luni, 2 martie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 25-26 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 25-26 tr rezumat

Capcana pusă de Demir pentru Yilmaz i se întoarce împotrivă. Accidentul produs le rănește destul de grav atât pe Mujgan cât și pe Zuleyha. Yilmaz ajunge la locul dramei și nu știe pe cine să salveze mai întâi, dar tot la Zuleyha îl trage inima și o salvează mai întâi pe ea. Mujgan se trezește și Yilmaz se duce și la ea, în acest timp Zuleyha deschizând ochii. Până la urmă ambele femei sunt salvate și duse la spital, amândouă în același salon, iar acum Demir și Yilmaz se văd zilnic pentru că vin să-și viziteze soția, respectiv iubita. Demir vrea s-o transfere pe Zuleyha într-o rezervă dar amândouă femeile spun că se simt bine după scurt timp și ar vrea să fie externate.

Yilmaz află de ce s-a produs accidentul și îi spune lui Fekeli despre frânele ”aranjate” în așa fel încât Demir să audă, dându-și seama că acesta a plătit pe cineva să strice frânele ca să-l omoare pe el, pe Yilmaz. Demir tace, vinovat. După câteva zile femeile sunt lăsate acasă, iar la fermă lucrurile par să intre în normal. Demir se poate duce la birou să-și vadă de afaceri iar Seher se îngrijește de cele necesare copilului, dar face în așa fel încât aruncă și mâncarea și anumite medicamente ca să dea vina pe guvernanta Nimet, pentru a fi alungată de la conac, ca să-i ia ea locul. Într-adevăr, Seher se comportă atât de mișelește cu Nimet încât peste un timp o determină pe Zuleyha s-o creadă și Nimet este concediată, deși nu e vinovată de nimic.

Pe de altă parte între Seher și Gaffur se iscă o idilă. Gaffur, atras de femeie, se duce să-i cumpere fel de fel de cadouri, însă la un moment dat, Saniye găsește o pereche de cercei de aur crezând că sunt ai ei. Gaffur nu are încotro și îi lasă ei, cumpărând alții pentru iubita lui. Saniye suspectează ceva între Seher și Gaffur, însă nu are dovezi, pentru început. Ulterior, relația dintre cei doi soți se mai deteriorează și, pentru că Saniye îl respinge pe Gaffur și îl trimite seara să doarmă singur, acesta profită de ocazie și se duce cu Seher în hambar. Seher rămâne gravidă și îi vine în minte să mai urzească o intrigă josnică pentru a-l acuza pe Demir că este tatăl copilului, iar ocazia va apărea într-o seară, când Demir este beat iar Seher se va așeza în pat alături de el, până dimineața, insinuând că stăpânul ar fi abuzat de ea. Însă toate acestea se vor petrece în episoadele următoare.

Dar până acolo se mai întâmplă și altele în acest serial. Demir aude că echipa de fotbal a Cukurovei este îndatorată și cumpără clubul de fotbal salvând echipa de la retrogradare, iar mai apoi cucerind titlul regional. Acum toată lumea este plină de euforie și își așteaptă jucătorii triumfători în urale și cu manifestări de bucurie. În acest context, Cengo pleacă de acasă părăsind familia, deși băiatul lui îl roagă să revină sau măcar să participe împreună cu el la anumite evenimente și activități școlare. Cengo, aflat în pragul falimentului, mai face un efort de a-l determina pe Demir să-i dea înapoi banii investiți în viitoarea fabrică de lactate, dar Demir susține că nu are de unde să-i dea banii, însă îi va da când va începe producția și va face profit. Cengo se supără foarte tare și ca să iasă din impas, mai târziu se aliază cu Yilmaz, perfectează o afacere (Cengo îi vinde lui Yilmaz partea sa din acțiunile deținute împreună cu Demir, fără ca acesta să fie informat) și se reechilibrează financiar.

Zuleyha și Mujgan se întâlnesc pe o faleză și doctorița o întreabă pe Zuleyha ce dorea să-i spună când erau în mașină, iar Zuleyha se răzgândește și afirmă că nu voia decât să-i spună că ea și Yilmaz au avut într-adevăr o relație în trecut, dar că acum lucrurile sunt altfel și că ea le dorește fericire. Mujgan o crede și se simte ca și cum și-ar fi luat o piatră de pe inimă. Seara, la restaurantul unde merg toți bogații Cukurovei, cele două familii se întâlnesc iar, la un eveniment. Yilmaz îi cere din nou mâna doctoriței și de data asta ea acceptă.

Fekeli și Hunkar se întâlnesc, ca de obicei, în vechiul lor loc, în munți, unde acum este o cafenea. Însă un tip cu o pușcă cu lunetă îi urmărește și la un moment dat trage înspre ei. Însă mai departe în serial ni se arată ce s-a mai întâmplat înainte de acest moment...
La fabrica de bumbac cineva fură și Cetin îl informează pe Yilmaz despre o lipsă de 250 de kg de bumbac crud în săptămâna precedentă. În contrapartidă, Fekeli îi cere socoteală lui Demir pentru frânele stricate ale mașinii lui Yilmaz care era să ucidă două femei nevinovate. Demir nu neagă, dar nici nu recunoaște ceea ce a făcut, în schimb amenință cu moartea după ce Fekeli pleacă. Seara, doi dintre oamenii de la fabrică sunt prinși în flagrant furând bumbac. Demir se întâlnește tot într-o seară lângă livada de portocali cu Fehmi, tip care lucrează la Fekeli dar pentru un ban în plus îl slujește și pe Demir, el fiind cel care a stricat frânele mașinii lui Yilmaz. Fehmi îi spune lui Demir că Fekeli îl bănuiește de trădare și că trebuie să se liniștească o vreme, pentru ca să nu se afle adevărul.

Dușmănia dintre Cengo și Demir se ascute, mai ales că acum Cengo a fost nevoit să vândă aurul nevesti-sii ca să aibă ce mânca, iar Demir îl umilește public la club.
Mama lui Mujagn a sosit din America, probabil atenționată de fostul ei soț și va încerca s-o determine pe fiica ei să renunțe la Yilmaz, pe care ea îl vede drept un criminal, fost pușcăriaș și un mafiot.
Acum vedem scena de la cafeneaua din munți unde Fekeli și Hunkar discută ca de comun acord să-și convingă fiii să nu se mai amenințe cu armele, să renunțe la a mai purta pistol. Lunetistul trage, ratează țintele și se face nevăzut.

Ajunsă la conac Hunkar discută cu Demir despre cele întâmplate, de aici iscându-se o ceartă între ei, pentru că Demir nu vrea să audă că maică-sa se întâlnește cu dușmanul său de moarte. Yilmaz află despre incident și se duce val-vârtej la fermă să-i ceară socoteală lui Demir pentru fapta sa, fiind convins că el a comandat tentativa de crimă. Acolo trece prin porțile fermei, nervos, cu mașina, în văzul tuturor inclusiv al mamei lui Mujgan care venise în vizită la Sermin. Yilmaz iese afară cu pistolul trăgând în aer și țipă la Demir să iasă. Are loc un schimb de focuri. Fekeli și Hunkar reușesc să stăpânească furia celor doi, care pleacă amenințându-se reciproc. Mamei lui Mujagn atât i-a trebuit, că nu vrea nici măcar să audă să aibă un asemenea ginere care poartă arma la el și se comportă ca un mafiot. Deși nu se arată mereu împotriva lui Yilmaz față de fiica ei, în seara în care Yilmaz și Fekeli vin s-o ceară pe doctoriță de soție, mama se poartă foarte frumos până când începe să-l denigreze acid pe Yilmaz și să spună că acest bandit nu este ceea ce are nevoie fiica ei în viață. După aceea Mujgan, silită să aleagă între iubire și mama ei, va alege iubirea, cu lacrimi în ochi. Ofensată, femeia își face bagajele și pleacă.

Demir se duce să facă plângere la poliție, dar de data asta se iau în considerare toate evenimentele din ultimul timp între cei doi rivali, inclusiv frânele stricate. Pentru că Sermin s-a dovedit împotriva familiei în mai multe rânduri, Yamanii construiesc un zid între conacul lor și cel mic unde locuiește Sermin, apoi dau și niște interviuri în ziarul local în care o renegă pe verișoara lor și spun că nu mai face parte din familie din cauza faptelor ei.

Fekeli îl găsește pe Fehmi, pe care îl bănuia că lucrează pentru Demir, și îl forțează să-i spună adevărul, sub tortură. După aceea Fekeli îi spune totul și lui Hunkar care rămâne perplex dându-și seama că Demir o minte atât de mult. Acum se gândește din nou la cel care a tras asupra lor la cafeneaua din munți și îl bănuiește pe propriul fiu de a fi angajat un mercenar să facă treaba. Imediat ce are ocazia, Hunkar îl ia la întrebări pe Demir, în grajd, iar Zuleyha îi vede și ascultă de afară conversația lor, după care iese de după ușă și îi cere socoteală lui Demir spunându-i că acum își dă seama de ce era atât de atent cu ea la spital. Zuleyha se duce în casă, își ia copilul și câteva lucruri și pleacă fără s-o vadă nimeni.

În seara aceea are loc logodna lui Yilmaz cu Mujgan. După ce se încheie ceremonia de tăiere a panglicii cu care sunt leghate verighetele, sună soneria. La ușă este Zuleyha cu Adnan în brațe, disperată....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 22-24 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 27-28 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.