vineri, 1 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 45 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 45 rezumat

Episodul 45 din serialul Lacrimi la Marea Neagră începe cu un hipster care dă cuiva un CD. Nu vedem cui anume dă acel CD, apoi tânărul zice că e singurul lucru rămas și pleacă. În întuneric, apare figura lui Vedat care spune, râzând, că întotdeauna acela care face cărțile, va câștiga.

A doua zi după moartea lui Vedat, Saniye merge la cimitir, la mormântul lui Tahir nebunul și se roagă, apoi apare Fikret care-i spune ce s-a întâmplat și îi dă unele sfaturi. Saniye își revine și se bucură, apoi pleacă acasă și le spune tuturor vestea, încercând să le explice de ce s-a purtat urât cu Nefes, apoi zice că Fikret nu și-a împușcat fiul, ci pe acel Fikret din trecut care a trebuit să trăiască cu o dublă crimă pe conștiință. În acest timp Fikret, care tot tușește bolnăvicios de dimineață, se duce acasă și, cu toate că oamenii lui vor să-l ducă la doctor, el le cere să-l lase să doarmă. Nefes și Tahir îl vizitează, după care Nefes vrea să vadă mormântul lui Vedat și să-i vorbească pentru ultima oară. După aceea cei doi soți merg la cimitir la mormintele lui Sakine și Tahir nebunul.

La Dagdevireni, Nazar a venit acasă să le spună despre moartea lui Vedat, dar Cemil este tot supărat pe ea și o dă afară din casă pentru că l-a făcut de rușine. Nazar plânge și nu știe ce să facă, Turkan îl dojenește pe soțul ei dar acesta este neînduplecat. La Kaleli acasă, Osman, Fatih și Murat împreună cu mama Saniye se pregătesc să meargă la Nazar să-i ceară mâna. Tahir și Nefes s-au plimbat pe mare, dar ei rămân cu copiii. Mustafa, care are mici probleme cu Asiye, s-au îmbrăcat foarte elegant să iasă la restaurant. În aceeași zi, Esma stătea de vorbă cu Berrak, singura căreia îi părea rău de Vedat, pentru că sperase să-i fi spus la un moment dat unde se afla mama sa.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 45 rezumat

Murat ajunge la Cemil care-i primește în casă evident nu foarte bucuros. Mercan pregătește cafelele, Osman începe să vorbească, dar Cemil îi întrerupe și le refuză cadoul. Musafirii pleacă împreună cu Nazar, care leșină pe drum. Imediat se duc cu Nazar la spital, iar medicul spune că totul e în regulă cu ea. Ajunsă acasă la Kaleli, este întrebată de Nefes dacă e sigură că vrea să se mărite cu Murat, dar ea răspunde că nu știe, din cauza felului în care a fost tratată de Cemil. Cu toate acestea, Asiye spune că trebuie să se pregătească de nuntă.

Vine ziua nunții, familia Kaleli primește oaspeții, apar și Turkan cu Mercan. Cemil stă acasă, ursuz, singur cu ochii în lacrimi. La nuntă, Murat și Nazar sunt foarte emoționați și nu vor să deschidă dansul, preferând să-i lase pe Nefes și Tahir în locul lor. Toată lumea iese la dans, apoi Nazar se duce la etaj sub pretextul că merge la baie și începe să plângă, aruncând pe jos brățările de aur primite drept daruri, apoi pleacă. Murat o sună și ea îi spune că nu poate face asta și-l roagă s-o ierte...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 44 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 46 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.