vineri, 17 aprilie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 29-30 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 29-30 tr rezumat

În timp ce Züleyha este adusă acasă de către Demir, sub privirile dezamăgite ale lui Hunkar, Yilmaz se tot întreabă de ce oare a venit Züleyha cu tot cu copil la el să ceară adăpost? O mulțime de întrebări îi vin în minte și nu găsește alt răspuns decât că iubita lui încă are sentimente, deși logica și faptele pe care le știe el ar contrazice această teorie.

Gafur și Seher continuă aventura, așa cum spuneam și în alte ocazii. Saniye devine suspicioasă, pentru că Gafur își face un obicei de a aștepta ca ea să plece la culcare, iar el să iasă tiptil din casă și să plece la grajduri unde se întâlnește cu Seher. Ba chiar odată s-au hârjonit și în dormitorul matrimonial din conac, când nu erau acasă nici Züleyha și nici Demir. Bineînțeles că la un moment dat Saniye îi prinde aproape în fapt și îl pedepsește pe Gaffur, dar Seher, care a rămas gravidă, se gândește cum să facă rost de un tată ceva mai înstărit decât Gaffur.

Züleyha este recunoscătoare față de Demir pentru că a scos-o din spitalul de nebuni și pentru prima oară îi spune sincer că îl iubește, deși el consideră că ceea ce simte ea este doar recunoștință. La conacul lui Fekeli relația dintre Yilmaz și Mujgan se cimentează, el îi povestește că a stat la închisoare din nou, apoi îi spune despre trecutul lui alături de Zuleyha și cum Demir s-a căsătorit cu ea. Mujgan îi cere lui Yilmaz să facă tot posibilul să nu se mai războiască cu Demir și să nu mai fie înarmat când are de stat de vorbă cu acesta.

Demir vrea să-l aducă pe Adnan înapoi acasă într-o bună zi, având remușcări că din cauza lui Züleyha era să-și pună capăt zilelor. Hunkar nu este deloc de acord, însă dimineață, Demir o duce pe Zuleyha la bona lui Adnan să petreacă puțin timp cu fiul său. Demir stabilește un fel de program de vizită până când Züleyha își va reveni și va fi el sigur că nu va încerca să fugă iarăși. Însă ea, văzând că nu-și poate recupera fiul, începe să se enerveze și chiar îi spune lui Demir că nu este fiul lui, ci al lui Yilmaz. În mod surprinzător, Demir nu se înfurie, este calm și îi spune că asta o face doar ca să-l supere (oare știe ceva Demir?). Zuleyha își amintește de scrisoarea trimisă prin poștă la Fekeli acasă și se interesează dacă a ajuns la destinatar.

Mă numesc Zuleyha episoadele 29-30 tr rezumat

Mujgan și Yilmaz se vor căsători. Scrisoarea Zuleihăi ajunge din greșeală sub pat, iar Yilmaz nu o vede, și nici altcineva. Demir are de primit un premiu al Cukurovei, iar la evenimentul respectiv toată lumea bună este invitată. Zuleyha se gândește că atunci va avea ocazia să stea de vorbă cu Yilmaz să-i spună tot ce are pe suflet.

Bârfa despre avortul Züleyhăi se răspândește de la Fadik, la Sermin și apoi în toată Cukurova. Sebahattin aude și se duce pe la ferma Yamanilor să o întrebe pe Zuleyha despre avort, iar ea, în loc să-i spună adevărul, că și-a tăiat venele, marșează pe minciună. Demir o duce pe Zuleyha la un hotel unde vor rămâne alături de Adnan toată noaptea. În aceeași zi, Hunkar și Fekeli se întâlnesc la cafeneaua din munți, la întoarcere găsesc un copac căzut de-a curmezișul drumului din cauza unei furtuni și ei trebuie să se adăpostească la o cabană. A doua zi dimineața, la întoarcerea acasă, Züleyha o surprinde pe Hunkar vorbind la telefon cu Fekeli, iar din discuție se înțelege că au petrecut noaptea împreună. Züleyha pune receptorul telefonului din dormitor în furcă, tocmai ca Hunkar să audă clicul și să-și dea seama că a fost auzită, și să se teamă că despre aventura ei va afla Demir.

Mujgan, având încredere în Sebahattin, îl întreabă despre Züleyha și Yilmaz, dar doctorul îi ascunde amănunte esențiale. Mujgan ajunge la concluzia că tot nu știe ce să creadă - pe cine iubește Züleyha, pe Demir sau pe Yilmaz? Demir află că persoana care l-a raportat la poliție în legătură cu incidentul din seara logodnei lui Yilmaz a fost Sermin. Cengo a scăpat de datorii de când s-a aliat cu Yilmaz și i-a vândut acțiunile, încât acum plătește și bonusuri oamenilor lui, drept răsplată pentru că au fost răbdători și i-au rămas alături. Acum Cengo regretă că s-a situat atâta vreme în tabăra lui Demir.

Züleyha se ceartă cu Demir pe tema copilului și îi reproșează că o ține ca pe o prizonieră. El, ca să o scoată în lume, îi propune să meargă la un film difuzat în aer liber. Din nefericire, și Yilmaz cu Mujgan se duc tot acolo în seara respectivă. Cei doi logodnici se poartă romantic unul cu celălalt, spre disperarea Zuleihăi, care se află undeva mai în spatele lor și îi vede. Dar se pare că Demir este mulțumit de acest joc al sorții, pentru că în felul ăsta poate că soția lui va renunța la iubirea pentru Yilmaz. După aceea merg să-l vadă pe Adnan iar Demir îi spune soției sale că îl va aduce pe băiețel acasă după ce Mujgan și cu Yilmaz se vor căsători. Acum Züleyha este cea mai dornică să aibă loc această nuntă. Acasă discuția continuă și se dovedește că Demir știe că Adnan nu este al lui, pentru că el știa de mult timp că nu poate avea copii, dar nu spusese la nimeni asta.

Fekeli se întâlnește constant cu Hunkar, dar ea nu este pregătită să reia relația lor din tinerețe. Sanyie îl exilează pe Gaffur pe canapeaua din antret după ce îl prinde cu Seher la grajduri, dăruindu-i un set de cercei de aur. În acest fel, pentru că Gaffur iese noaptea din casă, o va vedea pe Hunkar venind târziu de la întâlnirile ei cu Fekeli, adusă chiar de acesta. Gaffur este șocat dar își va ține gura gândindu-se la un viitor șantaj.

A doua zi Züleyha îi povestește lui Demir despre ce a auzit în conversația dintre Hunkar cu Fekeli și că ei doi se întâlnesc pe ascuns. La fermă apare Ercument, un văr de-al lui Demir, un tip șarmant dar foarte alunecos din multe puncte de vedere. Acesta locuia în Franța, iar acum spune că a venit pe acasă în căutarea unor noi oportunități de afaceri. Hunkar nu se lasă păcălită, ea știe că Ercument a venit pentru că a rămas fără bani, fiind un pierde-vară.

Într-o seară Mujgan și Züleyha au ocazia să discute între patru ochi și doctorișa să o întrebe de ce a venit la Yilmaz în seara logodnei. Züleyha alege din nou să mintă și spune că a făcut o greșeală și că voia să-l facă gelos pe Demir. A doua zi Mujgan și Yilmaz petrec ore întregi în căutarea unei rochii de mireasă. Cengo și Fekeli îngroapă definitiv securea războiului, iar Cengo îi spune lui Yilmaz, în timp ce iau prânzul la un restaurant, că el a fost printre cei care au pus explozibil la fabrică, în trecut. Yilmaz îl avertizează că știe asta și că îi iartă. Tot stând de vorbă, Cengo află despre mătușa lui Yilmaz care a răspândit vestea că el și Züleyha erau logodiți. Acum soția lui Cengo vrea să meargă la Demir să-și ceară iertare pentru acuzațiile aduse, dar Cengo nu acceptă. În schimb îi va spune lui Yilmaz că Demir a fost cel care l-a plătit pe Hussein să-l împuște pe Fekeli, când se afla cu Hunkar la cafeneaua din munți. Yilmaz se înfurie pe loc și demarează către fermă. Mujgan, care fusese martoră la scena de mai înainte, se duce după el pentru că știe că are pistolul în torpedou. Până la urmă ea îl ajunge și reușește să-l convingă să nu se lase orbit de furie și să aștepte o altă ocazie, însă amenințându-l că-l părăsește dacă va face altfel.

Cengo îl avertizează pe Fekeli de cele tocmai întâmplate, dar el, când aude că Demir a pus să fie împușcat, face o criză de inimă. Cetin duce vestea proastă peste tot, lumea e la spital să-l susțină pe Fekeli care în câteva zile își revine. La finalul episodului 30 din serialul Mă numesc Züleyha, Demir află într-o situație fără echivoc că terenul pe care el îl credea a lui Cengo, este acum al lui Yilmaz...



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 27-28 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 31-32 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.