marți, 11 august 2020

Vis de iubire ep. 11-17 rezumat



11. Când Can îi spune lui Sanem că vrea să stea de vorbă cu ea între patru ochi, Sanem se fâstâcește, pentru că ea este pregătită să înfrunte orice obstacol ca să fie împreună. După filmări, Polen merge acasă cu mașina lui Emre, având promisiuni din partea lui Can că se va ocupa și de ea imediat ce va fi posibil. Se apropie ziua de naștere a lui Polen, care abia așteaptă acest eveniment. Ea se întreabă dacă Can are de gând să-i organizeze o petrecere surpriză sau vor sărbători doar în doi. Osman s-a remarcat în primul set de reclame și acum urmează o nouă serie, ceea ce o face pe Zebercet invidioasă. Mevkibe vrea să-i dea înapoi băcănia soțului ei, însă Nihat e interesată de sectorul publicitar. De data asta Sanem este decisă să dea la o parte pe oricine-i stă în drum, indiferent de preț.

12. După ce Sanem își dă seama că Albatrosul este Can, începe să viseze cu ochii deschiși. Can pleacă de la aniversarea lui Polen ca să fie cu Sanem. După ce pleacă de la Operă, Cercei se va întâlni cu Ayhan. Oare ce se va întâmpla mai departe în relația lor? Osman este din ce în ce mai celebru și ajunge să filmeze reclame pentru o băutură organiză a cărei imagine devine. Rivalitatea dintre Deren și Aylin continuă iar Zeberjet nu-și poate stăpâni invidia. Sanem are de ținut niște secrete, dar ar vrea ca ele să fie dezvăluite, însă prin gura lui Emre.

13. Între timp, Can și Sanem sunt tot mai apropiați și petrec mult timp împreună. Curând sosește ziua în care Ovido Otomotive face un transfer de clienți pe care Aylin s-a oferit să-i împartă cu agenția. Scenariul pentru noua reclamă la automobile va fi scrisă de un om obișnuit, pe care ei îl vor recruta din social media, deși procesul este dificil pentru că nu găsesc ceea ce caută. În cele din urmă câștigă un tip misterios din Konya care are user-name-ul Vis de Iubire. Cine este acesta, oare? Acum se pregătesc cu toții să vizioneze noul clip pentru băuturile Orgatte cu Osman. Acesta primește aplauze și aprecieri din toate părțile. Muzaffer este verde de gelozie și își găsește o nouă țintă, aceea de a deveni actor.

episoadele 14 si 15 turcești lipsesc

16. Între Can și Sanem lucrurile nu mai merg perfect iar viața le pune relația la testare. Emre a plătit o sumă mare de bani drept mită pentru ca un client important, YRT Holding, să vină să salveze firma de la faliment prin plata unor datorii, dar se pare că holdingul are de gând să înfunde de tot agenția de publicitate. Bârfele despre Sanem nu mai contenesc iar Nihat și Mevkibe se implică.

17. Sanem a luat documentele unui parteneriat și acum Emre este cel care are de dat explicații lui Can. Totuși Emre nu ar vrea să facă așa cum i-a spus Sanem, pentru că are un plan diferit, dar ea nu știe despre asta și drept consecință, relația ei cu Can se va deteriora. Aylin află că se apropie ziua de naștere a lui Sanem și începe să acționeze în așa fel încât o surpriză neplăcută să-i strice ziua.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Vis de iubire ep. 6-10 tr                                     urmează: Vis de iubire ep. 18-25 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.