marți, 29 octombrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 41 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 41 rezumat

Episodul 41 din serialul Lacrimi la Marea Neagră începe cu o scenă care se va petrece mai târziu. Ali îi găsește pe Nefes și pe Yigit în furgonetă și îi trezește apoi îi spune femeii că trebuie să-l găsească pe Tahir pentru că fuga în Rusia nu le va rezolva problemele, pentru că va fi extrădat. Nefes nu știe ce să facă.

Yigit este speriat de leșinul mamei lui și o scutură până ea își revine, dar apoi cade din nou într-un somn adânc. Yigit găsește niște chibrituri și aprinde lemnele dintr-un butoi ca să-i fie cald mamei lui apoi pleacă mai încolo să-l sune pe Tahir de la un telefon public, dar el nu răspunde și atunci copilul lasă mesaj vocal. Tahir a văzut zmeul copilului agățat de ușa unui magazin și acum s-a strecurat înăuntru căutându-i. Zgomotul pe care-l face atrage atenția unui polițist, însă deși acesta îl oprește, Tahir are acum buletinul cel fals dat de Fikret. După aceea pleacă în pădure și aprinde un foc.

Acasă la Fikret, Vedat cade într-un fel de comă iar acesta cheamă un medic. Yigit revine la furgonetă și mai pune lemne pe foc vorbindu-i mamei sale care doarme. A doua zi Ali primește la secție o sacoșă cu lucruri aparținând lui Tahir dar ele nu-l ajută la localizarea lui, în schimb se duce la Kaleli și îi dă lui Mustafa lucrurile. Esma o informează pe Nazar că procedurile de divorț vor avea loc în acea zi și că ea ar trebui să vină la audieri. Divorțul se pronunță rapid.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 41 rezumat

Nefes se trezește din nou și adoarme iar, dar acum are febră. Yigit se duce la restaurant să-i spună patronului că mama lui este bolnavă și nu poate veni la lucru. Omul, milos, îi dă copilului niște supă să-i ducă să mănânce. Tahir se duce la restaurant și așteaptă să vadă dacă Nefes va veni, însă doi polițiști care stau la o masă afară, îl determină să se retragă. Cei doi, după ce termină de mâncat, îi arată patronului o poză cu Tahir și îi lasă un număr de telefon în caz că îl va vedea. După ce aceștia pleacă, Tahir intră în restaurant și cu poza soției și fiului său în mână întreabă de ei la patron. Acesta îl recunoaște și minte că nu i-a văzut pe cei doi. Tahir se retrage în pădure unde găsește ghiozdanul lui Yigit de unde ia o agendă.

Ali și Esma discută despre cazul de răpire și conchid că dacă Nefes și Yigit nu sunt de găsit, Esma nu le poate apăra pe fete, mai ales pe Nefes care ar avea mari probleme dacă fuge în Rusia. La furgoneta din pădure vine o bătrână, căreia îi dispăruse nepoata de 17 ani de ceva vreme, și o invită pe Nefes la ea acasă să facă o baie și să-și revină. Între timp, Tahir vede prin pădure un bărbat cu o fată care plânge și pe care o duce într-o casă izolată unde se mai află o tânără, care este nepoata dispărută a bătrânei de mai înainte.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 41 rezumat

Nazar se bucură că acum e divorțată, deși nu înțelege cum de s-a întâmplat totul așa de repede. Berrak o întreabă dacă Murat știe, dar ea zâmbește și neagă. După aceea fetele discută despre afacerea de catering. Îl vedem mai apoi pe Fikret răspunzând la telefon - în aparență, el este cel care a urgentat divorțul lui Vedat de Nazar - pentru că o felicită pe avocată pentru ceea ce a făcut. Doruk vine cu niște medicamente pe care trebuie să le dea lui Vedat. Dar camera lui este goală și fereastra deschisă. Fikret și oamenii lui îl găsesc pe psihopat mergând încet prin pădure. Acum are loc o discuție mai aprinsă între tată și fiu, iar Fikret rămâne cu un gust amar și îi zice că este maniac.

Neges pleacă de la casa bătrânei cu mâncare și o mașină mică de gătit, după care, la furgonetă, îi face lui Yigit chifteluțe cu cartofi prăjiți. În acest timp Tahir vrea să salveze fetele din casa izolată și anihilează pe oamenii care stau de pază, iar pe fete le duce la poliție somându-le să raporteze răpirea. Când ele îl întreabă de nume, el spune doar că este Tigrul de la Marea Neagră. Tahir se întoarce la casa din pădure, îi dezbracă pe cei trei paznici ai fetelor și își bate joc de ei făcându-i să danseze, după care îi leagă de bara din spate a mașinii și îi duce spre oraș. Fetele îi declară lui Ali ce li s-a întâmplat, o cheamă pe bătrână să-și ia nepoata acasă, apoi se gândește cum să-l găsească pe Tigru. După aceea sunt găsiți și răpitorii, dezbrăcați și legați de un stâlp.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 41 rezumat

Murat se îmbată pentru că s-a certat cu Mustafa și se duce acasă la Dagdevireni. Fatih îl găsește în fața casei bătând la ușă și strigând după Nazar. Turkan deschide ușa și îi spune că a făcut asta pentru că fata ei a divorțat. Murat nu știa, dar auzind așa ceva, începe să declare că o iubește pe Nazar și vrea să se însoare cu ea. Euforic, o ia pe sus pe Nazar și pleacă împreună cu Fatih, Turcan și Mercan după el.

La Kaleli Mustafa găsește telefonul lui Tahir și vede apelul făcut de Yigit, apoi iese afară și îl anunță pe Ali, presupunând că Nefes și copilul nu au fugit în Rusia din moment ce l-au sunat pe Tahir. Dar Ali știe deja asta, pentru că știe cine este Tigrul din Trabzon care a salvat fetele răpite. În timp ce discută la telefon, Murat și alaiul vin acasă. Acum toată lumea este afară din casă, iar Murat o lasă jos pe Nazar și îi spune mamei Saniye că aceasta este nora ei. Saniye leșină în brațele lui Fatih. Când își revine, cele două familii vor să-i despartă pe Nazar și Murat care se țin unul de celălalt. Saniye trage cu pistolul în aer ca să restabilească ordinea. Fetele Dagdeviren pleacă acasă, iar Kaleli încep să se certe. Murat pleacă iarăși după Nazar.

Nefes și Yigit pe de o parte, și Tahir pe de alta, se află la adăpost în pădure, iar cei doi soți își scriu scrisori, fără să știe cât de aproape sunt unul de celălalt. Mai târziu, Ali îi găsește pe Nefes și Yigit în furgonetă și urmează scena de la începutul episodului. A doua zi Tahir îl sună pe Fikret și îi spune că s-ar putea sa-i găsească pe soția și fiul său dar are nevoie de ajutor cu pașapoartele false și să-i ascundă până când vor reuși să fugă în Rusia. Fikret acceptă, ba chiar se oferă să-i ducă pe Nefes și Yigit la un hotel, dar deocamdată spune că așteaptă un semn de la el. Vedat auzise discuția și vine jos să-l ia la întrebări pe taică-său.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 41 rezumat

Nefes se duce la restaurant să mulțumească pentru supă și să-și reia lucrul. Patronul îi spune că soțul ei a căutat-o, dar că el nu i-a zis nimic, dar o sfătuiește să plece de acolo. Între timp Tahir vine din nou către restaurant și îl vede pe Yigit ștergând mesele, dar nu se poate apropia de el pentru că e poliția prin zonă. Când cei doi ies afară, Tahir îi urmărește cu mașina, apoi oprește și îi ia și pe ei după care îl anunță pe Fikret că toți trei s-au reunit și acesta îl direcționează la o casă anume. Din nou Vedat aude conversația.

Cemil este fericit că are fetele lângă el, dar Saniye se duce la Dagdevireni și face gălăgie că nu-și lasă un al doilea fiu pe mâna unei femei care a mai fost măritată. Cemil e confuz, iar Saniye îi zice că o să-i explice Nazar, dar fata își calmează tatăl și spune că ea nu se va mărita până după moartea lui. Fikret pregătește tot ceea ce trebuie în casa respectivă când Tahir sosește cu Nefes și Yigit. Vedat ajunge în posesia unei înregistrări a conversației lui Fikret și află adresa casei respective. Când Fikret vine acasă, Vedat se preface că are dureri.

Nefes nu este bucuroasă de ceea ce se întâmplă și încearcă să-l convingă pe Tahir că fuga nu este soluția. Apoi cu lacrimi în ochi îl anunță că este prea târziu să fugă pentru că Ali vine să-l aresteze. După care scoate un telefon cu aplicație de urmărire, dat de Ali când a găsit-o la furgonetă. Ali este pe drum, dar la fel și Vedat. Când Tahir e cât pe ce să fie arestat, Vedat are ocazia să-și răpească din nou fiul.

Îl va răpi sau nu pe Yigit? Ce se va întâmpla cu Tahir și cu Nefes? Ce va face Fikret? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 40 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 42 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.