vineri, 18 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 35 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 35 rezumat

Cele patru prietene pun în aplicare planul lor de răzbunare imediat ajutate chiar de unul dintre oamenii lui Vedat. Dar în timp ce se deplasează cu camionul Dagdevirenilor sunt oprite de poliție pentru că mașina nu are asigurare. Asiye, Nazar și Berrak sunt lăsate în drum iar Vedat, care este inconștient, se află în remorca acoperită a camionului care este dus într-o curte. Cele trei femei se duc înapoi la Nefes și îi povestesc ce s-a întâmplat și se gândesc că ar trebui să-l caute pe Vedat. Dar când ies din casă, o mare surpriză le așteaptă.

Acasă la Osman Nefes este încă furioasă și nu are somn din cauză că Vedat i-a distrus bucătăria și mâncarea din primele comenzi ale firmei de catering. De asemena, Fatih și Tahir nu au somn din cauza purtării urâte a mamei Saniye față de femeile pe care le iubesc ei și, stând de vorbă, ajung la concluzia că mama lor nu le dorește fericirea. De fapt, ei nu-i place nici de Nefes, ori Berrak, nici de Nazar iar cu Asiye se ceartă mereu. Tahir nu știe ce să mai spună.

Camionul este parcat în fața casei lui Osman și Nazar este sunată de Doruk, șeful bodyguarzilor lui Vedat, cel care le-a ajutat, care îi zice că le-a urmărit și că a recuperat camionul pentru că șeful lui are nevoie de o lecție dură. Însă Doruk făcuse totul la ordinele lui Fikret. În retrospectivă, vedem cu el l-a sunat pe acesta și l-a informat despre răpire. Fikret se amuză dar după aceea se întâlnește cu bodyguardul și pun la punct detaliile. Rămâne ca Doruk să le urmărească pe femei și apoi să recupereze camionul. Acum Vedat este într-o casă nelocuită legat de un scaun cu rotile, iar cele cinci prietene își amintesc în ce fel s-a purtat cu ele, deși tac și nu știu ce să-i facă agresorului lor. Mercan vrea să fie omorât, Nefes nu este de acord și până la urmă ele îl lasă acolo în speranța că noaptea le va fi un sfetnic bun și până dimineață vor găsi o soluție. Doruk îl sună pe Fikret să-i spună că Vedat a fost lăsat în casa din deal a lui Osman.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 35 rezumat

A doua zi, soluția se lasă așteptată. Tahir și Yigit vor să meargă la un film împreună cu Ali și Esma, dar băiatul insistă să vină și mama lui. Esma o sună pe Nefes să-i spună că o vor aștepta. Dar cele cinci prietene se duc cu taxiul la casa unde este Vedat, care s-a trezit și râde prostește de ele. După aceea le spune câte ceva dureros la fiecare, în bătaie de joc. Mercan din nou propune să fie ucis, dar Nefes iarăsi se opune. Esma sună din nou s-o întrebe pe Nefes când vine, iar ea răspunde că este pe drum. Femeile se întorc acasă dar o lasă pe Berrak să-l păzească pe Vedat. Între timp Naciye a venit la vilă să facă curat și de mâncare, dar bodyguardul îi spune să plece înapoi, iar când femeia insistă, Doruk o minte că Vedat este plecat cu afaceri pentru mai multe zile. Dar Naciye, care mereu știe tot, bănuiește că s-a întâmplat ceva și se duce la Turcan să-i spună.

Asiye, Mercan și Nazar îl găsesc pe Murat acasă la Osman așteptându-le ca să livreze mâncarea, dar nu au ce să mai livreze pentru că este deja târziu. Nefes ajunge la restaurant și nu mai merge la film pentru că Ali și-a amintit că trebuie să cumpere un cadou de nuntă unui coleg. În realitate, el vrea să-i lase pe Tahir și Nefes singuri. Vedat o convinge pe Berrak să se ducă la vilă și să ia telefonul mobil ca să vorbească cu mama ei (pe care într-un episod trecut Vedat parcă a spus că a ucis-o). Berrak îl crede și pleacă să ia telefonul de la Doruk. Într-adevăr în agenda telefonică este un număr salvat ca "mama lui Berrak". Dar nu răspunde nimeni la acel număr, iar Vedat zice că poate femeia doarme sau nu este acasă. După aceea o convinge pe Berrak să-l dezlege ca să se dezmorțească, dar după ce se vede liber, o lovește pe fată în cap și o lasă inconștientă. O târăște în altă cameră și o leagă, apoi se duce la loc în scaunul cu rotile ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 35 rezumat

La Kaleli are loc o cină în familie dar nimeni nu se atinge de mâncare și Saniye se supără. De aici se iscă din nou discuții și primul care se ridică de la masă este Mustafa. Saniye se supără pe toată lumea acuzându-și fiii că o trădează. La Dagdevireni, Nazar doarme dar Mercan nu are somn și iese tiptil din casă cu o bucată de frânghie, ducându-se la casa unde se află Vedat. Îl leagă de gât cu sfoara, exact cum a făcut și el cu ea în trecut, apoi leagă celălalt capăt de camionul lui Cemil aflat în curte. Însă după ce Mercan a ieșit afară, Vedat a pus-o rapid pe Berrak în locul lui, țipând la Mercan să aibă milă de el, ca să nu bănuiască fata nimic, după care s-a strecurat afară pe altă o ușă. La Kaleli, Asiye are mustrări de conștiință și îi povestește lui Mustafa ce au făcut ele cinci. Mustafa îl sună pe Tahir și se duc la casa din deal.

Episodul 35 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se încheie cum Mercan pornește camionul iar sfoara se strânge în jurul gâtului lui Berrak. Vedat ajunge în drum, fluierând bucuros că este liber și nevătămat.
Oare Mustafa și Tahir vor ajunge la timp sau Berrak va muri spânzurată de către Mercan? Ce răzbunare va ticlui Vedat? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 34 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 36 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.