joi, 27 februarie 2020

Produse columbofile pentru porumbei campioni

Produse columbofile pentru porumbei campioni

Atunci când te ocupi de creșterea porumbeilor și de participarea lor la curse, trebuie în primul rând să ai câteva informații legate de modul lor de viață, problemele pe care le pot întâmpina pe parcursul vieții, dar și despre produsele special concepute pentru îngrijirea acestora.

Porumbeii sunt păsări sensibile și foarte atașate. Aceștia trăiesc în cuplu, fiind foarte atașați unii de alții, iar în cazul în care spre exemplu unul suferă sau chiar moare, atunci și celălalt va suferi mult.

Atunci când nu sunt îngrijiți cum trebuie, se pot îmbolnăvi foarte ușor. Netratând la timp diversele afecțiuni, se poate ajunge chiar și la moarte. Așadar, este importantă atenția alocată porumbeilor și a produselor destinate îngrijirii lor.

Produse columbofile

În cazul în care ești în căutarea unor produse special destinate porumbeilor, Produsecolumbofile.ro este soluția ideală! Magazinul online oferă o gamă largă de produse precum: hrană, vitamine și minerale pentru creșterea rezistenței și forței în zbor, medicamente pentru probleme respiratorii, balsamuri intestinale, produse destinate recuperării acestora după curse, produse de deparazitare internă și externă, produse pentru imunitate, dezinfectante, produse pentru regenerarea florei intestinale, produse împotriva infecțiilor bacteriene, pistol pentru vaccinare, ceaiuri naturale, recipiente pentru hrană, pâsle și tije pentru cuibare, uleiuri naturale, diverse vaccinuri, produse antimicrobiene, unguente pentru leziuni, picături pentru nări și ochi, sare de baie, medicamente destinate afecțiunilor pielii etc.

Cele mai căutate produse porumbei sunt de obicei vitaminele și mineralele, produsele pentru dezinfectare internă și externă și vaccinurile.

Magazinul online Produsecolumbofile.ro îți furnizează tot ce ai nevoie pentru porumbeii tăi! Folosind motorul de căutare din feed-ul “adrese utile”, poți introduce un cuvânt cheie, poți căuta după categoria de produse ce te interesează, după producător, după preț sau după data adăugării produsului pe site. În acest fel, nu vei pierde foarte mult timp căutând ceea ce te interesează și vei găsi exact produsul dorit.

Belgica de Weerd

Unul dintre producătorii ai căror produse le puteți găsi pe site-ul produsecolumbofile.ro este Belgica de Weerd. Acestea sunt produse de înaltă calitate, fondatorul companiei fiind Henk de Weerd, un renumit veterinar belgian, cu o mare experiență în domeniul creșterii și îngrijirii porumbeilor.

Produsele marca Belgica de Weerd sunt destinate mai multor afecțiuni, ca: sindromul Adenocoli, coccidioza, trihomoniaza, hexamitiasis, afecțiuni ale mucoasei ochilor, tricomnoza, infecții gastro – intestinale, viermi rotunzi și tenii, ornitoza, microplasmoza, salmoneloză, colibaciloza etc. În acest sens, găsiți pe site: 4 în 1 Mix, A.S Antislijm, B.S., BelgaMagix, BelgAmco, BelgaRoni 15%, Belgatai, Belgawormac, Cobel, Ornispecial, Ornispecial Extra, Ornistop tablete, Parastop, W.N., W.N. Red.

În cazul în care aveți nevoie de produse destinate porumbeilor campioni, ce participă constant la curse și depun un efort mai mare, este indicat să le asigurați aportul necesar de vitamine, minerale și săruri pentru o mai bună rezistență și forță în timpul zborului, dar și produse destinate refacerii după efort. În acest sens, recomandate sunt: Belga Carbo Energy, Belga Recharge, Belga Super Fit, Belgasol, Ornispritz, Vitaboli.

Așadar, pentru rezultate mai bune obținute la cursele de porumbei, trebuie avută mare grijă de sănătatea acestora și ulterior va veni și performanță.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










17 comentarii:

  1. E un domeniu în care sunt complet paralela, dar cei care se pricep vor fi cu siguranță incantati de informații

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea ma pricep, pot spune doar ca îmi plac porumbeii. Dar nu ață de mulți cum sunt prin București. Fac prea multa mizerie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de informații interesante! Îmi place să aflu lucruri noi, iar legat de acest subiect nu știam nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunicul meu avea porumbei, insa nu pentru curse. La fel ca oamenii si ei trebuie îngrijiți pentru a avea rezultate mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut crescatorie de porumbei si am crescut cu ei de cand eram mai mica. Imi placea sa ii arunc in aer cand mergeam la distante mai mari si sa aflu mai tarziu ca se intorceau cu bine acasa :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare foarte util acest articol! Matusa mea are o crescatorie de porumbei si cu siguranta va fi foarte util pt ea acest articol!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratele meu tin minte ca in copilarie se mandrea cu cateva perechi de porumbei de toata frumusetea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am observat ca sunt tot mai multi iubitori de porumbei, aceste produse sigur vor fi de ajutor columbofililor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un articol util pentru pasionatii de porumbei. Eu nu am astfel de pasiuni, insa imi plac porumbeii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mersi pentru informatii! Voi stii cu ce sa hranesc porumbeii cand am ocazia!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac porumbeii, dar nu stiu prea multe lucruri despre cresterea lor !

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am un prieten care creste porumbei. Am sa ii recomand acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fiecare persoana cu pasiunile lui. tatal meu a crescut de mic pasari exotice si stiu cum este un astfel de hobby. Acum nu stiu exact satisfactiile care pot fi aduse de porumbei, dar sunt convinsa ca trebuie sa fie o anumita legatura

    RăspundețiȘtergere
  14. Un articol fpoarte util pentru crescatorii de porumbei. Eu nu prea rezonez cu acest domeniu, dar totusi te felicit pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place subiectul abordat de tine astazi! Multumim mult pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  16. Oho, chiar nu aveam habar de faptul că genul acesta de porumbei trebuie înteținuți cu produse speciale! Am mai învățat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  17. Tatal meu era pasionat de porumbei. Interesant articolul tau. Am invatat multe lucruri.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.