vineri, 15 mai 2020

Mă numesc Zuleyha episodul 37 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episodul 37 tr rezumat

Fekeli este încă inconștient iar Yilmaz își face procese de conștiință și îi povestește parțial lui Mujgan, că el l-a împușcat din greșeală pe mentorul și ocrotitorul său. Însă nu suflă o vorbă despre implicarea lui Hunkar în toată treaba asta. După ce își revine, Ali-Rahmet este supărat că Hunkar s-a jucat cu atâtea vieți și aproape că nu-i vine să creadă că femeia pe care o iubește are atâtea laturi ascunse despre care el nu știa.

Demir află că Hatip împreună cu Sermin au uneltit împotriva lui și nu Cengo, așa cum i se spusese. Acum Sermin este puternică datorită noului ei protector, Hatip, care o găzduiește în casa lui și cu care flirtează chiar față de nevastă-sa. Șermin profită de acest avantaj ca să-i ceară tot ceea ce-și dorește, ba chiar la un moment dat va avea tupeul să-l pună să o ducă într-o casă de vacanță unde să fie numai ea.

Yilmaz începe să regrete că a crezut-o pe Zuleyha când îl mințea că s-a măritat din iubire iar tulburările trecutului în sufletul său aruncă o umbră între el și Mujgan care nu înțelege de ce soțul ei s-a răcit dintr-odată.

Fiul lui Cengo a împlinit vârsta circumciziei și se organizează petrecerea tradițională cu ocazia acestui eveniment. În aceeași zi Cengo află despre minciuna spusă de Hatip către Demir și când se duce să-i ceară socoteală, în livada de portocali, unde Hatip stă de vorbă cu Șermin, izbucnește o ceartă între cei doi oameni de afaceri iar Hatip, fără nicio remușcare, îl împușcă pe Cengo. Acesta, foarte grav rănit, se duce târâindu-se până acasă, să-și felicite fiul, pe când petrecerea era în toi, și moare la picioarele băiatului. Între timp, Hatip și Șermin fug de acolo, crezând că Cengo este mort, Hatip plănuind imediat o minciună care să-l scoată de sub acuzare și o pune pe Șermin să fie martoră că Demir și-ar fi împușcat din rivalitate, vechiul prieten. Șermin, speriată de criminalul cu sânge rece care s-a dovedit a fi Hatip, acceptă fără să crâcnească.

Demir este arestat, dat fiind că și fără declarația verișoarei sale, toată lumea îl bănuia pe el de crimă asupra lui Cengaver. Pe de altă parte, Yilmaz își recunoaște vina de a-l fi împușcat pe Fekeli și este și el dus în arest, în aceeași celulă cu Demir. Lucrurile scapă foarte ușor de sub control și cei doi ajung să se bată. Amândoi sunt duși la carceră, dar chiar și acolo, se ceartă vorbind fiecare în celula sa, auzindu-se prin pereți. Yilmaz îi spune lui Demir despre implicarea lui Hunkar dar și a lui Gaffur care a știut adevărul de mult timp și a tăinuit.

În Cukurova se răspândește vestea că Demir și Yilmaz sunt în aceeași celulă la pușcărie iar Hunkar acționează. Saniye primește ordin să n-o lase pe Zuleyha să iasă din conac, iar femeia chiar taie cauciucurile mașinii pentru a respecta porunca stăpânei. La închisoare, Hunkar se întâlnește cu Fekeli în ziua în care aveau voie la vizită. Fekeli este mai distant acum, știind că ea a distrus cel puțin viețile a doi îndrăgostiți, și mai mult, simțindu-se mințit și trădat pentru că ea nu i-a spus nimic de când au început să se revadă.

Yilmaz este eliberat, pentru că Fekeli declară că totul a fost din greșeală și astfel tânărul e absolvit de arest, deși așteaptă procesul care va urma. Când să iasă din celulă, acesta îi promite lui Demir că se va duce să stea de vorbă cu Zuleyha cu prima ocazie. Demir amenință cu moartea. Yilmaz iese, dar nu poate să vorbească cu fosta lui iubită deși o întâlnește în afara închisorii. Demir o somează pe maică-sa s-o încuie pe Zuleyha în conac, în dormitor. Dar cel mai mare șoc vine de la avocatul familiei care le spune că Demir ar putea fi executat din cauza faptei sale cu premeditare și din cauză că există un martor ocular, Șermin. Hunkar este devastată cu toate că Demir a susținut mereu că nu el l-a ucis pe Cengo.

Hatip și Sermin știu că Demir poate fi executat și se bucură că vor scăpa de el. Dar Sermin mai știe și că Hunkar se va răzbuna cumplit pe ea dacă lucrurile nu vor fi duse într-o altă direcție. Yilmaz pune să se renoveze micul conac pentru că are de gând să se mute acolo împreună cu Mujgan. Hunkar îl avertizează să plece din Adana sau își va blestema zilele. Gaffur se duce să-l viziteze pe Demir și îi spune ce are de gând Yilmaz, astfel că primește sarcina să-l împuște.

Demir, înnebunit de gândul că Yilmaz ar putea să se apropie de Zuleyha, imaginează un plan de evadare și se rănește, astfel fiind trimis la un spital. Între timp Yilmaz și Zuleyha se vorbesc să se întâlnească într-un loc izolat, seara, unde să nu fie văzuți de nimeni și îi spune că a aflat târziu adevărul, rugând-o să-l ierte. Din apropiere, Demir, care a evadat din spital, o strigă....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 36 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 38 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.