sâmbătă, 15 februarie 2020

Ma numesc Zuleyha episoadele 19-21 tr rezumat


Ma numesc Zuleyha episoadele 19-21 tr rezumat

Din nou, Yilmaz, acum alături de Mujgan, atrage atenția înaltei societăți din Cukurova. Züleyha vrea acasă înainte să fi luat cina, Cengo bârfește cu nevastă-sa, iar restul privesc discret ce se petrece. După ce Demir pleacă împreună cu soția, Cengo beat și invidios că Yilmaz, care nu are școală a pus ochii pe o doctoriță, se duce la masa lor și îl provoacă prin vorbe insinuante, apoi totul degenerează în scandal, însă odată ajuns acasă, din aburii băuturii, Cengo nu-și dă seama că îi spune lui Nihal secretul încredințat de Demir, că Züleyha a fost soția lui Yilmaz. Ulterior, Nihal va dori să-și ajute fratele care are probleme financiare și, pentru că Cengo a băgat toți banii în parteneriatul cu Demir, se duce la Züleyha să-i ceară împrumut câteva zeci de mii de lire turcești, fără să știe că ea nu are acces la bani și la conturi bancare. Când se vede refuzată, Nihal amenință cu șantajul, că toată Adana va afla adevărul despre rivalitatea dintre Demir și Yilmaz. Züleyha se supără pe bună dreptate și rupe prietenia cu Nihal. La scurt timp, întâmplarea face ca o mătușă de-a lui Yilmaz să vină la Adana și să întrebe pe toată lumea dacă el este însurat cu Zuleyha, care era iubita lui. Acum cu adevărat toată lumea află adevărul, iar aparențele fac s-o indice pe Nihal drept vinovată. Demir, în aceste condiții, se ceartă rău cu Cengo simțindu-se trădat de prietenul cel mai bun.

Gaffur este trimis de către Hunkar să-l caute pe un anume Ali Rîza Citci, singurul martor supraviețuitor al morții soțului ei. Gaffur îl găsește pe om, dar află Demir despre asta și îl plătește pe majordom ca s-o mintă pe stăpână că Ali Rîza este de negăsit. Între timp, Demir se duce la acest martor să-i dea bani ca să plece definitiv din zonă și să nu mai apară niciodată. Rezultă că el știe adevărul - Fekeli l-a împușcat pe Adnan Yaman doar în legitimă apărare, dar Demir a orchestrat la vremea aceea totul pentru ca Fekeli să intre la pușcărie. Însă până să plece Ali Rîza din Adana, Hunkar ajunge să-l contacteze și să afle adevărul pe care nu-l știa.

Gulten aude despre idila lui Yilmaz și sperând că-l poate determina s-o iubească, încearcă să-l despartă de Mujgan. Yilmaz își dă seama ce vrea ea să facă și o alungă de la birou, unde venise fără motiv real, explicându-i că el nu o iubește decât ca pe o soră și insistând să nu-i mai apară în cale. Yilmaz se preocupă și de recolta de portocale care este mare, dar proprietarii de livezi nu le pot vinde pentru că se cere un preț foarte mic pe kg. Demir are de gând să-și ajute concetățenii cumpărându-le marfa, dar Yilmaz i-o ia înainte, cumpără toate portocalele din regiune la preț dublu și le revinde unui fabricant german de suc. Fapta este lăudată și bine văzută în toată Adana, iar Demir rămâne cu buza umflată. În acest context, Demir încercase să zădărnicească acțiunea lui Yilmaz, dar planurile lui eșuează pentru că unul din oamenii lui, Sait, este, de fapt, omul lui Fekeli. Demir îl descoperă, iar la scurt timp Sait moare împușcat.

Sermin este din ce în ce mai afundată în datorii iar Sebahattin s-a mutat de acasă, chiar dacă nu mai divorțează. Strâmtorată, ea ar vrea să-i vândă lui Demir conacul, dar pe o sumă foarte mare de bani. Demir o refuză, și îi oferă jumătate din sumă, însă Sermin nu se învoiește așa. Fekeli află despre treaba asta și Yilmaz îi va cumpăra conacul lui Sermin cu suma cerută de ea inițial, lăsând-o să locuiască mai departe în casa ei cât dorește. Acum contractul este perfectat, Sermin are bani și iese din necaz, dar nimeni nu știe despre vânzare. A doua zi ziarele scriu despre construcția unei filaturi în Cukurova, cea mai mare din zona de răsărit a Turciei, bineînțeles datorită parteneriatului lui Yilmaz cu regele textilelor, Alaaddin, din Istanbul. La dineul de la Club dat în cinstea acestei noi afaceri, iarăși se întâlnesc cei doi rivali, Demir și Yilmaz, Mujgan și Zuleyha, iar ceilalți privesc curioși să vadă dacă se mai întâmplă ceva.

Absența lui Sait este observată de toată lumea și a doua zi după recepție cadavrul acestuia e descoperit de poliție. Acum toată lumea crede că Demir e făptașul, iar noul procuror districtual, care nu se lasă intimidat de celebritatea familiei Yaman, abia așteaptă să-l înfunde pe Demir, care este închis imediat, deși nu sunt probe evidente împotriva lui. Hunkar, când vede că fiul ei nu poate să iasă din pușcărie, îl momește pe Gaffur cu un teren pe care se află un conac părăsit, promițându-i că dacă se duce să mărturisească crima și va spune că doar s-a apărat de Sait, fără să vrea să-l omoare, va sta la închisoare doar doi ani. Acum și Gaffur și Saniye sunt atrași de mirajul de a avea un teren al lor și o casă frumoasă și sunt gata să accepte.

Ma numesc Zuleyha episoadele 19-21 tr rezumat

Demir este bine tratat la pușcărie și oferă bani colegilor de celulă, apoi pune să fie adus un televizor ca să vadă campionatul de fotbal. Oamenii sunt fericiți că au așa un domn darnic printre ei și îi sunt recunoscători lui Demir. Acesta, când aude că Hunkar vrea să-l aducă pe Gaffur să mărturisească se enervează și refuză, spunând că dacă se ajunge la așa ceva, toată lumea va fi convinsă că el este autorul crimei, ceea ce nu e adevărat. Gaffur și Saniye sunt dezamăgiți că nu vor mai avea parte de casă și de teren.

Până la urmă Fekeli și Yilmaz aud despre un tip care are la mână ceasul lui Sait și se va dovedi că acesta l-a împușcat, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Fekeli îl duce la poliție pe făptaș și doar astfel, în fața mărturisirii lui, Demir va fi eliberat din pușcărie. Dar odată ajuns acasă el își dă seama că maică-sa l-a crezut criminalul, din moment ce îi propusese lui Gaffur să intre la închisoare în locul lui.

Când aude ce zice Hunkar, Demir se enervează și imediat îi spune Zuleihăi să împacheteze lucrurile că se vor muta din conac. Tinerii împreună cu bona lui Adnan pleacă precipitat, Hunkar se enervează și ea, și servitorimea nu pricepe ce se petrece. Pentru început, Demir se duce la un hotel cu soția, bona și copilul, urmând ca în scurt timp să cumpere o vilă în Adana. Zuleyha se bucură că n-o mai are pe Hunkar în preajmă, dar în curând lui Demir nu-i va fi foarte ușor să suporte traiul diferit de ceea ce știa până acum, deși nu se plânge. Începe să se poarte mult mai apropiat cu soția lui și o aduce chiar la birou, să vadă unde muncește el la companie. Secretara lui Demir o informează imediat pe Hunkar despre vizitele Zuleihăi acolo, lucru care nu este pe placul stăpânei.

Relația dintre Yilmaz și Mujdan continuă și ea, fiind un fin psiholog, îl tot întreabă despre rana pe care o are el pe suflet. Yilmaz îi spune în linii mari adevărul despre trecutul său, dar nu dă nume și persoane concrete. Doctorița observă că e ceva între el și Zuleyha, deși nu bănuiește exact ce. Între timp, cei care-i văd mereu împreună încep să bârfească și colegele apropiate de Mujgan se așteaptă să urmeze o logodnă.

Hunkar încă își așteaptă fiul acasă, dar acesta nu are de gând să revină, deocamdată. Gaffur visează că dacă lucrurile rămân așa, el va conduce și ferma și compania. Saniye râde de prostia lui, dar Gaffur chiar crede în visul său, doar până când își dă seama că are prea mult de muncă și nu poate să le facă pe toate. În câteva zile deja, începe să-și dorească să se reîntoarcă Demir, pentru că nu se descurcă cu atâta treabă la fermă. De ciudă că n-o să mai aibă acea mică avere, Gaffur începe să submineze treburile familiei Yaman, închiriind un tractor unor vecini, pe bani. În acest fel, câmpurile Yamanilor vor fi mai lent arate și însămânțate, iar el o minte pe Hunkar că Demir i-ar fi dat tractorul acelui vecin. Hunkar mai are niște hopuri de trecut, pentru că toată lumea a aflat despre plecarea lui Demir de acasă și o bârfește, dar ea spune că și-a dorit asta, că tinerii trebuie să stea separat și că se bucură dacă-și găsesc o casă a lor.

Cengo revine pe la Demir după ce supărarea dintre ei s-a dus, ca să perfecteze venirea ministrului pentru a putea începe construcția fabricii de lactate pentru care au intrat în parteneriat. După aceea Hunkar vine și ea pe la birou să-i spună lui Demir că femeile de la fundație bârfesc și că el ar trebui să se întoarcă acasă, dar acesta refuză. Sermin îi răscumpără lui Sebahattin mașina amanetată de el ca să-l înduplece să revină acasă, dar doctorul îi dă soției sale peste nas și pleacă bucuros că și-a recăpătat mașina, fără s-o întrebe pe nevastă-sa de unde a avut bani.

Ma numesc Zuleyha episoadele 19-21 tr rezumat

La conac, Haminne dispare iar Gaffur găsește ocazia potrivită să-l recheme pe Demir. Acesta bineînțeles că vine acasă în grabă, dar bătrâna este găsită de către Fekeli, bolborosind din nou despre Ali Rahmet și Adnan Yaman, despre iubirea lui Hunkar față de Fekeli, care nu voia să se mărite cu Adnan, dar a făcut-o forțată de tatăl ei. Acum Fekeli este fericit că soarta i-a arătat că femeia pe care a iubit-o toată viața era îndrăgostită de el, și speră să poată fi împreună pe viitor, măcar de acum încolo. După ce apele se liniștesc, Demir pleacă înapoi la hotel, iar Hunkar se supără de-a binelea de data asta. Ulterior, ea și Fekeli încep să se întâlnească la fostul lor loc de întâlnire, o cafenea situată pe un munte cu un peisaj superb.

 Yilmaz s-a hotărât s-o ceară de soție pe Mujgan și o așteaptă la masa unui restaurant, frumos aranjată. Mujgan se pregătește să iasă din casă când cineva sună la ușă și o minte că naște soția și că trebuie să vină imediat s-o ajute. Mujgan crede și se duce cu cei doi indivizi, care de fapt, o aduc la un tip rănit grav de pistol într-o încăierare din ziua respectivă. Omul e ținut într-o casă părăsită, la carieră, a pierdut mult sânge, iar cei doi bandiți o amenință pe doctoriță că dacă nu-l ajută pe nefericit să trăiască, o vor omorî. Ea le explică degeaba că nu are cum să-l opereze fără instrumentar, că aceștia sunt hotărâți să o împuște.

Hunkar a ieșit la o plimbare cu calul ei preferat, pe înserat, dar după scurt timp i se face rău și cade, inconștientă... Oare Mujgan va scăpa de bandiți? Yilmaz se va simți părăsit și de noua iubită? Când va fi găsită Hunkar și în ce stare? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 18-19 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 22-24 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.