luni, 24 februarie 2020

Tips: asortează inteligent perdelele cu draperiile din camera de hotel

Tips: asortează inteligent perdelele cu draperiile din camera de hotel

O cameră frumoasă este camera aranjată estetic, ce pune accentul potrivit pe detalii. O alegere neglijentă, mai ales în cazul camerei de hotel, poate pune într-o lumină negativă unitatea. Este adevărat că alegerea unor perdele potrivite, dar mai ales a unor draperii care să rezoneze cu acestea nu este deloc o misiune ușoară. Unii întâmpină probleme vizavi de asortare, alții de materiale, de stil și lista poate continua.

Ai nevoie de siguranța că alegi bine, că achiziția pe care o faci este în avantajul tău, că îți va pune unitatea de cazare într-o lumină pozitivă. În acest sens, te invit să descoperi sfaturi ce îți pot face munca mai ușoară. Cât despre produsele potrivite spre care să te orientezi, ai în vedere portofoliul producătorului Brodank, un nume de răsunet pe nișa de lenjerii și textile pentru unități HoReCa.

Combinații de materiale și stil între perdelele și draperiile camerelor de hotel


Sunt câteva reguli și detalii pe care e bine să le știi. Una dintre variantele de asortare a perdelelor cu draperiile se referă la reflectarea nuanțelor pe care le conțin materialele în finisajele din încăpere, de la decorațiuni la mobilier. Cei mai mulți merg pe această alegere - aleg draperiile în funcție de culoarea care predomină în încăpere.

O altă idee de pus în practică se referă la asortarea draperiilor cu cuvertura patului, cu tapițeria canapelei și a fotoliilor. Unii comandă draperiile și cuverturile din același loc în măsura în care pot realiza combinații interesante între opțiunile disponibile. Dacă patul este cu tapițerie, poate exista o asortare și cu aceasta, de ce nu?

Cât despre pereți, pe lângă faptul că trebuie să se potrivească estetic cu draperiile, acestea la rândul lor pot fi alese în funcție de anumite criterii. Spre exemplu, modul în care se potrivesc cu pereții este un criteriu de selecție adesea practicat. Materialele trebuie să fie de calitate, de preferat în combinație cu fibre naturale, pentru rezistență sporită, dar și de impact estetic.

Atunci când spiritul de designer interior te caracterizează, poți avea în vedere o asortare mai amplă, a perdelelor, draperiilor și a lenjeriei chiar, cu covorul din cameră ori cu pernele decorative, de exemplu.

De idei nu o să duci niciodată lipsă. Contează însă cum te raportezi la stilul unității pe care o administrezi atunci când alegi textilele. Având în vedere că este genul de investiție pe care nu o faci prea des, e bine să alegi bine de prima dată. Descoperă opțiunile cu care te întâmpina Brodank pe lenjerii-hotel.ro și apelează la creativitate pentru combinații de succes.

Tu ai ales draperiile în așa fel încât să fie asortate cu tapițeria ori cu tapetul camerei?

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet


8 comentarii:

 1. Am incercat sa asortez cu mobila... nu cu tapetul

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte inspirat materialul. Eu aleg in functie de mobilier. Asortez covorul, cuvertura si asternuturile cu draperiile

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte interesant! Eu le asortez cu cromatica casei.

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumos articol ! Eu sunt pe clasic atât ca stil de mobilier cât și restul amenajărilor in casă.

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu mi am cam asortat jaluzelele cu al meu covor, arata bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu încerc sa le asortez per total. Sa meargă atât cu mobilierul cât și cu nuanță pereților.
  În general apelez la perdele în nuanțe pastel, transparente. La draperii aleg culori puțin mai închise și opace. Locuiesc pe partea cu soarele.

  RăspundețiȘtergere
 7. Treaba este ca asortarea aceasta trebuie sa fie intr-o completa armonie cu tot ceea ce exista in casa.Cel putin eu asta incerc sa fac la mine :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Este foarte important sa gasim o armonie in camera de hotel pentru ca confortul si senzatia de acasa sa fie prezenta

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.