marți, 19 noiembrie 2019

Ikaturism te trimite in vacanta in Thailanda – afla acum ce poti vizita!

Ikaturism te trimite in vacanta in Thailanda – afla acum ce poti vizita!

Cunoscută și sub denumirea de Siam, Thailanda este o țară din Asia de Sud-Est. În ultimul timp, această țară a ajuns tot mai mult în atenția turiștilor de pretutindeni datorită locurilor minunate pe care le înglobează. Acest lucru se datorează și culturilor sale inedite, wow, artei, dar și arhitecturii sale.

Thailanda este o țară plină de temple maiestuoase și plaje parcă infinite și rupte din realitatea noastră cotidiană. Dacă îți dorești să ai parte de o vacanță în acest ținut de poveste, minunat prin simpla sa denumire, atunci îți voi spune în cele ce urmează cu ce te va aștepta Thailanda chiar de la sosirea în aeroport.

Plajele – tărâm de poveste din apă și nisip

Această țară este renumită în lume pentru plajele numeroase cu nisip fin și apă cristalină. Nuanța turcoaz, specifică apei, este unică în lume și mereu mângâie retina turiștilor. Pe cât sunt de numeroase, pe atât de diversificate sunt plajele din Thailanda.

Mai exact, există plaje în care se crează mereu o atmosferă familiară – locul perfect în care se pot distra pe cinste și copiii. Totodată, pentru cuplurile care merg în luna de miere sau într-o vacanță în doi există alte numeroase alternative – plajele solitare, cu cadre romantice.

Atracții turistice pe care nu trebuie să le ratezi

Ikaturism te ajută să pleci într-o astfel de vacanță de neuitat. Măcar o dată în viață merită să ai parte de un asemenea răsfăț, să vizitezi un loc splendid din toate punctele de vedere. Pe lista ta de locuri care merită vizitate nu uita să treci și Bangkok-ul – capitala Thailandei. Aici îți poți delecta retina cu templele care au o arhitectură splendidă, inedită din cap până în picioare. Să nu uităm nici de cartierul chinezesc, dar nici de numeroasele centre comerciale – cele care demonstrează că orașul Bangkok nu doarme niciodată.

Dacă îți place liniștea, vrei să te deconectezi total de la tot ce înseamnă cotidian, atunci Kon Lipe este insula perfectă pentru tine. O mare de calm și liniște vei găsi în Kon Lipe – locul în care te poți bucura de o vacanță pe cinste cu familia sau în cuplu. Pregătește-te chiar de pe acum pentru un sejur de neuitat – Ikaturism este aici pentru a te ajuta!

Parcurile Naționale din Thailanda

Având în vedere numeroasele plaje din această țară este de la sine înțeles că Thailanda deține și rezervații naturale impresionante. Acestea au dimensiuni incredibile – junglele, parcurile, lacurile, cascadele, plajele și râurile sunt doar câteva dintre elementele fascinante pe care le au în componență.

De un mai mare interes în Thailanda sunt peșterile din munți. Acestea sunt de fapt temple ale cultului budist – religia de bază din această țară. În cazul în care toate aceste lucruri nu sunt suficiente pentru tine și îți dorești să vizitezi mult mai mult, îți recomand să îți petreci o noapte într-o astfel de rezervație naturală – în Thailanda ai posibilitatea asta.

Planifică-ți chiar acum o vacanță exotică în Thailanda pentru anul viitor – Ikaturism te poate ajuta să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește sejurul tău!



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










11 comentarii:

  1. Thailanda este o tara absolut minunata, plina de elemente culturale si de mancare traditionala excelenta. Sper sa ajungem si noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa vizitez acest taram de poveste numai ca nu stiu cand mi se va implini acest vis.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un loc minunat unde mi-as dori sa ajungem si noi, e un mic Paradis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Thailanda mi se pare una din cele mai frumoase tari. E plina de contraste si mi-ar placea mult sa ajung acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ajung in Thailanda ar fi ca un vis implinit. Mersi de ponturi

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-as dori si eu sa ajung in Thailanda, ar fi superb🥰

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi doresc foarte mult sa ajung in Thailanda, mi se pare un loc ce nu trebuie ratat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Thailanda e o locatie foarte faina! Sper sa ajung si eu odata. 😘

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu e o idee rea. Mi-ar placea sa merg în Thailanda mai ales pt o vacanta exotica 😍

    RăspundețiȘtergere
  10. Thailanda e un loc la care visez sa ajung si eu macar o data. Imi plac concediile la mare, deci sper sa ajung si aici

    RăspundețiȘtergere
  11. In Thailanda chiar mi-ar placea să ajung.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.