vineri, 3 aprilie 2020

Top 5 rochii de seară de la nouamoda.com

Top 5 rochii de seară de la nouamoda.com

Cu mult timp în urmă, femeile și-au dat seama că pentru a fi atractive, au nevoie de eleganță. Senzualitatea unei femei bine îmbrăcate este o stare de spirit care necesită nu doar o rochie potrivită ci și o anume încredere în sine. Acest lucru necesită, de cele mai multe ori, unele alegeri îndrăznețe în materie de piese vestimentare. Și ce ar poate fi mai bun decât decorul elegant și luminos al unei seri speciale pentru a vă dezvălui și afirma feminitatea? Dacă doriți să fiți cea mai elegantă și atrăgătoare femeie a serii, să atrageți toate privirile și complimentele celorlalți invitați, v-aș propune 5 rochii de seară de pe un magazin online relativ nou în peisajul nostru virtual, nouamoda.com. Să aflăm despre ele.

Pentru început vă propun o rochie clasică, din catifea bleumarin, mulată pe corp. Rochia are un decolteu generos, umerii acoperind parțial zona de sus a brațelor. Este o rochie lungă, stilată, apropiată de genul de rochie-sirenă, potrivită pentru a scoate în evidență un corp superb, o siluetă zveltă cu formele bine definite. La acest model este necesară o bustieră fermă, fără bretele sau cu bretele transparente.

Top 5 rochii de seară de la nouamoda.com

Pentru cea de a doua alegere a acestui top 5, bucurați-vă de rochia de seară albă-argintie, scurtă, cu decolteu în ​​V și mâneci scurte, simple. Modelul petrecut este unul simpli, la fel ca și croiala generală a rochiei, pentru că trebuie avut în vedere un anumit echilibru între materialul strălucitor, și modelul de rochie - dacă ambele sunt neobișnuite și sofisticate, efectul general poate fi unul de ținută supraîncărcată. De aceea, un model de croială simplă pe un material cu șiruri de strasuri fine și strălucitoare va genera un efect elegant, șic și sexy.

Top 5 rochii de seară de la nouamoda.com


Pe locul 3 este o rochie lungă gen cămașă de noapte, cu bretele subțiri și decolteu larg în V. Materialul este de asemenea unul prețios, gen lurex ori voal cu paiete. Pentru a nu fi incomodă la mers rochia are un șliț lateral nu foarte adânc.

Top 5 rochii de seară de la nouamoda.com

Pe locul 4 am ales o rochie tot din lurex ori cu paiete, însă într-un model mai cuminte, cu un decolteu mediu, care poate fi purtat și de o doamnă trecută de prima tinerețe, dar care și-a păstrat silueta intactă. Poate că brațele goale nu sunt punctul dvs. forte, atunci apelăm la mâneci lungi sau, de ce nu?, la acest artificiu, adică la franjuri de material strânse la încheietură într-o manșetă. Nu este o mânecă clasică, dar nu e nici brațul gol, iar acest gen de croială este și foarte elegant dincolo de originalitatea aspectului.

Top 5 rochii de seară de la nouamoda.com

Pe ultimul loc am lăsat special o rochie foarte îndrăzneață, croită în așa fel încât necesită purtarea unor boxeri speciali de aceeași culoare cu materialul rochiei, pentru că va fi imposibil să nu se vadă. Decolteul adânc până la talie contrastează cu lungimea mânecii. Drapajul de la șolduri este completat cu o fundă mare din material, ale cărei prelungiri flutură până la gleznă, acoperind puțin picioarele. Este o rochie tinerească, iar aceea care o va purta ar trebui să fie o domnișoară cu mult aplomb, stăpânire de sine și putere de seducție.

Așadar, site-ul nouamoda.com are o selecție fabuloasă de rochii de seară și rochii elegante în croieli deosebite, moderne, în măsurile cele mai cerute pe piață și la prețuri mai mult decât accesibile. Dacă ai nevoie de o rochie de seară ieftină, o rochie de bal sau o rochie de cocktail ori de petrecere care să arate grozav, găsești pe nouamodă. Stilurile sexy sunt diverse, de la rochia versatilă, care poate fi purtată atât ziua cât și la o ocazie de seară, până la modele sofisticate din materiale lucioase, prețioase, care sunt în mod evident destinate unei ocazii speciale.

Ție care dintre aceste rochii îți place mai mult?

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










9 comentarii:

  1. Ce frumoasa este rochia rosie lunga! Desi de obicei le prefer pe cele scurte, asta e chiar superba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac rochiile alese. Abia astept sa treaca toata nebunia si sa ma pot bucura de rochii, haine colorate si tot felul de alte nebunii

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate sunt minunata, nici nu stiu care imi place mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumoase sunt rochiile, una cu paiete negre mi-as lua si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima îmi place cel mai mult. Arată tare bine, iar culoarea e are pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea gri mi-a plăcut în mod special, dar sunt toate frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gri?!?? :) eu nu am postat nicio rochie gri, nu mi se pare o culoare potrivita, este mohorâtă și exprimă indecizie. Poate argintie :)

      Ștergere
  7. Superbe tinute! Chiar m-au lasat fara cuvinte. Mi-au adus aminte de ce m-am apucat iar de sport si de regim...

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate modelele sunt frumoase. Dar trebuie sa mai slabesc putin pentru a adata bine in cele mulate..

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.