marți, 25 februarie 2020

Becurile cu infraroșu pentru ferme, de la Superfarmland.com

Becurile cu infraroșu pentru ferme, de la Superfarmland.com

Mai mult că niciodată, fermierii se orientează după tot felul de soluții care ii ajută să eficientizeze munca în crescătorii, dar totodată să aibă animale sănătoase. Becurile cu infraroșu sunt o investiție pe care aceștia o fac pentru beneficiile pe care le oferă. Există modele atât pentru fermele de pui, cât și pentru cele de purcei, iar magazinul online Super Farm Land este un reper pentru cei care preferă să cumpere online. Numeroase aspecte recomandă o astfel de achiziție, fiind reale susținătoare în cadrul fermelor avicole.

Despre modul de montare al acestui tip de bec, despre beneficii, dar și alte informații relevante te invit să citești mai departe.

Becul cu infraroșu, aliatul fermierilor astăzi

Pentru a avea parte de beneficiile ce însoțesc astfel de produse pentru ferme, este foarte important să fie folosite întocmai cu recomandările. Astfel, trebuie avută în vedere o distanță de măcar 50-60 de centimetri față de pui, spre exemplu, pentru a avea efectul dorit. În acest mod, nu vor crea niciun disconfort păsărilor și nici nu vor favoriza supra-încălzirea podelei.

Becurile cu infraroșu pentru ferme, de la Superfarmland.com

Te poți orienta după un model de bec infraroșu de la Super Farm Land pentru că îl poți comanda alături de suportul special conceput. Acesta dispune de un lanț de atașare, cu 6 fante de aerisire, deosebit de practic deci, care va favoriza circulația optimă a aerului din crescătorie.

Ai o fermă avicolă? Iată de ce vei dori un astfel de bec.

Becurile sunt cu uz zootehnic, deci ideale pentru a funcționa în condițiile speciale din ferme. Acestea vin în puteri variabile, pe care le poți alege după nevoie. Sunt potrivite și pentru pui, dar și pentru purcei. Dacă te interesează pentru ferma avicolă, atunci e bine să mergi pe varianta celor transparente, cu puteri cuprinse între 100 și 175 W. Pot să fie transparente sau pot fi roșii. Orice depășește valorile menționate se adresează deja crescătoriilor de purcei.

Acțiunea acestor becuri este pe mai multe planuri, de fiecare dată benefică. Le vei aprecia pentru echilibrul pe care îl asigură consumul și eficientă în procesul de încălzire. Poți alege cu încredere becuri cu infraroșu de pe superfarmland.com și pentru că prezintă un grad înalt de acoperire cu căldura pe care o emană.

Dispui și de modele economice, becuri care te ajută să faci economii la energia electrică de până la 30 la sută, deci o diferență sesizabilă între modelele standard și acestea.

Becurile cu infraroșu pentru ferme, de la Superfarmland.com

Află mai multe despre becurile cu infraroșu pentru fermele avicole și de purcei pe blogul magazinului Super Farm Land și apoi comandă varianta care se potrivește cel mai bine crescătoriei tale, pentru a te bucura de avantajele ce le aduc.Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet


13 comentarii:

 1. Foarte tare! Chiar o sa ii dau articolul mai departe socrului meu. Poate ii va fi de folos.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am vazut astfel de iluminare atunci cand am vizitat un complex avicol din Hunedoara.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nici nu știam de aceste becuri, o sa ii spun la sora mea de ele. Recent și-a cumpărat puișori și cred ca i-ar fi de mare ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si soacra mea are, si le foloseste and are pui de o zi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si mama are un astfel de bec. Il foloseste la puisorii mici de gaina.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu stiam ca ai nevoie de un astfel de bec pentru animale. O sa-i spun si matusii mele despre becurile cu infrarosu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce tare, uite cate lucruri interesante aflu eu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Si noi le folosim. Sunt foarte eficiente!

  RăspundețiȘtergere
 9. Eu pe partea asta de agricultura nu sunt deloc prea informata :)))

  RăspundețiȘtergere
 10. Habar nu aveam despte existenta acestor becuri. Dar este o informație utila. Mulțumim.

  RăspundețiȘtergere
 11. Prietenul nostru care avea o ferma de gaini le folosea si era tare multumit.

  RăspundețiȘtergere
 12. Nu stiam de aceste becuri si nici de eficienta acestora in ferme

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.