vineri, 7 februarie 2020

Ma numesc Zuleyha episoadele 15-16 rezumat

Ma numesc Zuleyha episoadele 15-16 rezumat

Züleyha se proptește în fața lui Demir ca și cum pe el ar vrea să-l apere, ca să nu fie împușcat Yilmaz. Îi spune încă odată că își iubește soțul și familia și că el trebuie să accepte asta, și totul se încheie aici. Cei doi rivali pleacă, Demir fiind impresionat de gestul soției sale. Dar Yilmaz este furios și tulburat de cuvintele iubitei sale, așa că se urcă la volan spunându-și că el tot nu va renunța. Pe drum, însă, face un accident. Timp de câteva zile nimeni nu știe un de se află Yilmaz, Fekeli crede că Demir l-a omorât și dă buzna la vila Yamanilor să-i amenințe, tocmai pe când primarul orașului se afla în vizită acolo. Iese cu panaramă, Fekeli pleacă iar Demir începe s-o întrebe pe maică-sa ce-i cu acest om în casa lor.

Bătrâna, care-l mai văzuse pe Ali în vilă, începe să strige recunoscându-l, iar Demir se înfurie că Hunkar îi ascunde lucruri. Însă Haminne, cu mintea rătăcită, confundă evenimentele din trecut cu cele actuale și Hunkar scapă basma curată pe moment, insinuând că femeia este clar că nu știe ce vorbește. Fekeli pune oamenii să-l caute pe Yimaz peste tot, mai ales că pare să-l fi înghițit pământul. Până la urmă acesta este găsit inconștient lângă mașina răsturnată și este dus la spital. Ali crede că Demir trebuie să fie implicat în acest accident, dar este nevoit să aștepte ca Yilmaz să se trezească ca să spună ce s-a petrecut.

Gaffur, care aude o conversație a stăpânilor despre faptul că Yilmaz e la spital, crede că dacă-l omoară Demir îl va recompensa. Astfel, Gaffur se duce în rezerva unde se află Yilmaz și vrea să-l sufoce cu perna, dar tocmai atunci intră un medic care alertează personalul medical. Totul se află, Gaffur minte că este vorba despre o neînțelegere, că el doar voia să-i aranjeze perna tânărului, dar bineînțeles că nu este crezut. Drept consecință, când Demir află în ce situație l-a pus omul său de încredere (acum toată Adana îl suspectează pe Demir că și-a pus majordomul să-l ucidă pe Yilmaz), acesta se supără foarte tare și îi dă afară de pe proprietatea Yamanilor pe Gaffur și pe Saniye. Acum cei doi soți nu știu ce să facă, dar au ceva bani din recompensele primite de Gaffur și se gândesc să se relaxeze câteva zile apoi să se gândească la ce va fi mai departe. Intră într-un restaurant și comandă de toate, apoi Gaffur chiar se gândește că ar putea și el să-și deschidă un bistro. Însă când să scoată banii să plătească consumația, vede că a fost jefuit, de un hoț care pe stradă s-a împins în el și i-a subtilizat toți banii din buzunarul interior al hainei.

Faliți, Saniye și Gaffur nu știu ce să facă și așteaptă mila lui Demir. Între timp, Veli este găsit de către Sermin care-i cere socoteală pentru minciunile spuse și îl șantajează, dar Veli știe s-o facă să tacă, amenințând și el că va spune tuturor că Züleyha era nevasta lui Yilmaz. Acum Sermin, care nu știa acest amănunt, are un as în mânecă pe care neîndoielnic că îl va folosi la momentul oportun. Până la urmă Veli va fi luat la bătaie de cei cărora le datora bani dar și de oamenii trimiși de Hunkar să vadă unde se află și dacă poate recupera colierul de smaralde. Într-un final Veli va muri din bătaie. Yilmaz se trezește din comă și îi spune lui Fekeli că Demir nu are niciun amestec în accidentul de mașină. Înainte de asta, Züleyha ajutată de Sebahattin reușește s-o adoarmă pe Hunkar cu niște somnifere, apoi iese din casă și merge la spital unde doctorul o pune să se deghizeze în asistentă și o duce la rezerva lui Yilmaz. Însă acesta nu-și amintește nimic din această vizită în timp ce el era inconștient.

Fekeli, bucuros că fiul lui de suflet și-a revenit, vrea să dea o petrecere când acesta revine acasă. Se duce pe la Hunkar și îi cere scuze pentru comportamentul său anterior. În afaceri, Yilmaz reușește să deschidă o cameră de comerț în Adana, dar Demir, care are relații mult mai sus puse, va reuși să devină primul președinte al camerei, la un vor diferență față de Yilmaz. Tânărul sigur că este furios pe Demir că i-a suflat dreptul lui pentru care a muncit, însă Ali îl face să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă, spunându-i că o victorie la un vot diferență nu este victorie, ci eșec. Adevărata victorie este a lui, a lui Yilmaz.

Sermin află de la Züleyha că Veli este mort și fiind afectată, recunoaște că între ei doi a fost o relație. După aceea, cele două femei devin mai apropiate, deși Hunkar nu vede cu ochi buni această apropiere. Sermin, într-un moment de sinceritate, o atenționează pe Zuleyha să fie atentă cu Hunkar că nu este femeia care pare a fi și că o amenință din cauză că știe despre Yilmaz că a fost soțul Zuleihăi, apoi sugerează că din cauza ei ar fi murit Veli. Züleyha pare s-o creadă, dar la un moment dat o pune la încercare și o dă de gol, mințind-o că va pleca la Istanbul. Sermin pică în capcana întinsă de Züleyha și o anunță imediat pe Hunkar. [Aici se încheie episodul 23 Kanal D] Zuleyha într-adevăr, plecase cu Adnan din casă, cu mașina cea nouă dăruită de Demir, însă ea se dusese la Cengo în vizită.

Saniye și Gaffur s-au dus la mătușa Suna care îi pune la tot felul de treburi fără să le fie prea recunoscătoare. Saniye se roagă de soțul ei să se ducă să vorbească cu Hunkar să fie primiți înapoi. Gaffur face așa cum îi spune nevasta, amenințând voalat că și el poate spune în toată Adana ce știe despre Züleyha și Yilmaz, iar Hunkar le promite că-i ajută, dar să mai treacă puțin timp până când Demir uită incidentul. Cei doi revin la casa lor, dar au grijă să nu fie văzuți de Demir. Pe de altă parte, Zuleyha are o confruntare cu Gulten și îi spune că știe că este îndrăgostită de Yilmaz, dar ele două nu vor mai putea fi niciodată apropiate, ba chiar o acuză că din cauza ei Yilmaz era să moară (când s-a dus la întâlnire Demir în locul ei). Zuleyha concluzionează că va trebui să fie dată afară de la fermă pentru implicarea ei în această chestiune.

Sebahattin obține actele de divorț deși Demir nu este de acord cu asta, considerând că face familia Yaman de rușine. La câmp, Fadik este lovită la un picior de un tractor și ajunge la spital, apoi se reîntoarce la bucătăria Yamanilor. Yilmaz s-a dus la Istanbul să contacteze un client care urmează să vină să viziteze fabrica pentru un contract de 100 tone de bumbac. Într-o seară, fundația de femei organizează o licitație pentru caritate și la un moment dat Yilmaz licitează o sumă imensă pentru perna cusută de Zuleyha ....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 13-14 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 17-18 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.