luni, 11 noiembrie 2019

6 proceduri non-invazive pentru estetica faciala

6 proceduri non-invazive pentru estetica faciala

Este impresionant ce impact pot avea tratamentele cosmetice neinvazive precum laserele, injectările cu acid hialuronic, botox sau cu grăsime proprie ori peelingurile chimice. Fie că este vorba de grăsimea prelevată dintr-o parte a corpului și injectată în alta, sau de injectările folosite pentru a modela și sculpta nasul, tratamentele cosmetice non-chirurgicale sunt mai populare ca niciodată.

 Iată 6 proceduri, care nu necesită bisturiu.

1. Rinoplastie non-chirurgicală


O rinoplastie tradițională este dureroasă, invazivă și necesită mult timp de recuperare. Dar o modificare a nasului ne-chirurgicală este efectuată folosind substanțe injectabile, cum ar fi acidul hialuronic. Rezultatele nu sunt permanente, deși acest tratament popular pentru nas este perfect pentru persoanele care doresc să netezească anumite denivelări sau să creeze simetrie nazală. Pe de altă parte, o astfel de rinoplastie nu poate reduce dimensiunea nasului, astfel încât persoanele care doresc un nas mai mic vor fi nevoite să apeleze la operația clasică.

2. Mărirea buzelor cu acid hialuronic


Unele femei își doresc să aibă o gură ca Angelina Jolie, în timp ce altele sunt deranjate de buzele asimetrice. Oricum ar fi, injecțiile de mărire a buzelor cu acid hialuronic sunt mereu la mare cerere, inclusiv pentru felul în care arată fața în general. Operațiunea este simplă: după ce se aplică o anestezie locală, substanța este injectată și în scurt timp pot fi reluate activitățile obișnuite.

3. Tratament facial cu laser


Pentru imperfecțiunile minore ale pielii, cum ar fi petele solare, cearcănele și porii deschiși, tratamentul cu laser este foarte des utilizat în prezent. Procedura este nedureroasă, se face rapid și nu există aproape niciun timp de recuperare, decât poate pentru a se elimina o anumită roșeață care ar putea fi confundată cu o ușoară bronzare. Fasciculul laser este plimbat pe fața ta pentru a mări tonusul pielii și a micșora porii. Jennifer Aniston este fană a acestui tip de tratament non-invaziv și arată de parcă nu îmbătrânește niciodată!

4. Peeling chimic


Prin îndepărtarea scuamelor de piele moartă, straturile noi vor crește în loc, rezultând un ten mai luminos, mai clar, mai tineresc. Peelingul chimic variază ca rezistență: unele pot fi efectuate în pauza de prânz, dar pentru un peeling mai profund este nevoie de un anumit timp de recuperare. Peelingul chimic este opțiunea persoanelor care doresc să reducă aspectul ridurilor profunde, ale petelor provocate de soare și să elimine cicatricile lăsate de acnee.

5. Eliminarea ridurilor cu botox


Botoxul continuă să fie pe primul loc în tratamente cosmetice non-invazive. Acest tratament injectabil relaxează mușchii feței cu un rezultat subtil, dar eficient. Având în vedere că această procedură este rapidă și relativ nedureroasă, se poate face în scurt timp și te face să arăți ca nouă și bine odihnită. Astfel, nu este de mirare că este atât de popular printre persoanele de orice condiție socială, atât celebrități cât și femei obișnuite, care doresc să aibă un aspect tineresc al pielii.

6. Liftingul facial fără operație


Acum nu mai trebuie să vă plasați sub bisturiu pentru a vă întinde pielea și a elimina ridurile. Liftingul facial fără operație este o procedură non-chirurgicală care folosește geluri injectabile pentru a ridica ușor trăsăturile feței, a reduce ridurile și pentru a crea un aspect mai luminos și mai odihnit. Această procedură de sculpting facial poate dura până la doi ani.

Așadar, dacă nu sunteți hotărâtă încă, la fel ca în cazul oricărui tratament, faceți mai întâi o cercetare temeinică și mai apoi decideți ce este potrivit pentru tenul sau corpul dv., ca și pentru bugetul de care dispuneți. Posibilitățile sunt astăzi mai multe decât în trecut, iar tot ceea ce trebuie este să alegeți procedura care vă afectează sănătatea cel mai puțin.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










11 comentarii:

  1. cred ca m-as incumeta la 6 daca o sa fie nevoie candva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sunt cel la care as apela si eu dupa o anumita varsta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as apela doar la peelingul chimic si la tratamentul facial cu laser.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-aș încumetă deocamdată la astfel de tratamente, dar cel mai probabil voi apela la peeling chimic. Foarte bun articolul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tratamentul cu laser mă atrage. Am ramss7cu niște pete inestetice care mă stresează tot mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am învățat că este ok așa cum sunt, dar nu sunt nici pro și nici contra acestor măsuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Momentan nu mă gândesc la astfel de intervenții, dar, cine știe, poate în viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  8. De tratamentul facial cu laser as avea nevoie sa scap de imperfectiunile tenului. Momentan, nu ma ajuta bugetul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne putem infrumuseta cu minim de durere si proceduri non invazive si eu voi apela la ele cand va fi nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce sa zic ... toate mi se par tentante. Ridurile ma derankeaza, as lucra si la sani, mi-as face si un peeling ... cred ca doar rinoplastia as ignora-o

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine de stiut despre acest proceduri cat mai multe aspecte inainte de a lua o decizie. Si e bine si sa dam de stire ca sunt alternative non-invazive ale clasicelor operatii! Mersi de info!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.