marți, 11 februarie 2020

Ma numesc Zuleyha episoadele 17-18 tr rezumat

Ma numesc Zuleyha episoadele 17-18 tr rezumat

Yilmaz strigase o sumă atât de mare pentru perna brodată de Züleyha încât nimeni nu mai licitează și el devine proprietarul pernei. Demir este foarte nervos și e decis să se răzbune pe o asemenea îndrăzneală. Dar Yilmaz îi trimite printr-un curier perna a doua zi. Demir, și mai enervat, o ia și îi dă foc, cu toate că soția lui ar fi vrut s-o păstreze. După acest incident, Züleyha îi scrie într-o scrisoare tot focul inimii ei lui Yilmaz, dezvăluindu-i inclusiv că Adnan este copilul lui, apoi îl roagă pe Sebahattin să-i dea scrisoarea fostului ei iubit. Doctorul o întreabă dacă este sigură că vrea asta, deoarece dacă Demir află, nici ea și nici băiețelul nu vor mai fi în siguranță, plus că nu se poate ști ce reacție va avea Yilmaz după aflarea adevărului. Zuleyha este hotărâtă și insistă ca mesajul ei să ajungă la destinatar.

Fekeli se duce din nou pe la conacul Yamanilor, chemat de Hunkar care îi spune să părăsească Cukurova împreună cu fiul lui de suflet. Ali se supără și se încăpățânează să facă așa cum dorește, și nu pe placul altora, încercând să-i explice femeii pe care a iubit-o la tinerețe că moartea lui Adnan Yaman nu i s-a datorat și că ea nu știe adevărul, așa cum a fost. Hunkar este răvășită, dar deocamdată nu e dispusă să răscolească trecutul, mai ales că nu știe de unde să înceapă. Însă destinul pare să-i arate ceva. Într-o seară este chemată acasă la un bătrân muribund care fusese de față când a murit soțul ei, pentru că voia să-i spună un secret pe patul de moarte. Din păcate omul nu mai apucă să termine fraza ci doar murmură că în seara aceea... apoi își dă duhul. Acum Hunkar este de-a dreptul răvășită. A doua zi se duce la înmormântare și din nou se întâlnește cu Fekeli care îi mai strecoară o îndoială în suflet vorbindu-i despre o casă despre care ea nu știe nimic. În tot acest timp, Haminne spune de câteva ori că Hunkar trebuie să se mărite cu Adnan Yaman, nu cu Fekeli. Züleyha își dă seama că bătrâna își amintește ceva din trecut, și că nu vorbește chiar în dodii, așa cum susține Hunkar.

Saniye revine la bucătărie să-și facă treaba, dar Gaffur este lăsat deoparte și mâna dreaptă a lui Demir este numit un alt servitor, Halil. Gaffur este supărat și se gândește cum să facă să-și recapete vechiul job. Între timp, Hunkar și Demir îi joacă o farsă ca să-l sperie și să-l facă să nu mai acționeze vreodată de capul lui. Gaffur crede că e complice involuntar la o crimă și că ar putea să facă pușcărie dacă se va afla despre toată tărășenia. Însă nu renunță la a fi șef. Drept urmare, plănuiește o capcană în care pică Halil. Gaffur îl îmbată și apoi dă drumul cailor din grajd. A doua zi Hunkar este disperată că au dispărut caii, iar Gaffur are ocazia să dea vina pe Halil, care nu știe să-și facă treaba. Datorită incidentului, Gaffur este repus în funcție și va aduce caii înapoi.

În sat apare o nouă doctoriță, în persoana lui Mujgan (actrița a mai jucat rolul Zuhre în serialul Steaua Ciobanului sau Steaua sufletului). Ea vine să vaccineze copiii antipoliomielită apoi ajunge să-l îngrijească pe micuțul Adnan care avea febră. Züleyha este geloasă pe ea, pentru că e frumoasă și Demir pare s-o placă. Mai mult, într-o dimineață Hunkar o invită să ia micul dejun cu familia Yaman, sub pretextul că poate se va împrieteni cu Zuleyha, dar ea este cu adevărat geloasă și se înfurie insinuând că acum Demir vrea să-i aleagă și prietenii. Pleacă de la masă, dar Hunkar și Demir sunt bucuroși că Züleyha și-a arătat gelozia, ceea ce înseamnă că a început să-și iubească soțul. Mujgan începe să cunoască lumea bună din Cukurova și ajunge să se vadă și cu Yilmaz care se pare că se îndrăgostește de ea iar sentimentul este reciproc. A doua zi el îi trimite flori și un bilet și o invită la un restaurant.

La fabrica de bumbac este de lucru. Yilmaz l-a adus pe regele textilelor din Istanbul și a perfectat un contract pentru 100 de tone de bumbac brut care trebuie livrat în scurt timp. Acum depozitele fabricii sunt pline cu bumbac, dar Demir plănuiește să le strice celor doi afacerea. Sebahattin, care este decis să divorțeze în ciuda opoziției Yamanilor, află că Demir i-a amenințat avocata dacă nu închide acțiunea. Așa că se duce la Demir la firmă, furios, și îl jignește ca să fie lăsat în pace să-și trăiască viața așa cum dorește. Demir strânge din dinți, dar taie finanțarea fiicei lor, Betul, care studiază la Paris. (Ulterior, Sebahattin va închide acțiunea de divorț pentru ca fiica sa să poată să-și termine facultatea și își va cere scuze de la Demir.) După ce doctorul iese din birou, apare Cengo cu un ziar în mână unde pe prima pagină este un articol elogios despre Yilmaz Akkaya și contractul său fabulos. Seara, Gaffur și oamenii lui, supravegheați discret de Cengo și Demir din mașină, udă cu furtunul tot bumbacul lui Yilmaz....

A doua zi, Fekeli este foarte trist când vede ce s-a întâmplat peste noapte, iar Yilmaz e furios, amândoi intuind cine le-a făcut așa ceva. Însă în timp ce Yilmaz vrea să meargă să-i ceară socoteală rivalului său, Ali îl potolește și îi spune că nu trebuie să acționeze așa cum Demir se așteaptă. După aceea Fekeli discută cu un afacerist egiptean și cumpără bumbac ca să poată să iasă basma curată din afacerea cu regele textilelor, ca să continue să colaboreze cu el, chiar dacă acum va pierde. Afaceristul din Istanbul, Alaaddin, află despre cele petrecute și este impresionat de gestul lui Fekeli și de îndârjirea lui de a se ține de cuvânt. Demir îi vede pe cei doi liniștiți, în aparență, și este nedumerit cum de nu s-a stârnit niciun scandal. Hunkar află despre ceea ce a făcut fiul ei de la lumea care bârfește și îl dojenește pentru fapta sa, chiar dacă el se disculpă spunând că ucigașul tatălui său așa merită. Hunkar începe să se îndoiască din ce în ce mai mult despre ceea ce știa legat de moartea lui Adnan Yaman și îl întreabă pe Demir despre casa de care-i spusese Fekeli, însă Demir se înfurie și nu divulgă nimic în legătură cu aceasta.

Ma numesc Zuleyha episoadele 17-18 tr rezumat

Züleyha și Demir pleacă la munte pentru câteva zile și la un moment dat se plimbă cu căruciorul cu Adnan pe șosea. Se opresc să bea un suc, dar de pe munte se stârnește o alunecare de teren și Demir este prins între malul de pământ și mașină. Züleyha își ia copilul disperată și se duce acasă cu un camion de ocazie, alertând pe toată lumea. Demir este dus la spital unde se constată că are hemoragie internă și oase rupte. Mujgan ajută la aducerea unui medic specialist și Demir intră în operație, apoi rămâne câteva zile internat ca să se refacă. În acest timp Sebahhatin are ocazia să-i dea lui Yilmaz scrisoarea Zuleihăi, dar se răzgândește și i-o dă înapoi tinerei femei, explicându-i că nu a putut face un lucru care ar putea avea consecințe atât de grave. Züleyha înțelege și, înlăcrimată, arde scrisoarea. Când Demir este adus acasă, ea îl hrănește ca pe un copil, și îi spune că îl iubește, dar el răspunde că ceea ce simte ea acum este recunoștință.

Ma numesc Zuleyha episoadele 17-18 tr rezumat

Yilmaz simte nevoia să discute cu Zuleyha ca să o încheie cu ea și îi taie calea cu mașina spunându-i că pentru el abia acum relația dintre ei este trecutul și se desprinde ca să poată merge mai departe. Când Demir este refăcut cât de cât, deși are o mână în ghips și merge ajutat de baston, cei doi soți ies la restaurant într-o seară, exact când Yilmaz și Mujgan se aflau deja acolo. Züleyha îi vede pe amândoi într-un gest de tandrețe, cu mâinile împreunate peste masă...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 15-16 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 19-20-21 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.