl întreabă de ce nu renunță la cei doi - Nefes și Yigit - iar Vedat răspunde că nu va renunța niciodată. Cât despre Nazar, zice că mai are nevoie de ea o vreme. Fikret îi spune o poveste cu lupul și oaia care era victimă, specificând că Vedat se crede lup, dar de fapt e doar o oaie rătăcită care va fi mâncată de un lup. Vedat își amintește niște lucruri și îl pune pe Fikret să-i povestească în ce mod l-a trădat tatăl său în tinerețe și cine era femeia pe care a iubit-o? Sakine sau Gulendum? Fikret răspunde că Gulendum, iar Sakine a fost aceea care a căutat răzbunare și el a împușcat-o. Dar Vedat tot insistă să-i spună despre tatăl său iar Fikret îl dojenește că nu are răbdare și pleacă. În timp ce Fikret se depărtează, Vedat se încruntă și rostește ca pentru sine că a avut destulă până acum.

Nazar se află în birou la Esma unde semnează actele de divorț spunând că nu-i pasă dacă Vedat este sau nu de acord. Esma vorbește la telefon cu Asiye și hotărăsc să meargă în vizită la Osman, mai ales că Yigit este răcit. Tahir ajunge acasă la imam cu Nefes și băiatul, pe care-l pun în pat. Nefes este foarte bulversată și începe să plângă. Asye, Berrack, Nazar și Esma vin în vizită la Nefes ceea ce-i mai schimbă starea de spirit. Cu toate acestea, amintindu-și tot ceea ce s-a întâmplat de când a ajuns la Trabzon, i se pare că nimic nu i-a reușit. Acum toate cele cinci femei se gândesc să pornească împreună o afacere de catering. Ideea prinde viață câteva zile mai încolo când Murat le ajută să răspândească niște flyere publicitare prin oraș iar soțul lui Naciye le face fotografii profesioniste. Primele comenzi sosesc neîntârziat. Când Osman ajunge acasă crede că toată mâncare de pe masă este pentru el, dar apoi află de afacerea începută de cele cinci prietene.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 34 rezumat

Cemil este sunat de Vedat care-l informează că nu va fi de acord cu divorțul, amintindu-i că l-a împrumutat cu bani ca să-și acopere datoriile. Însă Cemil este nervos din cauza violențelor la care Vedat le-a supus pe fiicele lui și ar vrea să scape de el.
La Kaleli toată lumea este la masă, la cină, în afară de Tahir. Saniye întreabă de el, dar Murat îi spune că n-o să vină acasă de vreme ce soția lui nu este binevenită acolo. Osman își face drum până la ei ca să-i explice cuscrei sale ce înseamnă familia. Noaptea târziu, Fikret îl sună pe Mustafa să-i spună că l-a văzut pe Tahir abătut, acasă la Osman și întreabă dacă poate să ajute cu ceva. Apoi ni se arată amintirile lui Fikret din tinerețe, când a salvat-o pe Gulendum de niște golani și apoi a început să iasă cu ea. Într-o seară Gulendum voia să-i spună că este însărcinată, apoi niște tipi au oprit o mașină, l-au împușcat pe Fikret și au răpit-o pe femeie.

A doua zi dimineața, Vedat ia micul dejun pregătit de Naciye și discută despre masa de seară. Vedat o lasă să pregătească ce crede ea de cuviință, dar Naciye spune că poate vor comanda de la noua firmă de catering, Nefes Lezzetler. Când Vedat aude așa ceva, pleacă imediat acasă la imam și distruge toată mâncarea deja pregătită amenințând-o pe Nefes. Celelalte asociate vin și o găsesc pe Nefes în lacrimi, cu bucătăria devastată și mâncarea pe jos. Acum este momentul în care ele se decid să acționeze împotriva lui Vedat.

Oare Fikret este tatăl lui Vedat? Cel puțin mie așa mi se pare în acest moment. Saniye își va schimba atitudinea față de Nefes și Berrack? Fetele vor reuși să continue afacerea de catering? Și oare cum se vor răzbuna ele pe psihopatul de Vedat? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 33 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 35 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.