marți, 21 aprilie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 31-32 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 31-32 tr rezumat

Așadar, acum Demir devine conștient de faptul că dacă Cengo a vândut partea lui de pământ din afacerea cu fabrica de textile lui Yilmaz, acesta din urmă devine partenerul lui Demir cu o cotație de 50% din profit. Demir se înfurie și pleacă singur acasă la Cengo să-i ceară socoteală pentru ceea ce a făcut, lăsându-l pe Ercument, care venise cu el acolo, împreună cu Yilmaz și oamenii săi. Când ajunge la Cengo, acesta îi amintește că dacă i-ar fi împrumutat niște bani când avea nevoie, nu s-ar fi ajuns aici, dar din moment ce Demir i-a întors spatele când era la ananghie, acum să suporte consecințele. Cei doi nu se împacă și Cengo îl dă afară din casă pe fostul său prieten.

Demir ajunge la spital unde îl caută pe Sebahattin care-i confirmă istorioara cu mătușa Naime. Profitând de această vizită, doctorul nu pregetă să-i spună cumnatului său că îi pare rău că s-a însurat cu Sermin și că tot ceea ce pățește familia Yaman este datorită aroganței lor nemăsurate. La fabrică, Ercument, maestru în a înșela oamenii cel puțin prin aparența unui tip cu picioarele pe pământ, îi sugerează lui Yilmaz să facă afaceri în Franța, cu el. Când ajunge la fermă, Ercument stă de vorbă cu Hunkar și se oferă să o trateze pe Züleyha în Franța, după ce mătușa lui îl lămurește de ce Adnan nu stă cu părinții lui. Pe toate căile, Ercument încearcă să câștige încrederea celor din jur pozând într-un tip cu bani, dar el a venit la fermă tocmai pentru că a rămas falit.

Hunkar își petrece toată ziua în compania lui Fekeli, iar Demir, care devine suspicios, începe să-l descoasă pe șofer, însă acesta e plătit să mintă, așa că îi spune că Hunkar se duce în vizită pe la doamnele de la club și că uneori rămâne peste nopate la vreuna dintre ele. Demir nu zice nimic, deși nu pare că l-ar crede pe șofer. Dar acum ar vrea să repare greșeala din trecut, față de Cengo și încearcă, atât el cât și Züleyha, să se împace cu cei doi soți. Aceștia nu acceptă scuzele, de vreme ce lucrurile s-au înrăutățit atât de mult între ei.

Sermin primește o citație prin care Yamanii o somează să achite datoria de 700.000 de lire turcești, reprezentând plata către fiica ei la Paris și alte împrumuturi. Ea se înfurie și se duce la Hunkar nervoasă foc, cu un topor în mână să-i ceară socoteală, dar Hunkar îi răspunde că asta este răsplata pentru faptul de a-l fi reclamat pe Demir că a scos pistolul și a tas în noaptea logodnei lui Yilmaz. Chiar și așa, Sermin jură să se răzbune. Sebahattin n-o ajută cu nimic așa că furioasă, ea merge mai departe, la Yilmaz, pe care îl minte că nu le-ar fi făcut nimic Yamanilor, iar acesta se oferă să-i plătească el facultatea lui Betul până o termină.

Sanyie este pusă pe fapte mari. Îl tot urmărește pe Gaffur, și dacă acesta scapă odată, până la urmă ea tot îl prinde în fapt, cu Seher. Scandalul servitorimii se aude din casă și Hunkar iese să vadă ce se petrece. Pe moment, conflictul se aplanează. În sat, la colibe izbucnește alt scandal, pe care, în mod curios, Yilmaz îl va stinge. Züleyha și Demir se ceartă din nou din cauză că el nu vrea să-l aducă pe Adnan acasă decât după căsătoria lui Mujgan cu Yilmaz.

Demir și Ercument vor merge în weekend la o casă de vacanță și Seher este trimisă acolo să pregătească camerele. Fadik rămâne la fermă și jură să se răzbune pe Seher care îi face acum ochi dulci lui Ercument. Dar Seher, care știe că este însărcinată și are nevoie urgent de un tată la copil, va avea în curând cu totul alte planuri. Demir și vărul său se distrează apoi beau peste măsură de mult, în special Demir. Ercument, care era ceva mai treaz, pleacă singur în Adana să-și încheie distracția pe la vreun club. Seher sesizează oportunitatea și îl care pe Demir în dormitor, îl dezbracă apoi rămâne în pat cu el. Dimineața, el o vede alături, în pat, dezbrăcată, ca și cum ar fi petrecut o noapte împreună. Mai rău, și Ercument, care se întoarce din Adana îi vede astfel. Însă Demir nu crede nici în ruptul capului că era chiar atât de beat încât să se culce cu Seher, chit că ea își joacă rolul și plânge spunând că el i-ar fi cerut să rămână în patul lui. Acum servitoarea continuă să joace teatru în fața tuturor, arătându-se tristă și plângând aproape mereu.

Ercument îl crede pe Demir că nu s-a petrecut nimic între el și servitoare, dar fiind foarte beat, rămâne și o umbră de îndoială, mai ales că nu-și poate aminti nimic, iar la fermă Seher are reputația unei femei mincinoase și intrigante. Hunkar ajunge să discute între patru ochi cu servitoarea, care afirmă că Demir a violat-o, dar bătrâna vulpoaică o întreabă pe Seher că dacă a fost viol, de ce a rămas în pat toată noaptea? Oricum, Yamanii se gândesc acum să scape de Seher cumpărându-i niște aur.

Haminne vorbește iarăși despre trecut, astfel Züleyha află că Hunkar a mai avut o soră, al cărei fiu este Ercument. Mai târziu la fermă ajunge o scrisoare trimisă cu câțiva ani în urmă. Acum Züleyha începe să creadă că Gulten a expediat mesajul ei la ferma Fekeli, dar acesta probabil nu a ajuns. În realitate, scrisoarea este sub patul lui Yilmaz, neobservată de nimeni.

În sat, fiul unui om de vază se însoară și Hunkar se duce la nuntă ca invitată de onoare. Gulten este prietenă cu mireasa și a venit să ajute. Cetin, care o place pe Gulten, îi face de mult curte, dar ea, sfioasă, este destul de tăcută de fiecare dată când el încercă să lege o conversație. Yilmaz cu Mujgan sunt acolo și ei, dar doctorița pleacă la o urgență. Ercument se așează lângă Hunkar dar nu-și ia ochii de la Gulten, deși Fadik se străduiește să-i atragă atenția asupra ei. Demir și Zuleyha nu au venit, ei s-au dus să-l viziteze pe Adnan. Gaffur, la fermă, fură cel mai frumos cocoș din poiată să-l aducă ofrandă lui Allah pentru ca Saniye să se îmblânzească și lui să-i fie iertate păcatele.

Demir o aude pe Hunkar făcând planuri să se întâlnească cu Fekeli și începe s-o urmărească. La club, Demir se duce direct la masa unde cei doi foști iubiți stau de vorbă, iar Fekeli, ca să prevină un mic scandal, îi îndreaptă atenția lui Demir către un anume Hatip, dușman declarat de-al Yamanilor, dezvăluindu-i că scandalul provocat la colibe era stârnit de acest Hatip. A doua zi la camera de comerț și industrie are loc un dialog deschis pe această tema între Yilmaz și Hatip, care cu adevărat mințise oamenii că Demir o să-i dea afară din colibe. Pentru că a fost descoperit, Hatip se înfurie și promite răzbunare, când vede că acum Demir, Cengo și Yilmaz s-au aliat împotriva lui.

Mă numesc Zuleyha episoadele 31-32 tr rezumat

La fermă, Ercument se gândește s-o șantajeze pe Hunkar că-i povestește Zuleihăi despre tărășania de la casa de vacanță, sau tace, contra unei sume consistente de bani. Hunkar, încolțită, acceptă. Yilmaz găsește un fragment din ceva scris de Gulten și consideră că este același scris cu vechea scrisoare despre care nimeni nu știe cine a trimis-o și de ce. Se duce la Gulten să-i ceară socoteală pentru fapta ei, dar fata nu va recunoaște niciodată că ea a scris scrisoarea (eu presupun că ea a scris-o, însă dictată de Sermin, dar până la finalul sezonului 2 tot nu se va afla adevărul). Însă Gulten nu este acasă, ci a plecat la mireasa de cu seară, s-o ajute la pregătit zestrea. Yilmaz pleacă spre casa miresei. Între timp și Ercument, care a pus ochii pe Gulten, stă pe drum așteptând-o s-o ademenească în pădure. Gulten apare, Ercument o oprește și o minte să-i arate nu știu ce colibe, apoi o violează. Yilmaz ajunge la locul cu pricina, dar fiind neînarmat, așa cum conveniseră ca să nu se mai împuște cu Demir, Ercument profită și trage în el. Hunkar, acasă, aude că Ercument a plecat să se întâlnească cu Gulten și, pentru că nepotul ei are reputație de violator, presimte că ceva rău are să se întâmple. Se duce și ea la pădure și ajunge să-l vadă pe Ercument cu pistolul îndreptat asupra lui Yilmaz care pare mort...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 29-30 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 33-35 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.