marți, 29 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 rezumat

Fikret își bea ceaiul în liniște când țeava unui pistol i se lipește de ceafă. El nu se impacientează ci începe să vorbească și spune că atunci când a sosit la Trabzon s-a întâlnit cu mama Saniye la cimitir iar ea a zis că orice om are păcatul lui, pe care l-a uitat până când altcineva îi va aminti. Bărbatul cu pistolul este Tahir, care acum îl întreabă pe Fikret Delicay cine este el, de fapt?

După aceea se revine la scena finală din episodul trecut când Nefes și Tahir îl așteaptă pe Ali să vină să-l aresteze. Yigit se joacă pe afară în timp ce polițistul urcă scările și copilul îi spune că taică-său este înăuntru. Nefes apare la ușă și susține că Tahir a plecat. Ali verifică prin casă apoi iese pe ușa din spate în pădure și fuge după Tahir. Vedat se uită la ceea ce se petrece dintr-o mașina parcată în apropiere de casă.

Ali fuge după Tahir dar în cele din urmă renunță și revine la casa unde au rămas Nefes cu Yigit. Însă copilul, supărat că taică-său a fugit, se duce înspre mașină chiar în mâinile lui Vedat, iar Nefes cade pe scări. Yigit aruncă cu o piatră în Vedat care voia să o ia pe Nefes de jos, dar apare echipajul de poliție și o duc pe Nefes la spital. La Dagdevireni, Cemil este nervos pe Nazar (în urma vizitei lui Saniye) și o acuză că și-a încălcat promisiunea și se întâlnește în secret cu Murat. Turkan își apără fata și îl amenință pe Cemil, care furios, iese afară și pleacă cu camioneta. Acesta se duce la Mustafa la birou, după ce Saniye tocmai ajunsese acasă și se arăta foarte mândră de ceea ce făcuse. Cemil iese din mașină cu o pușcă, amenințându-l pe Mustafa să-și țină fratele departe de fata și de casa lui, că altfel îl împușcă.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 rezumat

Ali și Tahir stau de vorbă în pădure ca doi vechi prieteni ce sunt. Polițistul încearcă să-i explice că fuga nu este o opțiune, că n-o să fugă toată viața și că nu va putea trăi mereu căutând un refugiu, fără să aibă un cămin stabil și liniște ca să poată să-i dea lui Yigit educația necesară. După tot acest efort de a-l convinge pe Tahir să se predea, acesta se ridică și pleacă, fără să fi înțeles nimic.

La spital Nefes este dusă la radiologie să se constate dacă există vreo fractură la picior. Oricum, are piciorul pus în ghips, dar după investigații ea pleacă împreună cu Yigit. Bătrâna care o ajutase se află acolo și îi ia pe cei doi la ea acasă. Acolo femeia îi povestește că un om bun i-a salvat nepoata, dar că nu știe cum îl cheamă, doar un soi de poreclă, Tigrul din Trabzon.

Vedat, care a fost urmărit de un om de-al lui Fikret este sfătuit să se întoarcă la casa acestuia unde este așteptat. Vedat își exprimă din nou convingerea că Nefes va reveni la el, deși Fikret îl tot avertizează că acea femeie nu îl vrea, iar lupta lor este lipsită de sens și nimeni nu va avea de câștigat din asta. Fatih îl găsește pe Murat la malul Mării Negre și îl sfătuiește să stea deoparte o vreme pentru că Cemil este furios. Murat când aude ce a făcut Cemil, parcă anesteziat, se duce glonț la Dagdevireni acasă și bate la ușă iar Turkan iese cu pușca amenințându-l. El spune că dacă nu-l lasă să vorbească cu Nazar, n-au decât să-l împuște. Ea apare în ușă, el îi propune să plece împreună și Nazar acceptă cu toată împotrivirea părinților ei. După aceea el îi spune că vor merge acasă la el, și că trebuie să-i înfrunte pe Saniye și pe Mustafa.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 rezumat

Ali se duce la furgoneta acum goală. Apoi merge la birou la Mustafa să-i spună că Tahir i-a scăpat dar i-a găsit pe Nefes și Yigit. Mustafa întreabă unde sunt cei doi și Ali îl aduce în pădure la furgonetă, dar bineînțeles că nu e nimeni acolo. Între timp Asiye îl înștiințează că Murat a adus-o acasă pe Nazar. Tahir trece pe la Osman apoi îl anunță pe Fikret că va veni la noapte la el cu pozele lui Nefes și Yigit pentru pașapoarte.

Nefes rămâne în casa bătrânei iar ea se duce la bazar să-și vândă produsele de baie. Yigit se duce și el la restaurantul unde a lucrat Nefes două zile și îl roagă pe patron să-l lase să câștige bani spălând vase pentru că mama lui are piciorul în ghips. La sfârșitul zilei câștigă 50 de lire cu care cumpără flori pentru maică-sa și bomboane pentru el.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 rezumat

Când Cemil ajunge acasă și aude că Nazar a plecat cu Murat ia pușca din cui și pleacă iar. Mustafa a ajuns și el la micul conac al familiei, știe că și Cemil vine furios, așa că îl cheamă pe Osman sperând ca acesta să liniștească apele. Imamul sosește împreună cu Ali și Esma care veniseră pe la el. Cemil ajunge la Kaleli și trage foc de avertisment în aer. Mustafa iese afară și declară că Nazar și Murat vor locui la ei în casă până când se vor căsători. Nazar iese și se proptește în fața lui Murat și în bătaia puștii lui taică-său. Showul se încheie când ajunge în curte Osman cu Ali și Esma. Între timp, Cemil face pe nebunul și zice că nu are o fiică și că ea să nu vină nici la înmormântarea lui, după care o scuipă și pleacă. Nazar plânge. Mustafa este în continuare supărat și îl pune pe Murat să doarmă la birou până când se va înfăptui nunta. Dar nici Mustafa nu va dormi în patul matrimonial pentru că Asiye o ia pe Nazar în dormitor, așa că el rămâne să doarmă în cameră la Tahir.

Tahir vine, așa cum a spus la telefon la Fikret, în toiul nopții, însă vede pe o măsuță ceva medicament și începe să devină bănuitor. Întrevederea cu Fikret este scurtă, el promițând că va veni a doua zi după pașapoarte. După aceea se duce și el la furgonetă, pe care o găsește goală și se culcă acolo, deoarece găsește un bilet de cinema lăsat de Yigit. Nefes are un coșmar și vine la mașină, dar o patrulă de poliție o face să se întoarcă, fără să-l fi observat pe Tahir. În același timp Vedat pleacă din casa lui Fikret cu gândul de a se duce la vila lui goală. Bodyguarzii îl conduc acolo, dar Vedat îi momește cu un bonus de o sută de mii de lire dacă îl prind pe Tahir și îl aduc la el, 500.000 de lire pentru Nefes sau 1 milion dacă vor fi aduși amândoi odată. La urmă nu uită să menționeze că dacă află Fikret, îi va ucide pe toți. Cei trei bodyguarzi acceptă învoiala și pleacă.

A doua zi dimineață cei trei stau într-o mașină în apropiere de furgonetă și așteaptă. Nefes aude o bătaie în ușă și când deschide îl găsește pe Vedat proțăpit în fața ei, spunându-i că la capătul oricărui drum îl va găsi pe el. Tahir se duce la Fikret dar își amintește niște frânturi pe care le pune cap la cap și intuiește că acesta îl ascunde pe Vedat la el în casă. Acum vine scena de la începutul episodului, pentru că Tahir intră cu pistolul armat și îl pune la ceafa lui Fikret care își lua ceaiul. Întrebat cine este cu adevărat, Fikret recunoaște că e tatăl lui Vedat și îl întreabă la rândul său cum de nu i s-a părut ciudat ca un tip din Istanbul să vină la Trabzon să cumpere nisip (având în vedere că și Istanbulul este port maritim). Însă Tahir e nedumerit de ce s-a întâlnit cu mama lui la cimitir, iar Fikret îl sfătuiește s-o întrebe pe ea.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 rezumat

Murat se trezește când vine Mustafa și, în joacă, aruncă ceva înpre el dar obiectul lovește instrumentul dăruit de Fikret care era agățat pe un perete. Scripca - sau ce-o fi - cade și se sparge de podea. Când Murat o ia de jos vede hârtia pe care Fikret o pusese înauntru când a asamblat instrumentul, cu mai multe luni în urmă. O citește și se arată șocat.....

Ce se va întâmpla acum cu Tahir? Va povesti Saniye despre tenebrele trecutului ei? Vedat îi va răpi pe Nefes și Yigit din casa bătrânei? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 41 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 43 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.