duminică, 3 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 47 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 47 rezumat

Sursa de unde mă inspir când fac rezumatele la serialul Lacrimi la Marea Neagră, când nu am vreme să vizionez fișierul video, zice că episodul 47 este unul dintre cele mai plicticoase de până acum. Să vedem...

După ce Tahir vede înregistrarea lăsată de Vedat, se repede la Fikret - lăsând laptopul deschis - ca să afle niște răspunsuri, însă nici el nu știe la ce se referă fiul său și ce boală o fi avut, dar promite să o ajute pe Nefes. Între timp ea se trezește și observă că Tahir lipsește. Se duce la parter și găsește laptopul și telefonul lui Tahir pe masă, la bucătărie. Asiye apare și ea, presupunând că Tahir de bucurie s-a dus pe malul mării, însă Nefes se întreabă dacă nu cumva el a fost surprins de veste și nu în mod plăcut. Curiozitatea le împinge să vadă ce-o fi în laptop, dar cu toate că nimeresc parola, nu știu ce fișier ar trebui să deschidă și ca să nu fie bănuite de posesivitate exagerată, nu se mai uită pe nimic.

A doua zi, Tahir, ca să încerce să afle ce ar putea fi în neregulă, merge cu Nefes la doctor și sugerează să-i fie făcute toate analizele, atât ei cât și fătului. În aceeași zi, Turcan află despre sarcina lui Nefes și o anunță și pe Mercan, care spune că se bucură pentru ea, dar ochii i se întristează. Turcan punctează faptul că fiica sa nu a renunțat să-l iubească pe Tahir. Discuția este auzită de Cemil care ascultă (Allah! Allah!) la ușă.

Saniye, după nunta ratată a lui Murat, se hotărăște să meargă în pețit la familia unui anume Durdu, să caute fete pentru gemeni. Ea vrea s-o coopteze și pe Asiye și pe Nefes în această acțiune. În acest timp Tahir se duce la Osman și îi povestește despre CD. Imamul îl liniștește spunându-i că doctorii vor afla cu siguranță dacă este adevărat ce a spus Vedat sau nu. Gemenii se află la un restaurant și, pentru că un alt client îl recunoaște pe Murat drept cel părăsit de mireasă și face mișto de el, se iscă o bătaie, iar la urmă cei doi frați Kaleli ajung la poliție. Ali îi cheamă pe Tahir și pe Mustafa la secție, să-i ia pe gemeni acasă.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 47 rezumat

Cemil vine de la muncă și spune că un cunoscut de-al lui o cere pe Mercan pentru fiul său. Turcan crede că bărbatu-său este beat, dar surprinzător, Mercan acceptă să-l cunoască pe acel tânăr. Nefes și Tahir se duc la medic după rezultatele testelor. Acestea sunt bune, dar doctorul recomandă un supliment de acid folic. Tahir insistă iarăși să se efectueze o ecografie, iar medicul din nou spune că este prea devreme. Nefes vede că Tahir este agitat și nu înțelege de ce. După aceea, Nefes merge la Dagdevireni în vizită și Mercan îi oferă hăinuțe pentru bebeluși. Când ajunge acasă, Nefes se simte slăbită și leșină în sufragerie. Tahir s-a dus pe malul mării apoi la Dagdevireni să-și ia soția și stă de vorbă cu Mercan, Saniye este în pac cu nepoții, Mustafa este la Osman încercând să se împace cu Asiye care e supărată pe el, așa că, deocamdată, nimeni nu o vede pe Nefes căzută pe podea....



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 46 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 48 tr.

sursa foto: capturi video de pe dailymotion

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.