joi, 31 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 44 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 44 rezumat

Episodul 44 din serialul Lacrimi la Marea Neagră începe cu o scenă în care Osman îl spală pe Vedat pus în coșciug, Fikret plânge, iar Tahir sapă o groapă....

Apoi o vedem pe Nefes citind o scrisoare în care Fikret i se confesează și o roagă să nu-l lase pe Tahir din mână, că el știe să rezolve toate problemele. La cimitir, la mormântul tatălui său adevărat, Tahir află de la Saniye cine-i sunt părinții. Fikret îi dezvăluie și că el este ucigașul părinților lui și îi dă pistolul, să-l omoare, pentru că nu mai poate suporta vinovăția acelei duble crime. Mai spune că și-a scris testamentul și că este pregătit să moară. Însă Tahir, prea tulburat de cele auzite, tace și pleacă.

Fikret își sună unul dintre oameni care îl anunță că este la poliție cu Vedat, care își retrage plângerea împotriva lui Tahir. Însă ofițerul îi pune întrebări și la minciuna că un angajat de-al lui era, de fapt, vinovat, ofițerul întreabă de ce, atunci, Tahir și-a recunoscut vina? Vedat zice și el că nu știe și că să-l întrebe pe Tahir de ce a declarat așa. Apoi ni se arată ce s-a întâmplat în noaptea în care psihopatul era beat cui. Fikret l-a luat acasă și a doua zi, când beția era dusă și Vedat a făcut un duș, Fikret i-a zis că vrea să-i vorbească și îl convinge să meargă să-și retragă plângerea, apoi îi spune că-l va duce la Istanbul. Vedat răspunde zeflemitor. După scena din cimitir, Tahir se duce la hotel și stă de vorbă cu Nefes, la masă. Apoi Esma și Ali se duc să-i dea vestea cea bună, dar el este suspicios, că nu înțelege de ce ar fi făcut psihopatul acest gest. În fața procurorului, Tahir spune că Vedat nu este niciodată atât de generos și că minte.

Între timp Saniye s-a dus acasă și le-a spus și lui Asiye și Nazar adevărul despre fiul ei. Frații Kaleli primesc și ei telefon de la Ali și se îndreaptă, bucuroși, către casă. Fikret se duce și el acasă unde îl găsește pe Vedat gătind niște halva pentru înmormântarea lui - este sarcastic, spune că a crezut că Tahir o să-l împuște. Apoi tot la mișto, zice că o să plece departe și că Fikret poate să doarmă liniștit acum, că și-a descărcat sufletul. Vedat pleacă, iar Fikret îl pune pe Doruk să-l urmărească îndeaproape. După aceea sună, se pare, la un spital și întreabă de un pacient.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 44 rezumat

La Kaleli are loc o masă veselă, apoi Tahir se retrage în cameră la Saniye și îi reproșează comportamentul urât față de Nefes când ea are pe conștiință o crimă indirectă. Discuția este auzită de Nefes și Asiye (mă exasperează turcii ăștia care mereu ascultă pe la uși!!) Mai târziu Saniye vrea să se disculpe față de Nefes spunând că s-a purtat urât și a vrut ca ea să plece din casa Kaleli pentru ca Tahir ca să nu pățească la fel ca Sakine, care a fost ucisă din gelozie, și să fie ucis de Vedat. A doua zi la Kaleli se pregătește un grătar cu toată familia și prietenii.

Vedat se apucă din nou să bea, discută în contradictoriu cu Fikret și până la urmă cade jos de băutură. Fikret îl pune în pat. După aceea el îl sună pe Tahir să vină să stea de vorbă, chiar dacă e ora înaintată. Tahir acceptă invitația, iar Fikret îi explică din nou niște lucruri, îndemnându-l să-l omoare că nu mai poate suporta, dar Tahir zice că este neînarmat. Între timp, Vedat s-a trezit și se duce la bucătărie să bea apă când îi vede pe cei doi în grădină. Se duce la ei amenințând cu pistolul și începe să spună ce asemănări sunt între el și Tahir - amândoi vor aceeași femeie, amândoi au fost crescuți de părinți ne-naturali, amândoi au părinții morți din cauza lui Fikret. Pentru că lucrurile evoluează, Fikret își împușcă fiul care era cât pe ce să-l omoare pe Tahir. De data asta Vedat moare și este îngropat chiar în noaptea aceea cu Osman de față. Totuși Fikret este copleșit de vină și își petrece noaptea pe terasă, adâncit în gânduri.

Acum oare ce va mai urma pentru familia Kaleli? Vor avea parte Nefes și Tahir, în sfârșit, de liniște? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 43 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 45 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.