luni, 1 iunie 2020

Aparatul dentar safir

Aparatul dentar safir

Cred că ați văzut cu toții adolescente purtând aparate dentare pentru corecție, inestetice și care le afectează în primul rând zâmbetul, ca să nu mai vorbim despre stima de sine, și așa în formare și destul de timidă la un tânăr. Însă acum există aparate dentare safir, inclusiv pentru adulți, transparente, de înaltă tehnologie, care sunt o excelentă alternativă cosmetică la aparatele inestetice din metal. Acest nou design elegant din safir de înaltă tehnologie, face ca aparatul dentar safir să fie aproape invizibil, foarte confortabil față de vechiul tip de aparat și cel mai durabil, rezultatele fiind vizibile în maximum șase luni.

Avantajele aparatului dentar safir


Avantajele aparatului dentar safir sunt câteva, dar foarte importante, după cum ați observat anterior. Cele folosite până acum, din material plastic sau compozit, sunt mai sensibile la uzură și deformare, în timp ce aparatul safir rezistă în timp așa cum a fost confecționat. Acesta este transparent și aproape că nu se distinge pe dinți. Aceste aparate dentare invizibile oferă pacientului o mai mare de siguranță și încredere de sine în relațiile de zi cu zi.

În prezent alături de aparatele dentare safir se mai folosesc și acelea ceramice în tratamentele estetice ortodontice. Cu toate acestea, cele safir oferă o estetică superioară și nu pătează dinții. Pe lângă asta, aparatele dentare ceramice chiar dacă sunt albe se observă ușor pe dinți, pentru că dintele este un os, iar osul nu este niciodată alb perfect, așadar, ceramica va fi diferită coloristic față de dinții pe care este pus aparatul, astfel că va fi mai ușor de observat. Pe de altă parte, aparatele ceramice fac ca dinții să pară mai voluminoși, de parcă ar ieși din gură. Însă aparatul dentar safir, pentru că este transparent, devine complet invizibil, chiar și de aproape și nu afectează imaginea generală a persoanei care îl poartă.

În concluzie, dacă aveți o problemă dentară care se rezolvă cu un aparat, vă recomand să alegeți aparatul dentar safir dacă pentru dumneavoastră contează aspectul fizic. În plus față de cele spuse mai sus, aparatele safir sunt hipoalergenice, ceea ce le face alegerea perfectă pentru toți pacienții, adolescenți sau adulți.


sursa foto: captură video de pe youtube


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet








16 comentarii:

  1. Pare ceva interesant! Nu știam de acest aparat dentar

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca Madalina Misu purta un aparat dentar invizibil...nu stiu exact cum se numea sau cum actiona, dar era misto ca nu se vedea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru informatii, nu stiam de acest produs dar e bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte utile informațiile. E bine de știut pentru viitor, sunt sigură că e de mare ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare. Nu stiam ca exista aparat dentar care sa nu se observe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant produs, chiar nu știam că există un aparat dentar ceramic.
    Este mult mai estetic și cred că va fi preferat de multe persoane.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am stiut despre acesta pana acum. Merci de recomandare. O sa tin cont. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu știam despre el, dar îl iau în considerare pe viitor. Chiar voi avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu știam de existența aparatului dentar safir. Mă bucur că am aflat atâtea lucruri despre el. Dacă copiii mei vor avea nevoie de un aparat voi ști ce să aleg.

    RăspundețiȘtergere
  10. E prima oara cand aud de acest aparat dentar transparent. Chiar mi se pare o sulutie muuult mai buna decat cel clasic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu n-am avut nevoie si sper ca nici piticii mei sa nu aiba nevoie, insa iti multumesc ca am aflat ceva util.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tot iau in calcul folosirea si eu a unui aparat dentar si iau in calcul beneficiile si costurile finale la care as ajunge

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte util acest aparat dentar pentru cine are nevoie !

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce interesant e conceptul! Nu stiam de varianta cu safir, wow! Ma bucur ca exista mai multe tipuri de aparate dentare pentru fiecare preferinta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim pentru informatii. S-ar putea sa am si eu nevoie pentru Jasmine de un astfel de aparat, dar mai asteptam putin.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte frumos! Ma bucur sa vad ca u pateaza dintii. Un mare plus asta :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.