vineri, 5 iunie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 45-46 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 45-46 tr rezumat

Împăcarea dintre cei doi eșuează. Demir este pus să jure pe Coran că nu va folosi arma, dar el adaugă că n-o va folosi cu excepția cazului de autoapărare. Yilmaz, la rândul lui, îi promite lui Mujgan că nu va folosi arma împotriva lui Demir dar că se va răzbuna pe el în oricare alt mod posibil. Cel mai furios este Fekeli, pentru că planul de a ieși la lumină cu relația dintre el și Hunkar întâmpină probleme de la bun început. După seara ratată, Fekeli se afișează la club împreună cu Behice, ceea ce poate alimenta niște bârfe.

Hatip face presiuni asupra lui Gaffur să-și plătească datoria de 99 de mii de lire, virând 5000 de lire în două zile, iar acesta nu are de unde să-i dea acești bani. Disperat, se va gândi să fure câte ceva din aurul lui Saniye ca să-l vândă și după ce-și ia banii pe bijuterii, se duce la Hatip să-i dea, dar îi cere un fel de factură drept dovadă.

Zuleyha și Mujgan se întâlnesc la cabinetul ginecologic pentru consultul prenatal și se înțeapă reciproc cu replici acide. Însă Zuleyha plânge în sufletul ei pentru că Mujgan o minte că Yilmaz s-a bucurat foarte mult când a auzit că vor avea un copil. Tristă, se duce la cabinet la Sebahattin ca să-i destăinuie că o vreme a sperat că Yilmaz o va smulge din ghearele Yamanilor dar că acum nu mai poate visa la așa ceva. Apoi îi povestește despre cum au vrut să fugă și soarta s-a opus.

Yilmaz se ține de cuvânt și începe să pună în aplicare un plan de răzbunare care, cel puțin pentru o vreme, va da roade fără ca Demir să-și dea seama. El se întâlnește cu niște oameni de afaceri din Germania cărora le vinde acțiunile lui Cengo și după aceea îl înștiințează pe Demir despre tranzacție. Acum Demir a devenit partener cu nemții fără să vrea, dar el ia asta ca pe o oportunitate. Nemții vin să negocieze cu Demir un proiect și mai mare și vor ca noua fabrică să fie construită imediat, dar este nevoie de mult mai mulți bani. Suma pe care ar trebui s-o pună Demir ar fi de 25 de milioane de lire turcești. Demir se cam panichează dar este atras de ideea nemților, fără să știe că Yilmaz cunoștea planurile lor și știa și că Demir nu are de unde plăti așa o sumă în timp scurt.

Saniye, administratora fermei, o vede pe Sermin stând de vorbă cu Hatip și înțelege că cei doi sunt implicați într-o relație chiar sub nasul nevestei lui Hatip. Bărbatul îi promite lui Sermin că o va muta într-o altă casă, pentru a se putea bucura de intimitate în voie. Saniye pleacă direct la Hunkar și îi relatează scena la care a fost martoră. Când ajunge la acasă, Saniye și Gaffur găsesc locul devastat (Gaffur a făcut deranjul ca să pară un jaf). Saniye vede că bijuteriile ei lipsesc și începe să țipe. Gaffur își joacă rolul și minte că și ceasul de la tatăl său lipsește (în realitate el l-a pus bine undeva). Dar acum Gaffur gafează, cum îi este obiceiul. Dă vina pe Cetin că ar fi organizat jaful. Bineînțeles că nimeni nu-l crede iar Yilmaz îi trage o palmă trimițându-l înapoi la ferma Yamanilor.

Demir este fiert. Nu știe cum să facă rost de 25 de milioane de lire în 2 săptămâni și stă de vorbă cu Hunkar despre ceea ce lui i se pare o oportunitate. Hatip află printr-o cunoștință despre înțelegerea cu terenul dintre Hunkar și Fekeli, și știe că acum terenul respectiv este din nou în posesia Yamanilor. Cum nu are stare, se duce la fabrica de bumbac să tulbure apele, dar acolo este doar Yilmaz, așa că îi spune lui despre noutatea zilei, insinuând că Fekeli este jucăria lui Hunkar. Yilmaz se confruntă cu Fekeli, care nu are de ales și îi spune adevărul, dar acum Yilmaz este furios și i se pare că Fekeli a trădat. Totul degenerează și cei doi se ceartă, iar Yilmaz și cu Mujgan se mută la micul conac care este renovat pe deplin.

Demir are de gând să vândă proprietățile din Istanbul ca să facă rost de bani pentru noua fabrică de lactate. Hunkar îl avertizează că nu va strânge toată suma, și de altfel ea nu este de acord cu ceea ce vrea Demir să facă și vede care sunt planurile nemților, dar deocamdată nu acționează. Pe de altă parte, Zuleyha îi sugerează soțului său că dacă vinde Cukurova, va avea banii necesari și va rămâne cu proprietățile din Istanbul neatinse.

A doua zi Yilmaz dărâmă zidul dintre conacul Yamanilor și casa lui Sermin unde acum locuiește el, iar Demir vede că Mujgan și soțul ei iau prânzul împreună pentru că s-au mutat acolo. Demir și Hunkar nu se simt în largul lor să vadă că Mujgan și Yilmaz le-au devenit vecini și că s-au mutat acolo, sub nasul lor și mai ales al Zuleihăi, și că au dat jos zidul construit când a început râca și zâzania dintre Yamani și Sermin. După ce Demir se interesează despre terenul vândut de maică-sa lui Fekeli, începe să bănuiască ce este între ei și face presiuni să spună adevărul.

Hunkar se vede nevoită să-i dezvăluie povestea de iubire dintre ei de acum 40 de ani. Demir se înfurie, pentru că el îl consideră pe Fekeli ucigașul tatălui său. Mai apoi el se ocupă de găsirea banilor necesari pentru afacerea cu nemții, dar 25 de milioane de mărci nu sunt ușor de adunat. Hunkar este împotriva vânzării terenurilor și proprietăților, însă Demir a și făcut primii pași în acest sens, cu toate că își dă seama și el că totul îl va duce într-o fundătură până la urmă. Inclusiv soția lui îl avertizează că nemții sunt atât de puternici încât e posibil să înghită afacerea lor de familie.

Ruptura dintre Fekeli și Yilmaz și plecarea tinerei familii la micul conac îl determină pe Ali Rahmet să nu mai dorească să-l ajute pe Yilmaz împotriva lui Demir. Behice devine tot mai băgăcioasă și se poartă urât cu toată lumea din vila lui Fekeli, crezând că va deveni stăpână acolo, și o sfătuiește pe Mujgan să-l lase pe Yilmaz din moment ce n-o poate uita pe Zuleyha. În urma discuțiilor, între Zuleyha și Mijgan începe un război surd al unor atenții protocolare: Zuleyha duce o farfurie cu mâncare vecinilor, iar Mujgan întoarce farfuria pregătind mâncarea preferată a lui Yilmaz ca să-i atragă atenția Zuleihăi că acum ea este stăpâna inimii lui.

Behice încearcă din răsputeri să se stabilească în casa lui Fekeli pentru că nu are unde să se ducă, iar Ali Rahmet o lasă să rămână la el. Asta o determină pe Hunkar să fie geloasă, mai ales când într-o zi ea îl sună și răspunde Behice. Sermin se mută singură într-o casă găsită de Hatip în Cukurova astfel că se pot întâlni fără probleme. Dar Hunkar, care a aflat de la Saniye despre relația celor doi, are grijă s-o informeze pe nevasta lui Hatip. Așa că într-o zi Neciye vine cu poliția peste cei doi, care vor sta la închisoare câteva zile. Sermin este fricoasă și femeile din celula ei o iau în râs. Hatip, pe de altă parte, vorbește urât despre Sermin și o numește târfă.

Mujgan și Yilmaz dau o mică petrecere afară și Zuleyha este invidioasă pe râsetele care se aud de la vecini. Iese pe balcon și se uită spre micul conac, văzându-l pe Yilmaz că gătește pentru musafiri și având grijă de soția lui. Mujgan o vede pe rivala ei că-i privește de sus și se apropie și mai mult de Yilmaz, aproape îmbrățișându-l.
În aceeași după amiază Demir se întâlnise cu nemții și le spusese că nu poate face față propunerii lor, așa că are de gând să le vândă acțiunile ca ei să continue afacerea singuri. Când revine acasă și vede ce fac vecinii, se uită cu ură către Yilmaz.

A doua zi Yilmaz trece pe la procuroare să se mai intereseze de criminalul lui Cengo, iar aceasta îi spune că pe arma crimei sunt două amprente, dar sunt ale cuiva care nu are cazier, deci nu le poate identifica. Însă pe masă procuroarea are mai multe dosare din care unul este cu moartea lui Ercument, amănunt care îl neliniștește pe Yilmaz.

Hunkar se duce la Sermin la închisoare și o amenință subtil. Când revine în celulă, Sermin află despre întâlnirile secrete dintre Hunkar și Fekeli și acum crede că are și ea o armă împotriva dușmancei ei. Seara, Zuleyha și Yilmaz se întâlnesc în grădină dar Demir îi vede și o ia pe soția lui în casă.

Hatip și Sermin sunt eliberați, dar acum Sermin va trebui să țină capul plecat când va ieși în lume. Cu toate acestea ea abia așteaptă să se folosească de cele auzite la închisoare. Hunkar și Fekeli se întâlnesc ca de obicei la cafeneaua din munți și discută despre eșuata tentativă de împăcare a familiilor lor. Sermin, de la distanță, le face fotografii, iar când acestea sunt gata, le pune într-un plic și le expediază... răzbunarea ei abia începe ...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 43-44 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 47-48 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.