duminică, 19 ianuarie 2020

Vis de iubire - prezentare



Vis de iubire - prezentareTitlul original: Erkenci Kuș
Traducere - Vis de iubire
Gen: comedie romantică
Episoade: 51, de cca 150 minute
Producător: Gold Film, Turcia 2018
Rețeaua de distribuție: Star TV Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Cagri Bayrak
Scenariul: Ayșe Kutlu Uner

Serialul se difuzează pe Happy Channel din 20 ianuarie 2020.

Povestea din serialul Vis de iubire este despre o fată Sanem Aydın (interpretată de Demet Özdemir) care lucrează în micul magazin al tatălui ei care este bolnav. În fiecare dimineață, ea deschide magazinul și lucrează până la sosirea tatălui ei, apoi începe să viseze și să lucreze la cartea pe care încearcă să o scrie. Viața obișnuită a lui Sanem se schimbă atunci când îl întâlnește pe Can Divit (interpretat de Can Yaman) un tânăr om de afaceri foarte prezentabil care conduce o agenție de publicitate.

Mama fetei încearcă s-o convingă să-și caute un job și să se mărite, dar ea nu vrea, mai ales că nu-l place pe Muzaffer, pretendentul găsit de maică-sa. Ca să-și umple timpul, caută de lucru la compania Countess, unde lucrează sora ei, Leyla. Countess (Kontess) este agenția lui Can. Într-o zi Leyla îi spune lui Sanem că revista de femei pe care o scoate Kontess angajează fete tinere și ea decide să-și depună CV-ul pentru un interviu. Acest lucru va reprezenta un moment de cotitură pentru ea, deoarece Can o place și are încredere în ea, mai ales că cineva (fratele mai mic al lui Can, Emre), căruia nu-i convine poziția de șef a acestuia, îi tot face probleme.

Cum va evolua viața lui Sanem vom afla din serialul Vis de iubire, de pe Happy Channel.

rezumatele episoadelor: 1-5, 6-10, 11-17



urmează: Vis de iubire, ep. 1-5 tr. rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.