marți, 10 decembrie 2019

Implantul dentar intr-o singura zi - tehnologia care face visul realizabil, la Dental Premier

Implantul dentar intr-o singura zi - tehnologia care face visul realizabil, la Dental Premier

Consecințele pe care dantura incompletă sau lipsită total de dinți le poate avea asupra calității vieții sunt devastatoare în unele cazuri. Dispare pofta de viață, viață socială practic. Posibilitatea de reconstrucție a zâmbetului cu ajutorul implantului dentar și a lucrării fixe surâde celor care se confruntă cu astfel de probleme. Pentru că tehnologia cunoaște o explozie de inovații la ora actuală, iată că nici domeniul stomatologic nu a rămas în urmă. Din contra, faptul că poți avea dantura visată într-o singură zi e mai mult decât poți spera. Un astfel de serviciu specializat este disponibil în cadrul clinicii Dental Premier din București, locul în care deja numeroase persoane și-au recăpătat zâmbetul și dorința de viață.

Fast & Fixed by Bredent este un sistem profesional, german, pentru care clinică Dental Premier deține certificare. Specialiștii în implantologie și chirurgie dento-alveolară își pun la dispoziție serviciile celor care nu mai au deloc sau doar puțini dinți rămași pe arcade. Serviciul implant dentar și lucrare fixă într-o singură zi este disponibil în acest sens, venind cu avantajul că nu presupune adiție de os. De altfel și timpul de vindecare necesar este considerabil redus, datorită tehnologiei folosite: PRGF®-Endoret®.

Sky Fast and Fixed Bredent și în ce constă sistemul?


În realizarea lucrării se utilizează implanturi drepte, respectiv și implanturi angulate la 35o pentru ca mai apoi să fie atașate la acestea lucrarea provizorie. Este vorba despre un timp de câteva ore post implantare. Poți vizualiza pe dentalpremier.ro imagini și video cu procedura.

Ce avantaje prezintă sistemul rapid de implant menționat?


Pe scurt spus, vei avea UN ZÂMBET NOU ÎN 24 DE ORE. Nu vei simți dureri ca în cazul altor metode practicate astăzi. Lucrarea fixă este înșurubată, cu montare în maxim 24 de ore, după operația de inserare a implanturilor. De ce este o alegere avantajoasă pentru cei care nu mai au deloc dinți? Vorbim despre o soluție economică. Ai în vedere că numărul de implanturi necesar e mai mic, nu va fi necesar sinus lifting și nici adiție de os. În plus, te poți bucura de zâmbetul tău pe toată durata tratamentului!

O astfel de lucrare evită zonele critice anatomice precum sinusul maxilar și nervul alveolar inferior, al mandibulei.

Nu există restricții post intervenție, de genul pauzei de la mâncare, respectiv perioada de așteptare specifică unor operații complexe.

Despre fiecare pas pe care îl presupun implantul dentar și lucrarea fixă într-o singură zi poți află detalii pe faze de pe www.dentalpremier.ro, respectiv în secțiunea DINȚI ÎNTR-O ZI!




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










16 comentarii:

  1. Suna tare bine, și eu as avea nevoie. Dar, din păcate în ziua de azi anumite intervenții stomatologice sunt foarte costisitoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai ce am fost la dentist, dar am scapat de implant, cel putin deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare cea mai tare chestie ever, treaba asta cu implantul dentar! ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Implanturile sunt o adevărată revoluție și minune în stomatologie. Si e bine de știut la cine trebuie să apelăm pentru cele mai bune rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este o procedura usoara, dar daca va fi nevoie, voi apela la ea si voi indura neplacerile pentru a avea o dantura completa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu va trebui sa imi pun implanturi la un moment dat, deocamdata ma gandesc si procesez informatia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie îmi e cam frica de dentiști, dar ar trebui sa merg într-o vizita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca as avea nevoie si eu de un implant la un moment dat, multumesc pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am lucrare pe 2 dinti din fata dar cred ca la un moment dat va fi nevoie de implant, peste cativa ani. Cred ca e cea mai buna alegere.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă interesează subiectul. Voi intra pe site pentru informații suplimentare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca exista si proceduri rapide cu toate ca stiu ca implantul este o procedura destul de dureroasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tare mă tentează și pe mine astfel de intervenții. Chiar am văzut o emisiune și mi-a trezit interesul. Vom vedea dacă și bugetul face față.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt interventii minune in domeniul stomatologiei acum. Te ustura la buget asemenea interventii dar am vazut rezultate si sunt super.

    RăspundețiȘtergere
  14. Niciodata nu am fost prea bucuroasa cand venea vorba de mers la dentist, insa la nevoie, mai apelam si la astfel de tratamente.

    RăspundețiȘtergere
  15. Din fericire, inca am dintii buni, asa ca n-as avea nevoie de implant. Totusi, nu se stie niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu m-am tot gandit la o astfel de operatiune insa am tot amanat din cauza lipsei de timp

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.