duminică, 5 aprilie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 27-28 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 27-28 tr rezumat

Zuleyha ajunge, așadar, acasă la Yilmaz, fără să știe că tocmai se săvârșise logodna lui cu Mujgan. Yilmaz o ține la ușă, deși o întreabă ce dorește, dar imediat apare Demir cu mașina. Lucrurile degenerează când Yilmaz și Fekeli acceptă s-o protejeze pe tânăra speriată, care se răzgândește când vede inelul de logodnă și panglica roșie la degetul lui Yilmaz. Demir, extrem de furios scoate pistolul, are loc un schimb de focuri, dar până la urmă Zuleyha pleacă acasă cu soțul ei după ce acesta îi dă un ultimatum și după ce Hunkar depune eforturi ca să înceteze focul. Demir nu se lasă și Yilmaz este atins de un glonte. Figen, prietena lui Mijgan, care asistase la logodnă îi dă primul ajutor de urgență în timp ce Mujgan se duce la spital să aducă tot ceea ce trebuie pentru ca Yilmaz să fie operat pe loc.

Însă de data asta se pare că Zuleyha va plăti scump greșeala comisă și pentru multă vreme. La ferma Yamanilor ea este închisă în dormitor împreună cu copilul, iar la parter Hunkar se ceartă cu Demir pe tema veșnică a dorinței Zuleyhăi de a scăpa din această căsnicie falsă. Din nou Demir îl ia pe Adnan și îl duce la o bonă, iar Hunkar îi amenință pe servitori să nu spună nimănui nimic din ceea ce văd la conac și îi informează că Zuleyha este într-o depresie și de aceea nu iese din cameră.

Yilmaz se reface după operație. Mujgan începe să aibă remușcări pentru logodnă dându-și seama că între viitorul ei soț și Zuleyha încă există iubire și după ce se mai gândește, sfătuită și de Fiden, îl părăsește pe Yilmaz pe când acesta încă nu-și revenise din operație. Fekeli și Sebahattin stau de vorbă despre trecutul lui Demir și al Zuleyhăi, dar doctorul nu recunoaște că mariajul lor nu a fost din dragoste. Fekeli spune că dacă ar fi fost fericită, nu ar fi căutat adăpost la fostul iubit. Mai târziu se va întâlni cu Hunkar și va căuta un răspuns la nelămuririle lui, dar ea îl minte că nu știe dacă era o relație puternică între Yilmaz și Zuleyha în trecut, și că ea a venit la ușa lui Yilmaz pentru că tocmai aflase că Demir a pus să fie tăiate frânele de la mașină. Fekeli nu crede tot ce îi spune Hunkar concluzionând că probabil iubirea dintre cei doi foști iubiți a reizbucnit acum, pentru că și el este din nou îndrăgostit de Hunkar la fel ca în tinerețe.

Zuleyha este distrusă. Crede că Yilmaz este mort și acum nu-l are nici pe Adnan. Demir este impresionat de ea, dar încă este rezervat în a-i aduce băiatul înapoi. Într-o zi pe când Demir pregătea hăinuțe și mâncare pentru copil, să le ducă la bonă, Gulten îl spionează și află unde locuiește aceasta, apoi îi spune Zuleihăi și plănuiesc amândouă o evadare. Îmbrăcate sărăcăcios, ele păcălesc paznicii de la poartă și ies în stradă, la autobuzul local.

Demir se întoarce acasă cu o rochie pentru soția lui și se înfurie văzând că ea nu este acolo, apoi se răzbună pe cei doi paznici neatenți. Se rezolvă misterul celui care a atentat la viața lui Fekeli și a lui Hunkar când erau la cafeneaua din munci - individul era unul dintre cei care fuseseră prinși furând de la fabrica de bumbac și îl țintise pe Fekeli, de fapt. Ajuns în arest, primește un plic cu bani de la Demir, drept recompensă pentru că s-a predat (adică Demir pusese pe cineva să-l împuște pe Fekeli, dar ca să salveze aparențele, l-a mituit pe acest Hussein să se predea).

Demir încarcă mobila din camera lui Adnan într-un camion ceea ce o isterizează pe Zuleyha, apoi o minte că l-ar fi trimis pe copil în Suedia și că ea n-o să-l mai vadă niciodată. De-a dreptul disperată, Zuleyha scrie o scrisoare lui Yilmaz, în care îi spune că Adnan este copilul lui apoi își ia rămas bun (se prefigurează o sinucidere!), și trimite plicul la Fekeli acasă. Demir a plecat într-o delegație la Istanbul, așa că Zuleyha își pune în aplicare gândurile cele mai negre, tăindu-și venele seara, în așa fel încât dimineața să fie găsită moartă. A doua zi Saniye și Gaffur sparg ușa încuiată de Zuelyha și o salvează, dar Hunkar găsește cu cale că trebuie s-o interneze într-un ospiciu de nebuni. Acolo este sedată și doar când uneori se mai trezește din efectul mediației, ea țipă că i-au luat copilul și de asta a făcut ce-a făcut, că nu e nebună. Hunkar a lăsat ordine clare medicului șef care este neînduplecat, să fie puternic sedată, și are de gând s-o țină acolo multă vreme, probabil fără să-i spună adevărul lui Demir.

La fermă, se păstreaxă secretul asupra tentativei de sinucidere, și cu toate că Saniye duce lucrurile pătate de sânge la gunoi, într-un sac de plastic negru, Seher își bagă nasul în gunoi și văzând sângele, va crede că Zuleyha a fost gravidă și a pierdut sarcina. Astfel, această bârfă se va răpsândi rapid. Între timp, idila dintre Gaffur și Seher continuă. Demir ajunge în arest pentru că l-a împușcat pe Yilmaz, așa că nu are când să afle ce s-a întâmplat cu soția lui. Cengo citește în presă despre asta și se duce să-l vadă pe vechiul său prieten, între ei având loc un schimb acid de replici.

Yilmaz și Fekeli, după ce s-au sfătuit îndelung, au hotărât să meargă la Istanbul s-o convingă pe Mujgan să revină acasă, în timp ce ea se pregătește să plece la fratele ei în Statele Unite. La urmă este pusă de către mama ei să aleagă între familie și Yilmaz, iar Mujgan îl alege din nou pe logodnicul ei. Între timp scrisoarea Zuleihăi ajunge la destinație, mai multe plicuri fiind puse pe o măsuță din hol. Fata lui Nazire vede scrisoarea și o duce în cameră la Yilmaz, pe noptieră.

Când Fekeli ajunge în Cukurova, se duce la poliție și inventează o poveste din care Demir să reiasă că nu era vinovat de împușcarea lui Yilmaz, apoi se interesează cine a făcut plângerea împotriva lui Demir, dar șeful poliției spune că informația este privată și nu îi poate spune. Demir este eliberat. Hunkar nu știe ce este cu fiul ei, pentru că Demir i-a cerut lui Gaffur să mintă acasă că el este plecat la Ankara. Însă nici Demir nu știe ce-i cu Zuleyha și unde se află ea.... Când află, se ceartă cu Hunkar, dar vicleana femeie îl convinge că este mai bine așa, că Zuleyha era într-o mare depresie din moment ce și-a tăiat venele și că măcar o vreme trebuie să stea în ospiciu. Astfel, ea nu dezvăluie la care spital de nebuni a internat-o. El nu e de acord cu internarea soției sale la nebuni, orice ar fi făcut. De fapt, planul lui Hunkar este s-o discrediteze ulterior pe Zuleyha, sau poate chiar s-o țină la ospiciu toată viața, dar Demir se opune și va afla de la Gulten unde este internată soția lui pe care o ia de acolo pe brațe, cu toată împotrivirea și amenințările medicului șef.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 25-26 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 29-30 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.