luni, 3 februarie 2020

Ma numesc Zuleyha episoadele 13-14 rezumat

Ma numesc Zuleyha episoadele 13-14 rezumat

În acest episod din serialul Mă numesc Züleyha se va lămuri misterul exploziei cu care începuse episodul trecut.

Yilmaz pleacă din restaurant convins că Züleyha îl iubește pe Demir și nu înțelege de ce ea plânge amar. După ce ajunge la vilă, ea doar vrea să-și îmbrățișeze fiul. Demir vede că este deprimată dar nu poate s-o ajute cu nimic. Ea îi spune că și-a acceptat soarta de dragul copilului care îi este mai drag decât viața, dar că pe Demir n-o să-l poată iubi niciodată pentru că inima ei nu mai există. Dincolo, acasă la Fekeli, același lucru îl spune și Yilmaz, că este mort, sufletește vorbind, și că nu va mai putea iubi niciodată pe altcineva. Fekeli îl întreabă dacă Demir era prin preajmă, Yilmaz răspunde că da, dar nu este atent la ceea ce încearcă să-i spună binefăcătorul său - că Zuleyha a fost obligată de Demir să spună anumite lucruri.

Gulten știe unde s-a dus Yilmaz și este curioasă despre ce au vorbit, dar el nu-i răspunde. Fekeli observă privirea înflăcărată a lui Gulten și își dă seama că ea este îndrăgostită, dorind să-i atragă atenția lui Yilmaz asupra acestui fapt, că lângă el este cineva care-l iubește, dar Yilmaz e stană de piatră, ba chiar recunoaște față de Fekeli că el o privește pe Gulten ca pe o soră și atât. Pe parcursul episodului vom vedea că lucrurile se așază în așa fel încât ea va fi din nou nevoită să plece la fratele ei, Gaffur, ceea ce Yilmaz începuse să-și dorească dar nu-i putea spune direct.

La conacul Yamanilor Demir se interesează despre persoana care a răspândit bârfa cu Sebahattin și Gulten. După ce Fadik este dată în vileag, e alungată de la vilă și trimisă la colibe. Degeaba cere ea iertare, că familia stăpânilor nu se înduplecă, iar Saniye nu vrea s-o ajute. Acum Saniye este singură cu Gaffur la bucătărie, iar Hunkar și Demir, care nu au habar că Gulten este la Yilmaz, îl pun pe Gaffur s-o aducă înapoi de la mătușa Suna (asta e minciuna spusă de ei). Până la urmă Gaffur minte că Gulten a fugit în Istanbul, iar Demkir îl obligă să plece s-o caute. Bineînțeles că el nu pleacă nicăieri, ci va sta ascuns într-o magazie așteptând-o pe Saniye să-i dea mâncare. Totuși de foame și de frig, seara va veni pe furiș acasă, cu tot riscul. Dar cum minciuna are picioare scurte, adevărul va ieși la iveală, iar Demir îl trimite pe Gaffur la Yilmaz s-o aducă pe soră-sa, care nu vrea să revină acasă. Atunci se implică Hunkar, care aude că Gaffur voia să-și mărite sora cu un bărbat mult mai în vârstă care deja avea 4 copii, și o aduce la conac spunându-i că Saniye este gravidă (de fapt, ea constată că a fost doar o dereglare de ciclu, dar deocamdată doar Gaffur știe că soția lui nu e însărcinată, de fapt). Gulten revine acasă, dar este luată sub protecția lui Hunkar care îl dojenește aspru pe Gaffur pentru ceea ce avea de gând să facă.

Hunkar se întâlnește cu Fekeli în secret și discută despre lucruri din trecut care au rămas nerezolvate între ei. Seara îi spune lui Demir că Ali nu este mort, iar el se supără pentru că are impresia că mama lui face jocuri pe la spatele său. Hunkar o scoate pe Zuleyha la întâlnirile fundației de femei și astfel, ea îl vede pe Yilmaz, lucru care o tulbură. Problemele lui Demir continuă cu vizita bijutierului de familie care îi aduce o bijuterie dată de Sermin lui Veli, care fusese adusă la magazin spre vânzare de o persoană necunoscută. Demir imediat se gândește că din cauza datoriilor, Sermin a început să-și vândă bijuteriile și se duce s-o confrunte, dar ea găsește o scăpare mințind că Gulten i le-a furat și le-a vândut și așa a fugit la Istanbul. Când fata revine acasă, se dovedește că totul fusese cusut cu ață albă. La scurt timp, Sermin se interesează de Veli la hotelul unde o mințea el că stă și află că acolo nu a existat niciun oaspete cu acel nume, mai apoi aflând de la Hunkar că Veli este un escroc care a stors-o de bani și pe ea și pe Fusun.

Yilmaz începe să aibă întâlniri cu diverși oameni de afaceri din Adana și cu oameni simpli, pe care dorește să-i angajeze la fabrică. La un moment dat, Demir vrea să-i întindă o capcană și se bate cu Genco într-un restaurant, prefăcându-se că s-au certat definitiv. Fekeli își dă seama că cei doi pun ceva la cale și îl pune pe Yilmaz să joace rolul victimei, și să intre în jocul lor. La scurt timp, ei merg să vadă o clădire dezafectată pe care vor s-o transforme, dar acolo Demir, care știa de la Cengo că cei doi vor fi înăuntru la o anumită oră, a pus o bombă cu ceas, știind că vina exploziei poate fi ușor aruncată pe grupurile anarhiste. Ali și Yilmaz ies din clădire, aceasta explodând la scurt timp. Demir este convins că cei doi au murit.

La știri se spune că în deflagrație ar fi murit 10 oameni. Demir, care asculta la radio, se miră și îi pare rău că a omorât și oameni nevinovați. Seara, familia Yaman merge la o logodnă din înalta societate (în acest moment Züleyha este nevoită să-i spună soacrei sale că Veli a luat un colier de smaralde dăruit de Demir când s-au cununat) la care este invitat și Yilmaz. Acesta, ca s-o facă geloasă pe Züleyha, dansează cu una dintre cele mai frumoase fete dintre invitați, în timp ce Demir se miră că rivalul său n-a murit așa cum se așteptase, dar este și enervat de privirea Zuleyhăi care nu-l slăbește din ochi pe Yilmaz. Hunkar, care rămăsese acasă, pleacă să se întâlnească din nou cu Ali Fekeli, și află de la acesta că fiul său este autorul exploziei, că el (Ali) și Yilmaz trebuia să fie morți. Cei doi discută din nou despre trecutul lor, iar Fekeli o avertizează că soțul ei nu era așa de nevinovat pe cât crede ea. Mai târziu Hunkar se confruntă cu Demir - care într-adevăr voia să se răzbune pe moartea tatălui său, deși nu știe adevărul despre ce s-a întâmplat în trecut - și se enervează văzând de ce fusese în stare acesta.

Sebahattin, care voia cu orice preț să divorțeze, o urmărește pe Sermin și o fotografiază împreună cu Veli. Când îi arată pozele, ea se înfurie și le rupe bucățele, dar el îi atrage atenția că are negativul și mai ales că știe că bijuteriile "furate" erau la Veli care le-a vândut. Pe de altă parte, Hunkar va pune un detectiv particular pe urmele lui Veli. Yilmaz și Zuleyha se întâlnesc fără să vrea în sat, la Nazire, căreia i se face rău și o duc amândoi la spital. Fadik îi vede și că să dea bine în fața lui Demir, se duce să-i spună că cei doi s-au întâlnit la râu. Demir îi urmărește cu mașina pe când Yilmaz o conducea acasă pe fosta lui iubită și le taie calea. Acum din nou cei doi rivali stau cu pistoalele unul către celălalt....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 11-12 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 15-16 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.