miercuri, 30 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 43 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 43 rezumat

Murat citește cu uimire scrisoarea și pleacă în grabă acasă. Între timp, Vedat care ajunsese la casa bătrânei unde se adăpostea Nefes, stă de vorbă cu ea și văzând că îl înfruntă și i se împotrivește, îi pune o batistă cu somnifer la nas, o adoarme instantaneu și o bagă la mașină. Apoi se duce să-l ia pe Yigit, care se ascunde în casă și nu are nicio șansă să scape de "monstru". Vedat îi duce pe cei doi la vila lui goală și, face ca de obicei - adică îi încuie în câte o cameră, iar la parter pune un bodyguard să dea drumul la player de unde curge lin o muzică clasică. Nefes parcă înnebunește când aude muzica aceea, pentru că la fel făcea Vedat când o bătea, și își amintește foarte intens toate momentele violente din viața ei. Yigit, însă, mai lasă un semn pentru Tahir - îi agață de guler, la spatele hainei lui Vedat un cârlig de prin pește, tot o amintire comună cu Tahir, ca el să știe unde se află dacă vede cârligul.

Tahir pleacă de la Fikret cu pașapoartele și cu niște bani împrumut, apoi Fikret o sună pe Saniye să-i spună că fiul ei (care după cum vom vedea, nu este al ei) va veni să-i ceară socoteală. În acel moment Saniye face o cădere severă de tensiune și este dusă la spital. Acum toată familia merge acolo să o susțină, deși ea este în afara oricărui pericol. În amintire vedem cum Sakine și Tahir nebunul erau în Istanbul și aveau un băiat, pe Tahir cel de azi. Fikret s-a dus și i-a împușcat mortal pe amândoi, apoi a luat copilul și l-a pus la ușa lui Saniye, care și ea era măritată. Așa a ajuns Tahir să fie crescut de mătușa sa, fără să știe cine îi sunt adevărații părinți. La spital, Murat le arată tuturor scrisoarea (scrisă de Fikret) iar Mustafa o citește. Kaleli rămân muți de uimire, mai ales gemenii care făceau glume pe seama lor când erau mici zicând că au fost luați de pe drum. În finalul scrisorii Fikret spune că s-a săturat de viață și că-l așteaptă pe Tahir să vină să-l împuște pentru că i-a omorât părinții.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 43 rezumat

Ali este vizitat de un reprezentant al Ministerului de Interne, și pentru că se cunoaște faptul că nu l-a prins pe Tahir când avea ocazia, e anunțat că este suspendat din funcție (demis) și că trebuie să predea arma. Pe jumătate amuzat, după aceea el îi spune Esmei că are un logodnic șomer. Tahir ajunsese acasă și aflase că Saniye era la spital, dar pentru că poliția este în zonă, se vede nevoit să fugă. Nazar o ajută pe Saniye la spital și are grijă de ea și după aceea, chiar dacă femeia n-o place. Gemenii și Mustafa sunt reci față de mama lor pentru că le-a ascuns acest adevăr, că Tahir nu este fratele ci vărul lor.

Vedat se duce la Fikret să se laude că i-a găsit pe Nefes și Yigit, iar el îi spune că le-a dat pașapoarte false ca să poată pleca din țară. Înainte ca Vedat să plece, apare Tahir și după ce stau puțin de vorbă amenințându-se reciproc, acesta vede cârligul prins de gulerul hainei lui Vedat, mai ales că acesta simțea ceva acolo și se tot scărpina. Astfel, Tahir își dă seama că soția și copilul lui sunt la Vedat și îl urmărește când acesta pleacă de la vila tatălui său. După ce amândoi rivalii pleacă, Fikret își sună fiul amenințându-l ca nu cumva să-l raporteze pe Tahir la poliție.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 43 rezumat

Vedat ajunge acasă și se duce la Nefes s-o mai chinuie puțin, dar între timp, pentru că unul din cei trei bodyguarzi care au rămas la el (cei cărora le-a promis bani foarte mulți) se purtase urât cu Yigit, îl pune să-i facă niște pâine prăjită și îi arde palma cu toasterul drept pedeapsă. Tahir ajunge la vilă când Vedat se afla în cameră la Nefes și voia să abuzeze de ea ca de obicei, dar Nefes s-a transformat acum într-o femeie puternică și a spart o sticlă iar cu gâtul ciobit al acesteia îl amenință pe Vedat. Tahir îl eliberează pe Yigit, apoi se duce la Nefes și îi dă un cap în frunte lui Vedat lăsându-l lat în mijlocul camerei, după care încuie ușa după ei. Cei trei pleacă cu mașina și la o curbă sunt opriți de un baraj de poliție. Din fericire cel care le cere actele este polițistul care căzuse în capcana de mistreți și pe care Tahir îl salvase. Acesta îi zâmbește cu subînțeles văzând actele, dar îl lasă să treacă mai departe. După aceea se duc la un hotel unde se schimbă, fac un duș și iau cina.

La vilă, Vedat iese din cameră și de ciudă, bea până se face praf și pulbere și umblă împleticit pe afară, în noapte. Fikret vine să-l consoleze, Vedat îi plânge literalmente pe umăr, iar apoi Fikret îl ia acasă la el. După ce îl pune în pat, vedem cum scoate din birou o mapă și semnează niște documente...A doua zi se duce la cimitir, la mormântul lui Tahir nebunul, să se întâlnească cu Sanie. Episodul 43 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se termină când Tahir vine și el la cimitir și o întreabă pe mama lui ce înseamnă asta... ea îi spune că nu este fiul ei, ci a l lui Tahir nebunul și a lui Sakine...

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 43 rezumat

Cum va reacționa Tahir la aflarea adevărului? Va fi semnat Fikret un alt testament? Ce se va întâmpla cu Vedat a doua zi după beție? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 44 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.