luni, 17 februarie 2020

Ma numesc Zuleyha episoadele 22-24 tr rezumat

Ma numesc Zuleyha episoadele 22-24 tr rezumat

Începe căutarea lui Hunkar care este găsită într-o râpă de către Demir care o duce la spital. Pe drum, Demir o vede pe Mujgan în mașină cu cei doi necunoscuți, dar nu se gândește decât că este cam nepotrivit pentru o femeie să meargă în compania unor bărbați. În acest timp Yilmaz încă o așteaptă la restaurant cu inelul de logodnă în buzunar. La un moment dat pleacă și într-un complex de împrejurări află unde s-a dus mașina respectivă și o salvează pe doctoriță în ultimul moment, după ce unul din bandiți îl împușcase deja pe tipul rănit, și acum se pregătea s-o împuște și pe ea. Yilmaz o duce pe iubita lui acasă la Fekeli și ulterior îi va spune că vrea s-o ceară de soție. Mujgan, însă, simte că rana din inima lui Yilmaz nu este pe deplin vindecată și îl refuză pe moment, spunându-i că ea va accepta atunci când el va fi pe de-a-ntregul pregătit pentru asta. Fekeli va fi de acord cu spusele lui Mujgan, totuși Yilmaz este trist că iubita lui l-a refuzat.

După două zile Hunkar revine acasă de la spital iar Zuleyha și Demir cred că vor rămâne de acum la conac, pentru că nu pot să le lase singure pe mama și bunica lor, dar Hunkar este încă foarte furioasă pe lucrurile spuse lumii de Zuleyha și pe faptul că acum se bârfește în Cukurova despre măreața familie Yaman, încât se poartă atât de dur cu fiul său încât aproape îl alungă de acasă. În final cei doi se împacă și familia se reunește la conac, deși Zuleyha ar fi preferat să stea departe de Hunkar.

Cengo și Nihal sunt la mare strâmtoare, el nu mai are bani pentru cheltuielile zilnice, este deja dator, și nu știe cum să rezolve situația. Apare și fratele lui Nihal, Levent, care-i cere un împrumut de 30.000 de lire și ea nu are cum să-l ajute. Aici Nihal se gândește să-i ceară bani Zuleyhăi și relația lor se deteriorează pentru că ea nu are acces la conturile lui Demir și o refuză. De asemenea, Zuleyha se ceartă și cu Sermin, pe care o lasă în drum după ce aceasta o jignește. Când izbucnește bârfa despre adevărul că Zuleyha era soția lui Yilmaz iar Demir i-a suflat-o, Yamanii cred că Nihal a răspândit această știre, deși ea nu are nicio vină - o mătușă de-a lui Yilmaz, Naime din Istanbul, va veni pe neașteptate și va spune tuturor despre cei doi foști iubiți.

Yilmaz și Mujgan se confruntă cu alte probleme - tatăl lui Mujgan, un reputat medic, vine din Istanbul și vrea s-o despartă pe fiica sa de derbedeul și criminalul de Yilmaz. Mujgan îl apără pe bărbatul iubit, spune că acesta este viitorul ei soț, dar taică-său nici nu vrea să audă de așa ceva și o amenință că o dezmoștenește și că o renegă. După aceea doctorița îi arată lui Yilmaz că taică-său a primit la Istanbul o scrisoare care îl incriminează ca și criminal. Scrisul pare să fie al lui Gulten, deși ea va nega mereu implicarea în această făcătură. Nici peste încă 10-12 episoade nu se va afla cine a scris scrisoarea și a trimis-o la Istanbul, deși Sermin mereu o acuză pe Zuleyha, spunând că a făcut asta din gelozie și ca să-l despartă pe Yilmaz de Mujgan ca să fie disponibil pentru ea. Într-adevăr, Zuleyha este geloasă pe Yilmaz și e devastată văzând și auzind că cei doi se iubesc și se logodesc. Demir observă starea soției lui și o întreabă când o să renunțe la Yilmaz și îl va iubi numai pe el, dar Zuleyha în loc de răspuns îi spune că Adnan nu este copilul lui.

Demir joacă tare și se preface enervat că ea vrea să-l supere (în realitate știe de la bun început că nu e copilul lui, pentru că știe despre faptul că el nu poate avea copii, dar asta se va vedea într-un episod viitor). Zuleyha se întâlnește cu Yilmaz iar el îi spune că merge mai departe pe drumul lui împreună cu Mujgan. Doctorița îi vede de la distanță și se întreabă ce-o fi cu ei doi. Când aude la spital despre ceea ce spune mătușa Naime, doctorița își dă seama că Yilmaz și Zuleyha încă se iubesc deși ea este soția lui Demir, și plângând, își scoate inelul de logodnă de pe deget dându-i-l înapoi cu prima ocazie.

Demir și Cengo participă la o ceremonie de începere a construcției viitoarei fabrici de lactate, la care este prezent ministrul industriei. Însă Demir aude pe cei prezenți bârfind că el a luat de nevastă pe logodnica fostului său șofer și se înfurie așa de tare că îl atacă pe Cengo (crezând că Nihal a răspândit veștile) de față cu ministrul care tocmai luase cuvântul. Lucrurile degenerează, ioar Demir susține că a încheiat prietenia de-o viață cu Cengaver și parteneriatul de afacei. Ulterior, Cengo va veni la Demir să-și ceară înapoi banii cu care a intrat în parteneriat, dar acesta îi spune că peste 2-3 ani va putea să-i dea. Atunci Cengo se supără de-a binelea și va căuta ajutor la Fekeli și Yilmaz.

Mujgan pleacă din Adana la o prietenă din Ankara, cu gândul să ceară o nouă repartiție ca medic. Sebahattin va fi cel care o va ajuta să se răzgândească și ea va reveni la spital, hotărâtă să rămână acolo doar când aude bârfa că pleacă din cauza lui Yilmaz, că s-ar fi pterecut lucruri nepotrivite între ei. Ca să demonstreze tuturor că nu a făcut nimic greșit, Mujgan rămâne la serviciu.

Zuleyha va încerca din nou să plece din cauza problemelor care nu se mai sfârșesc, și iarăși Adnan va fi dus departe de ea., însă soluția va fi până la urmă aducerea unei guvernante.
La conac apare o anume Seher de la colibe care este o oportunistă și nu se va da în lături de la nimic ca să-și vadă planurile reușite. Ea vrea să scape de munca grea și să ajungă cât mai sus posibil. Astfel, le va săpa și pe Saniye, și pe Gulten și pe noua baby sitter al lui Adnan, care va fi concediată din cauza minciunilor ei. Drept urmare, Hunkar o va pune să aibă grijă de copil. Când Demir îl duce iar pe Adnan acasă la o altă îngrijitoare, Seher va trece din nou la bucătărie unde va căuta să-i facă ochi dulci lui Gaffur.

Yilmaz ajunge din nou la pușcărie pentru scurt timp din cauza unui conflict în care unul din foștii angajați de la fabrica de bumbac - prins că fura - a scos arma și s-au împușcat reciproc. Dar acum Yilmaz are alt statut și le oferă bani colegilor de celulă apoi îl pune pe Fekeli să aducă televizoare în toată închisoarea, o mașină de spălat și un frigider. Pușcăriașii conchid că Demir a fost un zgârcit, că le-a dat doar un televizor. După câteva zile el iese de acolo și vede în ziare un articol despre Demir și Zuleyha și ce fericiți sunt ei, în care din cauza bârfelor, Demir recunoaște adevărul despre soția lui, că era logodnica lui Yilmaz, dar că s-au îndrăgostit la prima vedere și asta a fost. Enervat, a doua zi dimineață, Yilmaz se duce la casa lui Sermin, cumpărată de el, și Demir îl vede stând la o cafea pe terasă.

Furios, Demir vrea să-l alunge de acolo, dar acum află cu stupoare că Yilmaz se află pe proprietatea lui și se ceartă cu Sermin că a putut vinde casa dușmanului Yamanilor. Drept urmare, Demir scoate pistolul și trage, dar Gulten deja sărise în fața lui Yilmaz și încasează glonțul. Ea va fi operată de urgență, iar când își revine, minte la polițist că a fost rănită accidental. Gaffur speră că Yilmaz o va răsplăti pe sora lui cu bani pentru că i-a salvat viața.

În tot acest timp Hunkar și Fekeli se întâlnesc regulat la cafeneaua de la vechiul lor loc de întâlnire din trecut, ferit de ochii curioșilor, și stabilesc cum să facă să nu se mai împuște fiii lor. Însă la următoarea întâlnire Demir-Yilmaz, ei se provoacă iarăși. Yilmaz îi spune lui Demir că-i revinde conacul lui Sermin dacă va declara presei că a știut că Zuleyha era căsătorită religios cu el când a luat-o de soție. Demir se înfurie și din nou nu mai poate fi vorba despre vreo pace între ei și el va plăti un tip care să-i strice frânele mașinii lui Yilmaz.

Când Gulten revine acasă de la spital, Hunkar și Demir o recompensează dându-i un teren. Gaffur este furios că nu i s-a dat lui terenul, pentru că el este considerat stăpânul fetei, în lipsa unui soț, dar Hunkar îl pune la punct. Nemulțumit, Gaffur va arenda terenul soră-sii în secret, dar tărășenia se va afla pentru că și Gulten va arenda terenul, și Gaffur va fi nevoit să renunțe la matrapazlâcurile lui obișnuite.

Yilmaz, la rândul său, va da și el declarații presei despre iubirea copilărească dintre el și Zuleyha, menționând că în Adana a găsit iubirea adevărată - pe Mujgan. Acum, Zuleyha citind articolul, consideră că l-a pierdut de tot pe Yilmaz și ar vrea să stea de vorbă cu Mujgan. A doua zi doctorița are o problemă la mașina ei și o ia pe a lui Yilmaz până când acesta i-o va repara. Pe drum o vede pe Zuleyha și o ia în mașină. Acum sunt amândouă pe un drum de țară, iar Mujgan observă că nu are frâne... Mașina se răstoarnă la o curbă și are loc un accident ...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 19-21 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 25-26 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.