vineri, 29 mai 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 43-44 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 43-44 tr rezumat

Yilmaz este într-o situație dificilă. Știe că Zuleyha îl așteaptă pe drum să plece la aeroport, dar nu are cum să mai plece el acum, când Mujgan i-a spus că vor avea un copil. Zuleyha se enervează foarte tare, se întoarce înapoi, nu fără a lăsa un semn pe un copac, și își promite să nu mai aibă niciodată încredere în Yilmaz de acum încolo. El ajunge în cele din urmă la locul unde trebuia să se întâlnească, dar nu mai găsește decât semnul lăsat de Zuleyha - un medalion. Ajuns la vilă, Fekeli îl sfătuiește din nou să-și vadă de soție și de familie și să nu mai viseze la un trecut care nu mai poate reînvia.

La conac, Gulten trebuie să afle de ce Yilmaz nu s-a ținut de cuvânt, iar Zuleyha plânge în dormitor. Demir află că toți caii s-au îmbolnăvit din cauza la ceva ce au mâncat și dă vina pe Hunkar care se presupune că știe tot ce mișcă în casă și pe lângă ea. Sermin vrea să plece din țară dar află de la bancă faptul că are contul blocat și nu poate scoate bani. Auzind așa, se duce la Hunkar crezând că este vina ei pentru blocrea contului. Când ajunge acolo, Gaffur tocmai striga cât îl ținea gura că o molimă bântuie printre lucrători, la colibe.

Zuleyha pleacă cu mașina către Adana, însă Yilmaz, care o tot spiona să vadă când iese din casă, îi taie calea și o forțează să stea de vorbă cu el. Apoi, auzind motivul pentru care nu au putut pleca așa cum plănuiseră, Zuleyha se întristează și mai tare, considerând că soarta le-a dat câte un copil în familie tocmai ca să-i facă să înțeleagă că nimic nu mai poate fi ca înainte. Așa că amândoi trebuie să se întoarcă la o viață pe care nu și-o doresc, lângă persoane pe care nu le iubesc cu adevărat.

În curând în Cukurova va avea loc un eveniment monden și Mujgan se pregătește pentru asta, când găsește în dulap pandantivul lăsat de Zuleyha la copac și crede că soțul ei vrea să-i facă o surpriză, așa că și-l pune la gât în seara respectivă. Yilmaz este deranjat dar nu zice nimic, iar Zuleyha, la club, vede medalionul ei la gâtul lui Mujgan, crezând că el i l-a dăruit.

La fermă în zilele următoare se pregătește petrecerea de circumcizie pentru 100 de băieți din familii sărace, eveniment pe care an de an îl organizează Yamanii. Saniye cunoaște o fetiță, Uzum, care îi cere să vină la mama ei care este bolnavă. Saniye, doritoare de a avea copii, găsește o oportunitate măcar să aibă grijă de fetiță cât este mama ei în suferință.

Fekeli și Hunkar discută despre terenul cumpărat de el și pe care acum vrea să-l returneze, lucruri despre care Demir nu trebuie să afle. Gaffur cumpără niște pui de la Hatip pentru petrecerea de circumcizie, fără să știe că acesta îi vinde carne expirată și alterată, doar pentru că Hatip îl convinge că în acest fel își plătește o parte din datorie. După aceea vicleanul de Hatip se întâlnește cu Demir în Adana și îi spune că Hunkar a vândut o bucată de pământ. Demir se duce acasă și începe s-o ia la întrebări pe maică-sa ca să afle cui a vândut terenul. Zuleyha, care din dormitor aude discuția, iese la lumină și răspunde că lui Fekeli. Demir este uluit.

Acum Zuleyha are din nou o problemă cu Hunkar care-i reproșează că de ce și-a băgat nasul în vorbă dacă nu era treaba ei. Demir se află la birou și controlează actele contabile aflând că doar 600.000 de lire erau în plus, nu un milion cât a spus maică-sa. Apoi vinde o proprietate din Istanbul și se duce să-i dea înapoi banii lui Fekeli, fără să aibă habar de învoiala dintre cei doi. Pleacă la fabrica de bumbac, îi aruncă lui Fekeli o geantă cu un milion de lire și îi cere pământul înapoi. Fekeli este calm, mai apoi Yilmaz îl trimite pe Cetin cu banii înapoi la Demir, la birou cu mesajul că ei nu vor să revândă terenul achiziționat.

Vine ziua petrecerii de circumcizie.totul începe foarte frumos, toată lumea este veselă, când, în timp ce Demir ține un discurs, mai mulți săteni încep să vomite.... Petrecerea este deja compromisă. Majoritatea celor de la mese au mâncat carne de pui stricat și acum sunt la spital. Gaffur se vede nevoit să recunoască ce a făcut în fața lui Demir care se duce să-i ceară socoteală lui Hatip. Acesta din urmă, viclean și mincinos, nu recunoaște nimic și aruncă vina tot pe bietul Gaffur care de data asta nu mai scapă. Este demis din funcție și trimis să fie cioban. În locul lui majordomul fermei va fi Saniye. Deși este femeie și nu s-a mai pomenit o femeie majordom prin părțile locului, Saniye va fi acceptată de toată lumea și se va achita foarte bine de îndatoriri.

Gulten este la spital cu toxiinfecție alimentară, iar Cetin vine s-o vadă, deși ea este deocamdată inconștientă.
Mujgan, văzând că Yilmaz nu a primit vestea despre copil cu maximă bucurie, așa cum ar fi fost de așteptat, nu mai dorește copilul și se programează la un coleg de breaslă din Istanbul să facă avort. După ce ajunge la cabinet, doctorul o tot întreabă dacă s-a gândit bine la consecințe și dacă își dorește cu adevărat să scape de copil, iar Mujgan pare decisă. Până la urmă Yilmaz află unde este, ajunge la cabinet și se împacă cu Mujgan care s-a răzgândit chiar înainte ca medicul să-i facă anestezia.

Hatip, după cele întâmplate, începe să bârfească familia Yaman prin toată Adana ca să-i stârnească pe oameni împotriva lor. Ba chiar comandă un articol defăimător în ziarul local. Sermin se alătură și ea acestui atac în presă, determinând-o pe Hunkar să se răzbune în felul ei. Zuleyha este de partea familiei și va acționa și ea ca să restaureze onoarea deteriorată a Yamanilor.

Yilmaz ia pandantivul Zuleyhăi și i-l dă lui Cetin să-l ducă lui Gulten ca să-l înapoieze aparținătorului. Cetin când se întâlnește cu Gulten îi mai dă și un bilet în care-i cere o întâlnire. Zuleyha va lua medalionul dar îl va arunca pe geamul mașinii cu prima ocazie. La întâlnire Cetin îi mărturisește lui Gulten sentimentele sale și îi spune că are intenții serioase. Gulten refuză plângând și adaugă că ea nu se va putea căsători niciodată. Se pare că Cetin intuiește ce s-a întâmplat cu ea, dar nu va pune întrebări, ci doar îi declară că el o va iubi mereu indiferent de ceea ce i s-ar fi întâmplat în trecut. Gulten pleacă înlăcrimată, lăsându-l pe Cetin trist.

Sermin nu mai poate rămâne la Sebahattin și pentru că nu poate face nimic fără bani - conturile sunt blocate de către bancă - se duce înapoi la Hatip bănuind că acesta îi va mai da o șansă pentru că știe că nu l-a pârât la poliție. Într-adevăr, Hatip o acceptă din nou în casa lui.

Fekeli încearcă să fie apropiat cu Mujgan și să se comporte ca un tată pentru ea, sfătuind-o cu privire la mariajul ei relativ ratat. Și Behice, după ce află ce s-a întâmplat la Istanbul cu nepoata ei, o sfătuiește să lupte pentru căsnicia pe care o are, chiar dacă Yilmaz pare că nu o poate uita pe Zuleyha. Într-o seară, Yilmaz îi dă cadou soției sale un colier, în locul medalionului Zuleyhăi. La ferma Yamanilor, Demir se poartă și el frumos cu soția lui, tot acest val de simpatie fiind datorat copiilor lor nenăscuți încă.

Demir donează bani pentru un proiect al primăriei din Adana ca să deschidă o clinică de pediatrie lângă spital. Clinica se va numi Zuleyha Yaman, lucru care este anunțat doar la deschiderea oficială. Yilmaz se află între oamenii adunați ca să vadă evenimentul și este surprins de acest lucru. Între Mujgan și Zuleyha are loc un schimb rapid de priviri.

Fekeli și Hunkar, într-una din întâlnirile lor de la cafeneaua din munți, fac planuri să își reunească familiile. Astfel, Fekeli urmează să organizeze o cină la care să-i invite pe Yamani, ceea ce ar fi un prim pas spre o relație socială normală. Yilmaz nu este de acord dar nu are încotro, Mujgan este de partea lui Fekeli. Cina începe mai încordat, iar Demir tensionează și mai mult lucrurile amintind despre terenul vândut de Hunkar. Lucrurile par să degenereze rapid iar Yilmaz ajunge să-l amenințe pe Demir că unul din ei doi va ajunge în mormânt...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 41-42 tr tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 45-46 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.