vineri, 8 mai 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 33-35 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 33-35 tr rezumat

Așadar episodul 32 turcesc al serialului Mă numesc Züleyha se termină cu uciderea lui Ercument de către Yilmaz pentru că a violat-o pe Gulten. Din apropiere, Hunkar, care știa că Ercument s-a dus după Gulten și bănuia ce are de gând să facă, vede scena, dar îl ajută pe Yilmaz să nu fie descoperit, ulterior. Ajutorul cel mai important vine din partea lui Fekeli care șterge urmele omorului aruncând piatra cu care Yilmaz l-a lovit repetat în cap pe Ercument, în râu. Ercument rămâne acolo, ca și cum s-ar fi lovit singur în cădere.

Yilmaz, care este rănit, nu vrea să meargă la spital, pe de o parte ca să nu afle Mujgan că este rănit, pe de alta ca să nu se afle ce i s-a întâmplat lui Gulten (la turci o femeie violată este considerată păcătoasă și nedemnă). Fekeli îl duce acasă la Sebahattin, iar poliția nu este sesizată. Fekeli o va minți pe Mujgan că Yilmaz a plecat în grabă în Germania să perfecteze o afacere. Pistolul lui Ercument ajunge în mâinile lui Hunkar. În acest moment ea îi povestește lui Ali-Rahmet că nepotul său a mai violat în trecut o fetișcană. După aceea Hunkar se duce la firmă și îi dă fiului ei pistolul lui Ercument, care de fapt, era a lui Demir, povestindu-i faptele așa cum s-au petrecut și cerându-i să păstreze secretul, de dragul lui Gulten, care nu merita așa ceva.

Acasă, Züleyha îi cere lui Demir s-o ducă să-l vadă pe Adnan dar el, deja tulburat, vrea să amâne această vizită. Lucrurile degenerează și Züleyha pleacă furioasă cu mașina către Mujgan ca să-i spună să se mărite odată cu Yilmaz, pentru ca ea să-și poată crește copilul în liniște. Demir o urmează. În fața spitalului, Demir și Züleyha se ceartă, fără să țină cont de lume. Până la urmă Demir cedează și îl aduce pe Adnan acasă.

Poliția găsește cadavrul lui Ercument și vine să anunțe familia, iar Hunkar joacă teatru și e gata-gata să leșine. (Nu am înțeles de ce) ei trebuie să meargă cu cadavrul la Istanbul și Hunkar o ia pe Gulten cu ea, drept bonă pentru Adnan. Yilmaz își revine, este pus la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat cât timp a fost inconștient și că doar Demir și cu Hunkar știu despre crimă. Mujgan, care de voie-de nevoie, a crezut minciuna cu Germania, se întreabă de ce iubitul ei n-o sună de acolo. Sebahattin nu știe cum să mintă ca s-o împace. La un moment dat primește un imens buchet de trandafiri ca din partea lui Yilmaz și o cutie mare cu o splendidă rochie de mireasă. Mujgan uită de supărare.

Demir și Yilmaz discută să se întâlnească într-un loc izolat, lângă un lac, dar nimeni nu știe despre întâlnire. Demir îi oferă dublul banilor dați lui Cengo ca să-și ia înapoi partea de teren. Yilmaz nu va accepta, dar Fekeli îl face să înțeleagă că anumite acțiuni ale lor îi vor slăbi puterea financiară a lui Demir.

La fermă, Seher își pune planul în aplicare și se plânge lui Hunkar că Demir a petrecut o noapte cu ea și acum este însărcinată. Seara, la grajduri, bătrâna îl ceartă pe Demir, care deja enervat de povestea asta, îi spune mamei sale că nu poate fi adevărat, pentru că el nu poate avea copii. Acolo, mamă și fiu dau cărțile pe față, deși Hunkar nu menționează deloc faptul că a vrut-o pe Züleyha de noră ca să nu rămână averea familiei pe mâna lui Sermin.

Demir știe cum s-o facă pe Seher să spună adevărul și astfel ea, strânsă cu ușa, recunoaște că este copilul lui Gafur. Urmează văicăreli și țipete din partea servitorimii în frunte cu Saniye cea înșelată. Drept consecință, Gaffur va fi demis din funcția de majordom al casei, iar ca umilința să fie completă, Hunkar o va pune pe Saniye în locul lui. Saniye, fericită, se va îmbrăca bărbătește și își va îndeplini foarte bine și cu multă râvnă atribuțiile, chiar mai bine decât Gaffur, pe care ea, prima, îl umilește zilnic pentru rușinea suferită. Până la urmă Seher avortează, pentru că oricum, Saniye nu va divorța, dar nici ea nu l-ar fi dorit pe Gaffur de soț sau tată la copil. Dar adevăratul motiv este că Hunkar vrea s-o îndepărteze, și Seher preferă să scape de sarcină decât să rămână pe drumuri. Însă chiar și așa, ea va pleca la o altă fermă să lucreze, pentru că Demir nu o mai vrea la Cukurova, dar toate acestea se vor desfășura în episoadele următoare.

Fekeli și Yilmaz se pregătesc de nuntă și redecorează casa, iar niște vopsea cade exact pe scrisoarea de sub pat, astfel că Yilmaz nu o mai poate citi și nu-și poate da seama de la cine este. Vine și ziua nunții. Înainte de asta, Yilmaz a forțat nota și i-a somat, ca un adevărat gangster, pe părinții lui Mujgan să vină al nuntă, chiar dacă nu-l plac pe el, pentru că fiica lor nu merită așa o umbră în seara nunții ei. Yilmaz le cumpără bilete de avion, le rezervă camere la hotel și cei doi foști soți (părinții lui Mujgan erau divorțați), vor apărea, ca o surpriză pentru fata lor, la nunta mult-așteptată (în episodul următor).

Gulten se schimbă după viol și devine din ce în ce mai retrasă deși Hunkar o sprijină foarte mult și o ajută să se mențină pe linia de plutire, dar fata trece greu peste acest moment din viața ei, pentru că nu poate să vorbească cu nimeni despre cele petrecute. Cetin vede că ea este tristă mereu și că se îndepărtează de el, dar nu înțelege de ce. Astfel, el se gândește serios s-o ceară de soție, fără să se gândească la un eventual refuz.

În tot acest timp, tăntălăul de Gaffur, din prostie și răzbunare, începe să se apropie de Hatip aga, dușmanul lui Demir, și îi dă informații despre fermă și afacerile lui Demir în schimbul banilor. Hatip îl ademenește mereu cu bani, iar Gaffur acceptă să fie spionul lui la fermă, fără să se gândească o clipă, măcar, că Hatip are planuri ascunse și că dacă Demir este lovit, și el o va păți.

Züleyha se duce la spital la un control și află că este însărcinată, ceea ce o șochează atât pe ea cât și pe Demir și Hunkar. Acum bineînțeles că asupra ei planează suspiciunea de adulter, dar ea știe că este copilul lui Demir și ar vrea să-l avorteze. După o ceartă cu Demir, care încearcă să afle când s-a întâlnit nevasta lui cu Yilmaz, Zuleyha află că Demir nu poate avea copii și că el știa de la bun început că Adnan nu este al lui. Aceste ultime secrete fiind dezvăluite, ea joacă cinstit până la capăt, acceptând chiar moartea, dacă așa vrea el.

Acum, amândoi au niște planuri: Demir, să meargă la medicul de la Istanbul să-l întrebe dacă problema lui se poate ameliora în timp, iar Züleyha să avorteze. Vestea sarcinii Zuleihăi se răspândește rapid în oraș, iar când ajunge la urechile lui Yilmaz, acesta se întristează și se tot întreabă de ce n-o poate uita pe fosta lui iubită?

Gaffur caută un alt loc să-și ascundă lucrurile cu care ar putea șantaja pe cineva la un moment dat (cele două buletine false ale lui Yilmaz și al Zuleihăi găsite demult în noroi, bucata de scrisoare de la Züleyha către Yilmaz și pe care Gulten a vrut s-o ardă, și banii pe care îi ascunde de Saniye), și schimbă ascunzătoarea. O parte din bani îi va da lui Seher, Saniye îl vede și plânge pentru nerușinarea lui și umilința pe care o îndură. Însă soarta va face ca lucrurile și banii lui Gaffur să cadă în mâinile lui Cetin chiar în seara nunții lui Yilmaz cu Mujgan, pentru că zidul în care le-a pus este și el dărâmat. Cetin i le dă lui Yilmaz care se tot gândește că îi este greu să se căsătorească cu Mujgan când în inima lui nu este loc decât pentru Züleyha.

Demir, la Istanbul, după un test de fertilitate află că acum poate avea copii și că problema lui nu mai este de actualitate. În același timp, Züleyha se dusese la Sermin să o ajute cu adresa unui medic care făcea avorturi. Urmează o cursă contra-cronometru, pentru că Demir află că Zuleyha nu este acasă și bănuiește ce s-a întâmplat. Nunta lui Yilmaz cu Mujgan începe. A doua zi dimineață, Yilmaz găsește și bucata de scrisoare și își dă seama care este adevărul.


*** F I N A L U L   S E Z O N U L U I  Î N T Â I ***

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 31-32 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 36 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.