luni, 21 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 rezumat

La finalul episodului trecut din serialul Lacrimi la Marea Neagră Vedat reușește una din răzbunările sale cele mai urâte: le trimite la închisoare pe cele cinci femei pe care le-a abuzat de-a lungul vieții, într-un fel sau în altul. Acum are din nou custodia lui Yigit și se gândește iarăși să părăsească țara împreună cu fiul său.

Berrak, Asiye, Hefes, Nazar și Mercan sunt șocate de noua realitate căreia trebuie să îi facă față. Afară familia Kaleli stă la gardul închisorii privind neajutorați cum dragile lor soții, mame și prietene sunt înghițite de sumbra clădire. Vedat profită de situație și se duce acasă la Kaleli, o leagă pe Saniye de mâini și de picioare și îi pune căluș în gură, promițând c-o să rezolve el și problema ei cu Tahir. Așa cum face de obicei, pune muzică clasică, deschide toate butoanele aragazului, introduce o oală de metal în cuptorul cu microunde și îl pornește, după care pleacă la Osman unde îl ia cu forța pe Yigit.

Tahir vine în sfârșit acasă și amintindu-și că Ali i-a spus despre Yigit, că va fi luat legal de către tatăl său, se grăbește să ajungă mai repede. Mustafa îl urmărește îndeaproape, dar Tahir își schimbă planul și își anunță fratele că se duce la aeroport pentru că e sigur că Vedat va pleca din Trabzon. Avocata lui Vedat este contactată de Doruk care-i transmite că Fikret vrea să stea de vorbă cu ea. Femeia se duce la Fikret care este nervos și o amenință cu vorba că pe trădători îi așteaptă moartea. Ea se apără recunoscând că Vedat a amenințat-o că o omoară dacă nu face ce-i spune el și că a plecat la aeroport. Fikret își trimite și el oamenii pe urmele lui Vedat, să ajungă acolo înainte să se urce în avion.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 rezumat

Yigit este nefericit și repetă mereu că Tahir este tatăl lui adevărat și că vrea la mama. Cu cât se plânge mai mult, cu atât se enervează Vedat. Copilul se cere la toaletă și cu toate că Vedat nu ar vrea să oprească, până la urmă îl duce pe Yigit la o benzinărie, dar băiatul se urcă pe vasul de toaletă și iese pe geam. Când Vedat vede că a trecut ceva timp și copilul nu-i răspunde, deschide ușa cabinei ca să o găsească goală. Yigit aleargă prin spatele benzinăriei în încercarea de a fugi de taică-său. Între timp Tahir trece cu mașina pe acolo, iar psihopatul se urcă la volan fără să plătească benzina pusă în rezervor și demarează după Tahir.

Fikret este informat de oamenii lui că Vedat nu se află la aeroport, în schimb e plin de polițiști, iar avionul cu care ar fi putut pleca Vedat a decolat deja. Fikret află de la avocată că fetele nu pot ieși din închisoare pentru că înregistrarea răpirii există ca dovadă la dosar. Nervos, bărbatul o somează să facă ce-o ști, dar să dispară acea probă din dosarul de caz. Yigit este găsit de poliție hoinărind pe autostradă. După ce le spune cine-i sunt părinții, polițiștii îl iau în mașină.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 rezumat

La pușcărie, femeile se întreabă oare cât vor rămâne acolo și se gândesc cu părere de rău la familiile lor. În acest timp Vedat se află pe autostradă, dar pentru că Tahir și Mustafa îl urmăresc, o ia pe un drum lăturalnic care se tot îngustează și când din sens opus vine un camion, el este forțat să iasă în peisaj lovind un copac. Mașina nu mai pornește și atunci psihopatul își ia pistolul și iese afară. Mustafa și Tahir sosesc și ei. Vedat începe să tragă fugind spre pădure. Ca să scape, Vedat strigă la cei doi frați că Yigit a rămas la benzinărie, iar Tahir mușcă momeala și pleacă lăsându-l pe Mustafa să se descurce singur. Acesta începe să tragă aiurea risipindu-și gloanțele. Vedat îi trimite o poză cu mama Saniye legată fedeleș spunându-i în același timp că a lăsat gazele deschise și vasul de metal în cuptorul cu microunde. Mustafa aleargă spre camion și pleacă acasă, spre ciuda lui Vedat care credea că-l va face să iasă de după copaci ca să-l împuște.

Din fericire, Saniye este teafără pentru că Turkan trecuse pe acolo și a salvat-o imediat după plecarea psihopatului. Tahir primește un apel de la Ali care-i spune că polița l-a găsit pe Yigit și că este la ei, dar și Mustafa îl sună să-i spună ce a pățit Saniye. Femeile își petrec timpul la închisoare vorbind între ele și ignorându-le pe celelalte din dormitor. Deja au rivale în cameră și respectivele ar vrea să le lase fără mâncare, dar fetele împart trei porții de supă și pâine și nu se culcă flămânde.

Turkan îi povestește lui Cemil ce i-a făcut Vedat lui Saniye și spune că o va vizita a doua zi pentru că Kaleli au acum nevoie de ajutor, dar Cemil crede că fetele au conspirat împotriva lui Vedat pentru că el nu a putut face asta și s-a dovedit laș în a-și apăra familia. Însă în timp ce Cemil s-a schimbat și are remușcări pentru că a avut încredere în Vedat, mama Saniye a rămas aceeași fire rigidă, blamându-l pe Tahir pentru că din cauza iubirii lui acum toată familia are de suferit.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 rezumat

Fikret îi invită pe Mustafa și Tahir la un ceai la o terasă din sat și le povestește despre viața de la închisoare. Apoi se oferă să-i ajute, dacă este posibil, și promite să-l găsească pe Vedat. A doua zi, Yigit și Balîm află ce se întâmplă cu mamele lor și Osman este informat despre pățania lui Saniye. Fikret este sunat de unul din oamenii lui care l-a găsit pe Vedat și acesta îi ordonă să-l ducă în beciul casei sale și să-l lege. Când Fikret ajunge acolo îl bate apoi îl lasă singur să țipe cât vrea. Mai târziu, Fikret revine, le spune bodyguarzilor să plece, și între patru ochi, îi povestește că Guldum era însărcinată cu el, iar copilul este chiar Vedat!.... Turgut, cel pe care psihopatul îl credea tatăl lui, după ce a răpit-o pe Gulendum, a așteptat să nască, crezând că era copilul lui, apoi a ucis-o. A luat-o pe Eyșan ca amantă, dar s-a purtat atât de crud cu ambii, încât Vedat l-a ucis. Acum psihopatul este uluit și nu-i vine să creadă ce tocmai a auzit și îl acuză pe Fikret că minte.

Pentru că Yigit vrea să-i spună mamei lui noapte bună, Tahir sună pe toată lumea, Osman, Esma și Ali, Kaleli și Dagdevirenii, și se duc la pușcărie cu o portavoce la care fiecare le urează noapte bună celor cinci femei. A doua zi dimineața Fikret îl sună pe Tahir să-i spună că are un amic procuror care le poate face o facilitate, să discute cu femeile la închisoare. Însă colega de dormitor care le dușmănește se plânge de gălăgia cu portavocea de cu seară și de faptul că cele cinci nou-venite au stat de vorbă cu familiile lor deși legal nu era permis. Această plângere va avea unele consecințe asupra celor cinci prietene.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 37 rezumat

Esma și Turkan se ocupă acum de firma de catering. Yigit ajută și el la împărțirea fluturașilor publicitari și îl vede pe procuror. Se duce la el la birou cu o tavă de prăjituri și îi spune omului despre afacerea mamei lui apoi îl roagă să o scoată de la închisoare. Procurorul promite să cerceteze cazul, iar a doua zi televiziunea face un reportaj despre afacerea de catering. Yigit apare vorbind despre mama sa, și femeile din dormitor au televizorul deschis și îl văd ... Când reportera îl întreabă unde este mama, el duce mâna la inimă și spune "aici" ...

Ce va face Fikret cu Vedat, dacă îl va ierta sau nu? Va putea avocata să sustragă proba video de la dosar? De ce s-a depărtat Saniye de familie? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 36 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 38 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.