joi, 5 martie 2020

Poți fi cool și purtând sneakerși sau teniși - descoperă colecțiile de la Differenta

Poți fi cool și purtând sneakerși sau teniși - descoperă colecțiile de la Differenta

Văzuți de unii ca o obsesie, moda sneakerșilor este în realitate un trend care îmbină confortul cu frumosul într-un mod aparte. Un altfel de pantof sport poate fi purtat în viața de zi cu zi; aceștia au ajuns în atenția producătorilor de încălțăminte care se întrec astăzi prin modele dintre cele mai deosebite.

Îți poți da seama de amploarea pe care a luat-o moda această după colecțiile disponibile astăzi în magazinele de profil, precum Differenta, care stau sub semnătura unor branduri internaționale renumite precum Desigual, Tommy Hilfiger, Guess și altele asemenea.

Conceptul a fost lansat de vedete și sportivi renumiți, care le etalează cu orice ocazie. Orice pasionat este în temă legat de modelele noi de sneakerși care se lansează. Ușor asemănându-se cu tenișii - vorbim aici doar despre anumite modele - aceștia devin o alegere atât pentru cei care sunt adepți ai stilului sport, cât și ai celui casual. Ține de fiecare, de preferințele vestimentare și de creativitatea cu care le combină.

Există concepția greșită potrivit căreia numai cu o cămașă și o pereche de pantofi poți fi elegant, cool, în trend cu moda. Ei bine, sneakerșii, respectiv tenișii de la Differenta.ro vin să schimbe o astfel de gândire. Despre acest magazin online trebuie să știi că furnizează produse originale, de brand, la costuri accesibile și este un reper deja pentru cei care sunt dispuși să investească într-o astfel de pereche de încălțăminte.

Sneakerșii care îți vor redefini garderoba


Ai ocazia să arăți cool fără să depui prea mult efort ca să fie așa. Descoperă colecțiile din magazinul Differenta și alege ceea ce se potrivește gusturilor tale. Tip: rezumă-te la un model simplu dacă vrei să îți diversifici cât mai mult outfit-urile. Pentru femei e și mai inteligentă o astfel de alegere, pentru că o completare pe măsură o poate aduce o geantă semnată anekke, spre exemplu, brand recunoscut pentru stilurile atipice, dar interesante, abordate.

În general, sneakerșii jonglează cu tonuri clasice, completate sumar de culori extravagante sau intense. Alb, roșu, negru, albastru sunt câteva dintre alegerile comune ale celor ce preferă sneakerșii în detrimentul altor tipuri de încălțăminte.

Dacă și tu vrei să te aliniezi modei actuale, să fii cool, unic/ă, descoperă modelele disponibile în colecțiile de la Differenta – alcătuite din produse ale unor brand-uri de top precum Converse, Vans, Skechers, Gryxx, TH - și comandă cu încredere pe cel care te-a cucerit. Bucură-te de originalitate, deci de calitate și rezistență, dar și stiluri chic.

Tu porți sneakerși?




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










10 comentarii:

  1. Da, îi ador. Vara ii mai asortez la diferite fustițe lejere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea port. Prefer adidașii, de cele mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa recunosc ca-i plac fetitei mele. Cred ca deja este o moda la scoala cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu port Sneakersi neaparat, dar iubesc adidasii si cred ca in ei ma simt eu cel mai comod cu putinta

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu port incaltaminte sport in orice anotimp. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La fel si eu prefer adidasii, dar sunt o buna alternativa

    RăspundețiȘtergere
  7. Port destul de des, mai ales la plimbările cu copii sau la joburi 😘

    RăspundețiȘtergere
  8. Abia astept sa pot sa ies afara ca sa port astfel de incaltari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Port destul de des atat tenesi cat si adidasi. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu port ceva asemanator si sunt tare comozi si chic.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.