joi, 21 noiembrie 2019

Apidava are grija de tenul tau

Apidava are grija de tenul tau

De curând am primit spre testare de la Apidava prin intermediul Brander. The Original Brander, următoarele produse: un balsam de buze, o cremă pentru ten sensibil și un săpun cu lăptișor de matcă din portofoliul Apidava Cosmetic Line. Eu recunosc că am făcut o adevărată pasiune pentru cosmeticele cu miere și alte produse apicole, care mi se par cu mult superioare față de produsele similare de pe piață. Cel puțin, pentru tenul meu mixt și zonele care încep să fie problematice, aceste creme cosmetice cu miere îmi redau echilibrul ph-ului pielii și elimină neajunsurile. Așa că acum, am testat cu tot dragul balsamul și crema pentru ten sensibil de la Apidava Cosmetic Line, iar săpunul cu lăptișor de matcă l-am făcut cadou, pentru că eu mai am săpunuri Apidava cu diverse ingrediente și arome. Asta ca să vadă și alții că produsele românești pot fi competitive și că mai există și lucruri ieftine și eficiente. Înainte să intru în subiect, vă spun că dacă vreți să vă cumpărați produse Apidava, le găsiți pe site-ul honey-land.net sau de la magazinele cu produse naturiste (Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt, RemediaVert, etc)

Efectele iernii asupra tenului sensibil


Frigul poate lăsa urme destul de serioase asupra tenului. Fie că este vorba de iritații vizibile sau simpla senzație de piele care strânge, tenul are nevoie de o îngrijire specială pe timpul sezonului rece. Cel mai important aspect în îngrijirea tenului în această perioada este hidratarea pielii, pentru că aerul rece usucă foarte mult pielea. Apidava ne pune la dispoziție o serie de produse cosmetice ideale pentru sezonul rece. Astfel, balsamul de buze pe baza de miere este special conceput ca un tratament intens de hidratare a buzelor, mai ales pentru perioada de iarnă. Crema pentru ten sensibil, cu unt de cacao, ulei de argan, ulei de morcovi, ulei de gălbenele, ulei esențial de lavandă, are un efect accentuat de protecție și crește rezistența pielii împotriva iritațiilor. Iar săpunul cu miere și lăptișor de matcă ajută la hidratarea pielii uscate, are un rol de intensificare a procesul de refacere naturală a celulelor, creând o piele cu un aspect tânăr și catifelat.

Uleiul de argan. Ce este și la ce ne folosește?

Apidava are grija de tenul tau


În mod special astăzi o să vă vorbesc despre uleiul de argan din produsele cosmetice. Dacă ai auzit de un elixir auriu, care promite o piele mai fermă și un păr mai strălucitor, elixir care efectiv se găsește în copaci, probabil vei crede că totul nu e decât o exagerare. Cu toate acestea, dacă remediul în cauză este uleiul de argan, totul este adevărat. Uleiul acesta provine din arborele de argan, care crește exclusiv pe niște dealuri din sud-vestul Marocului și este extras manual din sâmburii fructului de argan, care seamănă cu o măslină mare. Firește, producția de argan natural este foarte mică, de aceea uleiul natural este extrem de scump, însă în produsele cosmetice se poate folosi un ulei de sinteză, care reproduce identic formula chimică a arganului original.

În mod tradițional, marocanii folosesc uleiul de argan pentru a trata totul, de la eczeme și psoriazis la riduri și problemele scalpului și ale părului. Uleiul de argan conține câteva avantaje uimitoare uimitoare pentru piele, păr și corp. În compoziția uleiului intră acizi grași și vitamina E care îi conferă proprietăți hidratante și potențialul de a îmbunătăți tonusul pielii. Pe de altă parte, împreună cu celelalte ingrediente din crema pentru ten sensibil, oferă tenului o protecție sustenabilă împotriva frigului și a deshidratării produse de vremea rece.

Ce este uleiul de morcovi, și la ce folosește el?


Uleiul de morcov poate fi obținut și acasă, din morcovi rași și fierți în ulei obișnuit. Dar acest ulei se mai poate obține din semințele de morcov, extras prin distilarea aburului din semințele uscate. Uleiul de morcovi este foarte eficient pentru organismul uman datorită proprietăților sale antibacteriene și de vindecare. Uleiul de morcov este capabil să hidrateze pielea uscată, scalpul și părul. Uleiul de morcov poate fi utilizat singur sau în asociere, după cum se observă în crema pentru ten sensibil de la Apidava.

Balsamul de buze cu miere

Apidava are grija de tenul tau


Despre eficiența mierii și a altor produse apicole în cremele cosmetice am mai spus și cu altă ocazie, așa că nu vreau decât să subliniez că balsamul cu miere de la Apidava miroase foarte plăcut și este mult mai hidratant decât orice ruj hidratant de pe piață. Sigur că aplic și ruj când ies din casă, dar îmi tratez buzele mai întâi cu balsam.

În încheiere vreau să menționez și faptul că de-a lungul timpului am văzut că produsele cosmetice de la Apidava sunt foarte spornice, și chiar dacă uneori ele vin în ambalaje mici, folosirea lor durează mult timp.

Tu ai folosit vreodată cosmetice cu miere pentru buze și ten?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










10 comentarii:

  1. Am incercat produsele lor și mi-au placut tare mult. Sunt super 😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele apidava sunt foarte reușite! Balsamul e deja la al doilea recipient

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, am folosit de la demachiante la creme pentru fata si balsamuri de buze. Sunt o necesitate mai ales in sezonul rece cand tenul nostru are de suferit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am folosit, însă nu de la Apidava. Dar m-ai făcut curioasa și le voi cauta și eu sa le testez!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte multumita sunt de produsele lor, le folosesc cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac produsele Apidava. Unul din favoritele mele este balsamul de buze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Balsamul de buze este minunat si imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana acum nu cred ca am folosit nici un produs cosmetic de genul. Par bune si chiar merita incercate

    RăspundețiȘtergere
  9. Balsamul de buze este preferatul meu in aceasta perioada!

    RăspundețiȘtergere
  10. Avand in vedere ca sunt niste produse cu ingrediente naturale, cred si eu ca sunt bune. Merita incercate

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.