sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 46 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 46 rezumat

Episodul trecut a început cu un tânăr care dă cuiva un CD în schimbul unei sume de bani. CD-ul conține un fel de plan B al lui Vedat, care mai întâi face unele presupuneri în legătură cu persoana care l-a ucis (a lăsat tânărului acel CD pe care acesta avea să-l predea doar dacă Vedat era mort). El vorbește cu Tahir, crezând că acesta este ucigașul său, și spune că i-a lăsat o amintire de neșters lui Nefes - referirea este la o boală (venerică?) care ar ucide-o.

Așadar nunta lui Murat cu Nazar nu a mai avut loc. Nazar a fugit de la restaurant, iar Murat când și-a dat seama de asta, a plecat și el, deși nu o caută pe Nazar pentru că nu știe unde a fugit. Între timp, Cemil, nemaisuportând presiunea, ia o armă și vrea să plece - probabil la nuntă - dar Turkan și Mercan încearcă să-l oprească, deși fără niciun succes. Separat și la distanță unul de celălalt, Murat și Cemil se îmbată și doar flutură puștile prin aer, fără să facă rău nimănui. Murat amenință că se sinucide, dar este luat acasă de Tahir. Nefes se duce pe la Dagdevireni unde află că Nazar a plecat la o prietenă care de curând și-a găsit serviciu în Istanbul.

A trecut o săptămână de la moartea lui Vedat și Fikret îi pune flori pe mormânt, când Doruk vine să-l informeze că unul din oamenii lui Vedat a stat de vorbă cu un tip din Istanbul care i-a predat ceva. Fikret devine bănuitor și se întreabă de unde știa acel bodyguard că Vedat este mort? Apoi conchide că unul din oamenii lui este trădătorul. A doua zi Fikret se duce la Osman să-i spună lui Berrak că mama ei este bine, e într-un azil de bătrâni și apoi formează un număr pe telefon și o lasă pe Berrak să discute cu mama sa. După aceea îi dă niște bani să se ducă la Istanbul și să închirieze o casă unde să locuiască cu maică-sa, asigurând-o că o va ajuta cu bani pentru tot restul vieții. Berrak se duce la Fatih să-i spună vestea și să-și ia rămas bun de la el, mulțumind că a fost ajutată de familia lui. Fatih este trist, dar răspunde că înțelege situația.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 46 rezumat

În același timp Fikret merge la Osman să-i spună și lui că a găsit-o pe mama lui Berrak, dar imamul nu pare să se bucure de acest lucru. Fikret continuă să-i spună că încearcă să repare unele din greșelile fiului său și că următorul lucru este să-l ajute pe Ali să-și recapete jobul de polițist. Osman îl avertizează că indiferent cât de mult bine vrea să facă, faptul că și-a ucis propriul fiu este un păcat mare în fața lui Dumnezeu și va da socoteală pentru el.

Mustafa și Tahir pleacă seara la Istanbul să cumpere piese pentru vapoarele lor. Chiar atunci Murat vine cu un plic pentru Tahir. Asiye și Nefes își fac griji că soții lor se vor destrăbăla în Istanbul și se decid să-i sune din oră în oră, ca să fie sigure că cei doi frați sunt singuri la hotel. Nefes a avut un apetit crescut toată ziua, iar acum și Asiye observă și bănuiește că poate cumnata ei este însărcinată. Când Tahir și Mustafa revin, tot seara acasă, au parte de această surpriză - află că Nefes este gravidă.

Murat se duce la Turkan și o întreabă de Nazar, Femeia răspunde că vorbește cu fata ei la telefon, iar Murat doar atât a vrut să știe, și pleacă. Doruk îl descoperă pe trădător și pe hipsterul din Istanbul iar Fikret îl ucide pe primul, însă pe tânăr îl lasă să plece. După aceea vizionează CD-ul și nu-i vine să creadă că ceea ce spune Vedat ar putea fi adevărat. În același timp Tahir, după ce a aflat vestea de la Nefes, găsește plicul și pune CD-ul pe laptop. Vedat spune că a avut câteva relații extraconjugale și a contactat o boală care poate ucide o femeie și pe bebelușul ei dacă rămâne însărcinată, dar pe bărbat nu-l afectează, el fiind doar purtătorul virusului. Vedat nu spune care boală este aceea, dar și așa, Tahir este acum la polul opus, temându-se pentru viața lui Nefes.

Despre ce boală ar putea fi vorba, de vreme ce niciuna dintre BTS-urile cunoscute în ziua de azi nu este netratabilă și nici una nu mai este letală? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 45 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 47 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.