duminică, 9 februarie 2020

Vis de iubire ep. 6-10 rezumat

Vis de iubire ep. 6-10 rezumat

Fotografiile pe care Can le-a făcut lui Sanem pentru fundația de femei sunt acum pe panouri publicitare din tot orașul. Aceste panouri publicitare sunt de fapt simbolul iubirii tăcute care există între Sanem și Can, ceea ce îi oferă lui Sanem curajul de care are nevoie pentru a merge înainte. Sanem decide, indiferent care va fi rezultatul final, ea îi va spune lui Can cum se simte despre el. Cu toate acestea, în cartier, panourile cauzează alt fel de probleme. Zebercet care crede că Osman și Sanem sunt logodiți, consideră că Osman a lipit panourile cu fotografii ale lui Sanem, iar cu atitudinea și acțiunile lui Don Quijote atacă panou cu panou cu intenția de a le distruge. În acest timp, întregul cartier se uită ca la spectacol.

Planul mișelesc pe care Aylin l-a pus în mișcare în timpul taberei motivaționale este atât de grav încât ar putea pune în pericol cariera lui Can. Acesta imediat face investigații în încercarea de a afla cine a furat fotografiile din biroul său. Sanem știe foarte bine că Emre a văzut acele fotografii. Oare Sanem, care acum își dă seama care au fost planurile lui Emre de-a lungul timpului și că a fost legată în tot acest timp, va continua să păstreze secretul lui Emre? Sau va pune toate cărțile pe masă și îi va spune bărbatului că-i place întregul adevăr?

În timp ce Sanem a găsit persoana care a pus capcana pentru Can, află că și ea face parte din această configurație. Acum va putea Sanem să explice toate acestea lui Can! În același timp, omul care a fost prins este dat pe mâna poliției și se face o conferință de presă pentru a anunța ceea ce s-a întâmplat cu reputația lui Can, care nu este căsătorit, dar o altă surpriză îi așteaptă pe Emre și Sanem. Pentru a face lucrurile și mai interesante, Can a auzit-o pe Sanem spunând că este îndrăgostită de el. Desigur, acum el n-o va mai lăsa pe Sanem să plece, dar să vedem cât de mult va încerca Sanem să fugă! Între timp, în cartier, secretul modului în care Aysun a reușit să slăbească devine public. Totuși acest lucru o supără cu adevărat pe Mevkibe.

Sanem și Can vor fi capabili să rămână unul lângă altul? Fără să vrea sau să știe Sanem s-a implicat într-un joc și a spus atât de multe minciuni, încât nici nu mai știe tot ce a făcut și a spus, Reacția imediată a lui Can a fost că nu vrea s-o mai vadă. Cum va supraviețui Sanem fără să-l vadă pe Can? Emre nu se poate scăpa de sentimentele sale de vinovăție. De asemenea, el nu poate trece peste faptul că femeia pe care o iubește ar putea fi atât de rea. Aylin, care a pierdut acum sprijinul pe care îl primea de la Emre, caută modalități de a ține pasul și de a plăti facturile care se acumulează; și, desigur, continuă să găsească noi planuri diavolești. Munca nu există în vocabularul lui Aylin!

Cartierul se confruntă cu o nouă rebeliune. Acum, după ce fiul lui Aysun, Zebercet, a preluat magazinul care era liber și a deschis un magazin de lenjerie, o face pe Aysun femeie de afaceri. Acest lucru o determină pe Mevkibe să o facă următoarea mișcare. Ea va prelua magazinul alimentar din cartier și o va trimite pe Nihat acasă. Zebercet și Nihat, care acum nu au absolut nimic de făcut, se plimbă prin cartier așteptând ceva, ca o bombă cu ceas. Acum lucrurile devin și mai complicate. Și, la un moment dat, totul se termină pe umerii lui Osman. Sanem a plecat, Can nu vine la serviciu și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el, iar la agenție este o criză imensă. Fără Can e un haos total și încă o dată Ceycey pierde controlul complet.

Sanem este în stare de șoc atunci când ajunge acasă la Can să-i spună să nu plece și Polen este cea care deschide ușa. Ce caută fosta iubită a lui Can, care trăiește în altă țară în casa lui Can? În timp ce Sanem este foarte curioasă cum arată Polen, de asemenea, și Polen este foarte curioasă cu privire la femeile care i-au traversat viața lui Can.

În timp ce la agenție toată lumea lucrează cu convingere la pregătirile pentru noul magazin al lui Remide Hanım, întreaga echipă este preocupată de ghicitul în cafeaua turcească. Aylin, căreia Emre i-a spus să ia lucrurile mai ușor, dar nu ezită să încerce să saboteze lucrările lui Fikr-i Harika. În timp ce Nihat și Muze au pierdut controlul magazinelor lor către Mevkibe și Aysun, își îndreaptă atenția spre măcelaria lui Osman, care acum se concentrează total pe fabricarea chiftelelor vegane. Dar cine va mânca toate aceste chiftele? Când Sanem crede că a găsit în sfârșit Albatross, ce va face Can? În timp ce Sanem este geloasă pe Polen, Can este acum gelos pe falsul Albatros, iar lucrurile scapă total de sub control.

Când Polen găsește în cabanele secrete ale lui Can, un loc ascuns de toată lumea, pereții plini de fotografiile lui Sanem, inima și mintea ei devin foarte confuze. Can, care crede că Sanem a petrecut toată noaptea cu Levent, acum o forță să lucreze a doua zi la campania de băuturi ecologice și adăugarea la această mizerie o obligă să lucreze cu Aylin!

Acum toată lumea lucrează cu convingere la pregătirile pentru set, iar ei caută pe cineva care este foarte sensibil la ceea ce mănâncă și bea și care se bucură foarte mult de aceste produse, fiind organice. Osman este de acord să accepte cererea lui Leyla; dar va putea să se descurce? Nihat, Muzo și Ayhan sunt desigur în sprijinul deplin al acestei situații. În timp ce Mevkibe este ocupată să fie femeie de afaceri și să conducă magazinul, se află față în față cu posibilitatea soțului ei de a face publicitate! Când Sanem se întoarce la agenție, ea și-a scris speranțele și visele și le-a legat de arborele dorințelor. Cu toate acestea, observă că Can a urmat-o și ea acolo. Desigur, Can se va asigura că dorințele ei devin realitate.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Vis de iubire ep. 1-5 tr                                     urmează: Vis de iubire ep. 11-17 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.