miercuri, 23 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 rezumat

La închisoare fetele se gândesc la cei dragi și speră că acasă totul este în ordine. Asiye începe să aibă contracții și celelalte femei o pun să stea întinsă după care alertează gardienele. Esma, acasă la Osman, lucrează la caz și primește un telefon de la procurorul cu care a stat de vorbă Yigit, iar acesta o întreabă dacă poate să-l primească, să stea de vorbă. Esma acceptă întrevederea și se sfătuiește cu Osman, fiind amândoi surprinși, pentru că nu era vorba despre procurorul de caz. Acesta, când ajunge acolo, îi dă niște documente referitoare la arestarea celor cinci, și îi spune că a discutat și cu procurorul de caz după ce a analizat faptele și că vor face un fel de recurs. La întrebarea Esmei, că de ce face asta, bărbatul răspunde că a avut și el un fiu, apoi o roagă să-l salute pe Yigit din partea sa.

La închisoare se stârnește o revoltă în toiul nopții. Femeile sunt buimăcite și se tem. Nefes încearcă să le îmbărbăteze, le spune să stea acolo și să nu se implice. În timp ce celelalte din dormitor fac gălăgie și bat în ușă, Asiye începe să țipe și se declanșează nașterea. Acasă, Mustafa și Tahir au trimis copiii la culcare, dar ei doi parcă nu au stare și nici somn. Telefonul lui Tahir sună - este Ali care-i povestește despre revolta din pușcărie și că el se îndreaptă într-acolo să vadă ce este de făcut. Mustafa și Tahir lasă casa pe mâna gemenilor și pleacă în grabă. Amândoi stau la gardul închisorii așteptând veștile care vin odată cu zorii zilei - Ali îl anunță pe Mustafa că are un fiu. Asiye și bebelușul vor fi duși la spital. Esma se duce la Saniye să aducă vestea cea bună, dar mama Saniye doar se plânge că primul ei nepot s-a născut în închisoare. Ea nu știe că Esma a depus deja documentele prezentate de celălalt procuror și fetele vor fi eliberate în aceeași zi.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 rezumat

Fikret este și el informat despre nașterea băiatului lui Mustafa și se bucură pentru familia Kaleli. După aceea se interesează ce face Vedat, și află că acesta doar stă în beci, nu vorbește și nu mănâncă. Tahir îl sună pe Fikret și printre altele, îl întreabă dacă l-a găsit pe Vedat, dar Fikret minte că nu. După aceea Fikret se duce în beci, ia masa cu Vedat și îl informează că femeile vor fi eliberate și el își va primi înapoi înregistrarea și plângerea. Fikret îl somează să spună că atunci când au venit femeile după el, era beat. Vedat nu ar fi de acord și începe să spună că-și dorește o mulțime de lucruri - pe care orice fiu le-ar cere de la tatăl lui în adolescență - acuzându-l pe Fikret că acum face fapte bune ca să-și spele vinovăția interioară. Apoi psihopatul îl întreabă ce se va întâmpla dacă nu acceptă proba video și plângerea. Fikret îi răspunde că atunci trebuie să se obișnuiască să locuiască la beci. Dar Vedat luase un cuțit de pe masă și îl amenință pe Fikret cu el, apoi iese din casă amenințându-i pe bodyguarzi și reușește să ajungă la mașină și pleacă să-l ia pe Yigit de la școală, dar Tahir deja îl așteaptă pe băiat, așa că Vedat se retrage.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 rezumat

După ce femeile au fost eliberate, Tahir o duce pe Nefes într-un apartament nou, care va fi al lor dacă și ei îi place. A doua surpriză este un nou loc pentru afacerea de catering. Acasă la Kaleli, Saniye îl ține în brațe pe bebeluș și în ciuda lui Asiye, îi pregătește leagănul în camera ei. Mustafa nu are ce-i face și o lasă așa. La Dagdevireni, toată lumea se așează la masă. Cemil este cel mai fericit că-și vede fetele acasă, nevătămate. În timpul mesei o întreabă pe Nazar dacă Vedat a fost găsit și ce se mai aude cu divorțul. Ea răspunde că va divorța indiferent cât de mult timp va avea de așteptat. La Kaleli, Yigit le povestește cum s-a dus la procuror și i-a spus că vrea ca mama lui să fie eliberată. Osman și Mustafa îl botează pe băiețel Mehmet Eren. În scurt timp vine și Fikret pe la ei așezându-se și el la masă.

În acest timp Vedat rulează spre aeroport de unde vrea să închirieze un avion particular. Așteptând lângă avion, se gândește la cel pe care l-a ucis în tinerețe și pe care îl credea taică-său. După aceea pleacă la vila sa, goală acum, și după ce își ia ceva de la frigider, îl vede pe Fikret acolo. Acesta îl întreabă ce are de gând iar el răspunde că același lucru ca de obicei - își va lua fiul cu el apoi o vor aștepta amândoi pe Nefes. Fikret insistă ca fiul său să renunțe la acest plan și să lase pe altul să-l crească pe Yigit. Remarca îl atinge pe Vedat care urcă la etaj către dormitor cântând un cântec de leagăn.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 rezumat

A doua zi telegraful Naciye se află la ușă, care cum îl vede pe Vedat îi dă raportul despre tot ceea ce a aflat nou. Pentru psihopat, noutatea este că Tahir a închiriat un apartament nou și o locație nouă pentru afacere. O întreabă pe Naciye unde se află aceste adrese și apoi o dă pe ușă afară, nu înainte de a-i spune să nu mai răspândească aceste informații. Vedat ia o femeie cu care se duce la agenția imobiliară și o pune să mintă că are nevoie de chei ca să facă curat. Femeia îi dă cheile lui Vedat care o plătește și se despart. Între timp, Tahir ajunge la agenție, dar Vedat deja este în drum spre apartament. Nefes le arată lui Nazar, Mercan și Berrak noul loc pentru mâncare și apoi se duce la apartament unde îl găsește pe Vedat. Acesta deja lipise pe pereți niște poze cu ei doi și scrisese cu vopsea roșie numele lui Yigit pe ușa dormitorului copilului.

O terorizează pe Nefes apoi Tahir o sună fiind în drum spre casă, dar Vedat ia telefonul și răspunde la apel. Până să ajungă Tahir, psihopatul pleacă, lăsând-o pe Nefes plângând. Fatih ajunge la apartament cu Yigit exact când Vedat pleca, dar văzându-i, scoate pistolul somându-l pe geamăn să i-l predea pe copil. Tahir iese la balcon și trage spre Vedat determinându-l pe acesta să fugă, apoi iese afară și se urcă la volan urmărindu-l. Se întrec amândoi într-o cursă nebună pe un drum liber, dar la un moment dat trebuie să treacă printr-un tunel. Tahir o ia pe un drum lăturalnic și ajunge mai repede în celălalt capăt al tunelului. Acum Tahir stă cu pistolul îndreptat către Vedat, care își începe discursul menit să-l facă pe rivalul său să se răzgândească. Însă de data asta, Tahir trage, amintindu-și câte rele i-a făcut acest om lui și familiei lui.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 rezumat

Ce se va întâmpla cu Tahir și dacă va fi acuzat de crimă sau va fi absolvit de fapta sa? Ce va face Fikret acum că fiul său este mort? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 39 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











2 comentarii:

  1. Right now it appears like Expression Engine is the top blogging platform available
    right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, I am not interested in what is new, I've been using blogger platform for about 15 years. I got used to it and I am not eager to try new things.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.