luni, 20 ianuarie 2020

Vis de iubire ep. 1-5 rezumat

Vis de iubire ep. 1-5 rezumat

1. În fiecare dimineață, Sanem lucrează în magazinul tatălui său preț de câteva ore, timp în care visează și lucrează la o carte pe care speră din tot sufletul s-o publice într-o bună zi. Este fericită cu viața ei până când părinții îi spun că trebuie să-și găsească un job decent sau să se mărite. Acum Sanem se duce la compania unde lucrează soră-sa mai mare, Leyla, o tânără foarte diferită ca și caracter. Fata nu știe că acolo va întâlni iubirea vieții sale, dar mai mult, se va implica într-o acțiune care de fapt, este o capcană întinsă lui Can, patronul companiei. Can s-a îndrăgostit de ea la prima vedere, dar Sanem pare că-l disprețuiește tocmai pentru că este bogat și, crede ea, arogant.

2. Drept urmare a implicării ei în ceva ce habar nu are ce este și de unde provine, Sanem intră în casă la Can fără permisiune, dar scapă ca prin urechile acului să fie prinsă. Cu toate acestea, faptele generează consecințe și ea se va vedea intrată într-o horă în care este nevoită să danseze. De data asta nu va fi ușor să iasă basma curată. Ba mai mult, după ce ajunge acasă, le găsește pe Aysun și Mevkibe (mama lui Sanem) certându-se din cauza ei. Can este pe punctul de a perfecta un contract cu o companie aeriană importantă, dar o anume Aylin este pusă să împiedice acordul. Ca de obicei, Sanem va fi aruncată fără voia ei în vâltoarea evenimentelor și primește o îndatorire neașteptată.

3. Can dă o petrecere la care și ea este invitată, dar nefiind obișnuită cu lumea din înalta societate, cade în piscină. De ciudă și de nervi, iese rapid și vrea să se schimbe și să plece. Super-modelul Arzu Taș este noua figură a unui brand renumit, iar agenția cu care va lucra va avea numai de câștigat în prestigiu și bani. Arzu preferă agenția Fikr-i Harika, dar nu știe că Aylin îi va face probleme. Sanem primește o nouă sarcină - s-o supravegheze discret pe Arzu - și se va afla împreună cu Can în mijlocul unor situații imprevizibile.

Vis de iubire ep. 1-5 rezumat

4. Sanem se trezește că este geloasă pe Can și nu vrea să recunoască asta nici față de ea însăși. Ca să scape de sentimentele care se pare că există în inima ei, începe să se poarte urât cu Can, care bineînțeles că se simte ofensat. Acum au de luat o hotărâre. Sanem nu are a se băga deloc în viața lui Can, și nici el în viața ei. Tot ce va fi între ei va avea legătură cu munca și atât. Oare va fi posibil așa ceva? După ce magazinul este preluat de Cakal Ihsan, Nihat (tatăl lui Sanem) se duce la Halil să-i dea banii pe care îi datora, dar rămâne uimită să audă că Sanem a plătit datoria. La companie apar niște clienți redutabili dar Aylin face tot posibilul să-i facă să plece, și se aliază cu Emre ca să saboteze firma lui Can și să preia clienții pentru ea.

5. Fabbri se simte insultat când Can și Sanem pleacă de la petrecere ținându-se de mână. În acel moment el anunță că nu va lucra cu agenția Fikr-i Harika, dar Ceycey face un alt anunț care salvează situația. Angajații merg într-o tabără motivațională alături de alte companii similare. Sanem trebuie să fie acolo împreună cu logodnicul ei. Acasă, Nihat nu se poate împăca cu ideea că nu mai are băcănia. Pe de altă parte, Mevkibe caută o soluție pentru a ieși din această criză.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Vis de iubire prezentare tr                                     urmează: Vis de iubire ep. 6-10 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.