duminică, 17 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 58 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 58 rezumat

Episodul 58 din serialul Lacrimi la Marea Neagră începe cu problemele lui Mustafa de după divorț. Aslan, prietenul lui Asiye este doar un amic și atât, dar Mustafa crede că acesta o curtează pe Asiye și îl ia la bătaie. Tahir abia reușește să-și calmeze fratele. Familia Kaleli a luat decizia ca Asiye să se recăsătorească, pentru că numai așa se poate spăla rușinea (nu am înțeles care rușine, dar așa o fi la turci).

Ali vrea să demonstreze că Zeynep a spus adevărul despre viol, pentru că Genco voia să-i facă pe toți să creadă că Zeynep mințea, și a falsificat niște adevăruri. Acum Ali așteaptă împreună cu Esma un rezultat ADN. În retrospectivă Ferhat și Tarîk se află la mormântul lui Zeynep, Ferhat amenințându-l pe băiatul lui Genco cu arma ca să-și ceară scuze post mortem de la Zeynep pentru minciunile spuse. Dar Tarîk întreabă oare de ce Zeynep a așteptat 15 ani ca să-l acuze pe taică-său de viol? Chit că Genco era cunoscut drept un tip afemeiat.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 58 rezumat

Fikret, la rugămintea lui Hazan, îl pune pe Doruk să-l caute pe Ferhat, dar îi amintește fetei că acesta este un tip periculos pentru că a fost trădat și acum nu mai are încredere în nimeni. După aceea o invită pe Hazan să-l caute amândoi. Pleacă la cimitir împreună, Fikret bănuind că acolo trebuie să fie omul lui. El o lasă acolo pe Hazan dar o avertizează că Tarik e fiul lui Genco și amândoi sunt niște mincinoși.

În seara respectivă Tarîk trebuie să vină să-i ceară mâna lui Mercan, deși cei doi nici nu se cunosc. Mercan se duce la conacul lui Genco dar nu-l găsește pe Tarîk acasă și atunci îi lasă buletinul lui Genco, pentru a perfecta căsătoria civilă, însă îl roagă să nu afle părinții ei. De fapt, deși ea a fost promisă de Cemil pentru Tarîk, Turkan nu a fost niciodată de acord cu o astfel de uniune aranjată, pentru fata ei care a trecut prin atât de multe până atunci.

Kaleli găsesc un bătrân de 80 de ani pentru Asiye, dispus să se însoare cu ea, doar pentru a divorța a doua zi după nuntă (nu înțeleg ce-i aiureala asta la turci, dar se pare că e un obicei numit hulle). Yigit află de la Balîm că toată tărășenia este de fapt o glumă menită pentru Mustafa, dar el nu trebuie să afle nimic. Asiye nu vrea să se mărite cu bătrânul, ci consideră că Aslan va fi acest al doilea ei soț. Mustafa se enervează și pleacă, iar Osman zice că situația a scăpat de sub control, că totul trebuia să fie o glumă, dar Asiye nu renunță.

Fikret îl sună pe Ferhat și îl cheamă la el acasă, să-i povestească despre viață, iubire și trădare. După aceea el se duce la Hanife și stă de vorbă iarăși cu Hazan care-l bulversează și mai mult în legătură cu ce sentimente avea Zeynep față de el sau de Tarîk.
Mustafa îl găsește pe Aslan și îl bate în stradă. Până la urmă ajung la secția de poliție unde Aslan face plângere. Mustafa crede că Ali va înțelege situația dar el îl bagă la arest. Seara, Dagdevirenii se ceartă înainte să apară Genco și Tarîk la ei. Turkan o întreabă pe Mercan de ce s-a îmbrăcat frumos, iar ea îi spune că această căsătorie este o șansă să-l uite pe Tahir.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 58 rezumat

Aslan se duce acasă la Kaleli și acolo Osman îi spune că vor uita de afacerea hulle dacă își retrage plângerea împotriva lui Mustafa. În arest, acesta se gândește că Aslan nu va divorța niciodată de Asiye. Între timp Aslan vine la poliție și își retrage plângerea apoi se împacă cu Mustafa.

Tarîk și Mercan au fiecare aceeași problemă - Mercan îl vede pe Tahir în locul lui, iar Tarîk o vede pe Hazan. Însă amândoi acceptă ceea ce au stabilit tații lor. Dimineața, Tarîk nu vrea să coboare la micul dejun iar Genco îl forțează să se dea jos din pat și să vină la masă. După ce afaceristul pleacă, Nilufer își întreabă fiul vitreg dacă Genco l-a ajutat s-o răpească pe Hazan iar el spune că da.

Ultima scenă din episod îi arată pe Ferhat și pe Hazan într-un grajd discutând despre un cal anume, și apropiindu-se fizic atât de mult încât amândoi înțeleg că sunt atrași unul de celălalt.

Oare până la urmă Tarîk și Mercan se vor căsători? Va reuși Ali să demonstreze că Genco a mințit în legătură cu Zeynep? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 54-57 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 59-64 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.