miercuri, 1 ianuarie 2020

Gulperi ep. 26-30 rezumat

Gulperi ep. 26-30 rezumat

Mai întâi să vă urez LA MULȚI ANI 2020, cu sănătate, voie bună și seriale excelente!

26. Gülperi se sacrifică pentru a-i salva viața Seymei apoi pleacă cu Eyup. Hasan, ca s-o ajute pe mama lui, formează o alianță cu o persoană care îl deranjează și îl umple de nervi. Eyup o șantajează pe Gulperi că dacă nu divorțează de Kadîr, va ucide pe cineva drag. Kadîr nu este conștient de pericolul în care se află. Hasan este devastat de ceea ce aude din partea lui Eyup despre el însuși și despre mama lui. Yakup trăiește acum coșmarul de a-și vedea fiul ieșit din închisoare și dornic de răzbunări. Deși întărește securitatea conacului, Yakup își dă seama că singura soluție să scape de pericole este să se alieze cu Hasan. Suna dă vina pe Gülperi pentru tot ceea ce se întâmplă. Împreună cu Seyma se mută în apartamentul lui Kadîr, dar Seyma își pierde controlul și acționează în așa fel încât le face rău lui Artemis și Gulperi. Relația dintre Artemis și mama ei se deteriorează iar Kadîr reușește să obțină custodia fiicei sale. Gulperi și Kadîr stau drept în fața problemelor, legați de iubirea ce și-o poartă. În timp ce Kadir îl prinde pe Eyup, un glonț scăpat din arma lui Hasan ajunge în ținta greșită și se produce un adevărat coșmar.

27. Acum Kadîr este rănit și se află la spital luptând ca să trăiască. Gulperi este foarte îngrijorată de soarta omului iubit, dar se gândește și la ce ar fi de făcut pentru ca fiul ei să nu ajungă la închisoare. Hasan, care se simte responsabil pentru greșeala făcută, vrea să se predea la poliție pentru că astfel i se mai diminuează din pedeapsă, dar și ca să-și împace conștiința. Gülperi, ca mamă, face lucruri la care nimeni nu s-ar fi gândit, deși se luptă să facă ceea ce este corect. Dar până la urmă ea nu are de ales și îl trimite pe Hasan la bunicul său Yakup ca să-l protejeze. Însă Hasan nu-și poate ierta faptul că l-a împușcat pe bărbatul pe care mama lui îl iubește și tatăl fetei de care este îndrăgostit. Așa că fuge de la Yakup cu gândul să afle adevărul.

În aceste momente, în care tatăl său ze zbate între viață și moarte împușcat, Artemis este distrusă. Suna continuă s-o vadă pe Gülperi vinovată de toate relele. Gulperi se duce să dea declarație la poliție spunând că Hasan nu e de găsit, Seyma devine suspicioasă și începe o investigație pe cont propriu. Astfel ea găsește ceva foarte important ce poate folosi împotriva lui Gulperi. Toată lumea așteaptă ca avocatul să se trezească după operație și consideră că el a fost norocos că un chirurg american se afla în perioada aceea în spital. Însă acest chirurg este o persoană care se mai întâlnise în trecut cu Bedriye și Hasan în diferite circumstanțe. Acesta este începutul unei situații care o aduce pe Bedriye într-un vârtej de evenimente neplăcute. Imediat ce Kadîr redevine conștient, află că Hasan vrea să se predea și, ca să poată împiedica asta, se mută împreună cu Gülperi, care reușește să-și convingă fiul să nu meargă la poliție, după care îi demonstrează lui Eyup că nu-i este frică de el. Pentru prima dată după multă vreme, Gulperi împreună cu copiii ei și omul iubit sărbătoresc într-o seară ca o familie adevărată. Cu toate acestea nu știu că Seyma și Eyup au de gând să le distrugă liniștea, a doua zi dimineață.

28. Pentru a proteja viețile copiilor ei, Gulperi se sacrifică și se întoarce acasă la Tașkin. Eyup are intenția s-o facă un fel de cap de familie, dar nici Fatma și nici Kadîr nu vor fi de acord cu această idee. Avocatul nu înțelege de ce după o seară petrecută atât de frumos, Gulperi a dispărut a doua zi. El crede că a fost răpită și se duce la poliție să reclame dispariția. Dar Gulperi nu răspunde nici la telefon, așa că avocatul și cu Can sunt distruși din acest motiv. Hasan și Bedriye încep școala tot acolo unde învață și Artemis. Dar lucrurile nu vor fi ușoare pentru Hasan. Chiar dacă l-a împușcat din greșeală pe Kadîr, relația sa cu Artemis este tensionată și el promite să se schimbe. Doruk, un prieten vechi de-a lui Artemis, le-a făcut probleme din prima zi de școală. Dacă Hasan nu este atent, va intra în bucluc. Prietenia dintre Bedriye și Selen este strânsă, iar Bedriye nu și-l poate scoate din minte pe dr. Mehmet. Ca să-l vadă, pune la cale diverse tertipuri. Merge la spitalul unde lucrează acesta și ulterior între ei se înfiripă o idilă, iar sentimentele pe care le au unul față de celălalt cresc.

În timp ce Fatma îi face viața un iad lui Gülperi, lucrurile scapă de sub control. Kadîr crede că Gulperi se implică prea mult, dar la rândul său suferă pentru pierderea lui Yakup și crede că Eyup nu este străin de această moarte. Când Seyma află că Gulperi s-a mutat la conac se duce s-o viziteze cu gândul de a o umili și de a râde de ea și situația ei, dar Gulperi nu este într-o condiție bună. Fidan nu este de acord cu ceea ce i se întâmplă lui Gulperi și își împărtășește gândurile cu Serdar. Kadîr este complet distrus și nu este atent cu unul dintre clienții săi când în sfârșit află de ce Gulperi s-a reîntors la conac. În același timp, Hasan, care și-a căutat mama peste tot, îl găsește pe Eyup. Serdar face lucruri șocante iar Hasan și Kadîr îl enervează pe Eyup. Artemis, care i-a urmărit, este surprinsă să afle despre colaborarea dintre Seyma și Eyup. Acum totul este sub control și este o perioadă frumoasă, dar o serie de probleme va distruge din nou familia. Un lucru de care Gulperi se temea de multă vreme, se va întâmpla.

29. Hasan este arestat. Gulperi, Kadir și copiii merg la secție. Hasan își petrece noaptea la arestul poliției așteptând să apară în fața judecătorului a doua zi. Gülperi nu știe de ce Hasan a fost arestat, iar Kadîr o minte că l-a urmărit pe Eyup și că acesta ar fi predat poliției un fișier video cu mărturisirea lui Hasan. Gulperi nu-l crede pe avocat în stare să fi făcut ceva fără să-i spună. Dar el se confruntă cu alte probleme și dacă nu face ceva, va fi nevoit să rămână sechestrat în casă. Artemis este bulversată. Eyup i-a spus că mama ei i-a dat acel video în care Hasan mărturisește adevărul și asta o macină. Artemis găsește fișierul video în telefonul mamei ei și atunci Seyma nu mai are încotro. Artemis îi spune adevărul și tatălui ei, însă Kadîr o ferește pe Gulperi să-l afle. El crede că dacă se folosește de legi, va găsi o cale să-l scape pe Hasan de pușcărie. Gülperi nu are alt ajutor în afară de soțul ei, dar deși Kadîr face tot ceea ce poate, judecătorul îl trimite pe Hasan la închisoare până la următorul termen. În celulă Hasan este bătut de către dușmanul de moarte a lui Cenk.

Când Gülperi merge la vizită la fiul ei, află tot adevărul despre fișierul video care era la Seyma și care l-a dus la poliție. Atunci ea se supără pe Kadîr că nu i-a spus despre asta și își pierde încrederea în el. Între timp, Can pregătește o poezie pentru o festivitate școlară. Gulperi și Bedriye caută modalități de a-l scăpa pe Hasan din închisoare, în timp ce-l ajută pe Can cu tema pentru serbare. Hasan plănuiește să se răzbune pe Cenk. Kadîr speră să-l poată scoate pe Hasan din pușcărie la prima înfățișare. Dacă Seyma recunoaște că a obținut acel video pe căi necinstite, Hasan ar putea fi eliberat. Artemis și tatăl ei speră s-o convingă să depună mărturie în acest sens. Cu toate eforturile, Hasan este eliberat și are de gând să-și ia toate lucrurile din celulă și să meargă la serbarea unde evoluează Can. Dar în celulă îl așteaptă o surpriză de proporții.

30. Acum Hasan este în operație, la spital, iar Gulperi nu-și dă seama că Can a dispărut. Artemis și Bedriye îl caută fără succes, apoi îi anunță pe Yakup și pe Kadîr, însă acesta nu vrea să-i spună nimic lui Gulperi care se află la spital alături de fiul ei. Avocatul pleacă să-l caute pe Can care a căzut pradă unui răufăcător. Kadîr încă nu știe unde se află Can dar are vești bune de la spital. Gulperi află și ea despre fiul ei cel mic și începe căutările alături de soțul ei. După ce îl găsesc teafăr pe Can, o perioadă grea se sfârșește pentru Gulperi, care ia o hotărâre și se mută în satul ei natal, Foca. Copiii nu sunt de acord cu mutarea și vor s-o convingă pe mama lor să renunțe, dar ea nu cedează. La o lună după ce Gulperi și copiii ei s-au relocat la Foca, dorul de Kadîr este mistuitor. Hasan și Artemis plănuiesc în secret să fugă în străinătate. Când Gulperi și Kadîr află de intențiile celor doi, se decid să se mai adune odată de dragul copiilor. Dar nu știu ce-i aștepată - un șoc final în care își caută copiii, care pleacă cu toții.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I

a fost: Gulperi - ep. 21-25 

sursa foto: capturi video de pe dailymotion

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Gulperi - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.