duminică, 7 iunie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 47-48 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 47-48 tr rezumat

Sermin începe răzbunarea plănuită și trimite la ziarul local poze cu Hunkar și Fekeli. Züleyha plecase să-l vaccineze pe Adnan dar pe drum i se strică mașina și întâmplator, Yilmaz ajunge în zonă și o aduce acasă. Astfel au ocazia să mai stea de vorbă încă vreo câteva minute, în care Yilmaz se plânge ce greu îi este să locuiască având-o alături ca vecină, dar fără să poată fi a lui cu adevărat. Züleyha este de părere că acum amândoi au copii, familii și că ceea ce a fost cândva nu mai poate fi din nou. Când ajung la conac, nici Mujgan și nici Demir nu se bucură să-i vadă împreună.

Sebahattin reușește până la urmă să divorțeze de Sermin. Hunkar este geloasă pe atenția de care se bucură Fekeli din partea lui Behice, deși el nu o bagă în seamă pe mătușa doctoriței, ci mai degrabă este trist că cei doi tineri soți nu mai locuiesc împreună cu el. Noaptea, Yilmaz o visează pe Züleyha că-i spune că îl va iubi toată viața.

A doua zi apare ziarul cu articolul și pozele comandate de Sermin. Chiar ea cumpără mai multe exemplare și le distribuie pe la fundația de femei, la prietenele ei și la persoane care începuseră să o bârfească pentru incidentul cu Hatip și cele câteva zile de pușcărie. Până la urmă se duce și la piață să împartă ziarul în gura mare, jignind-o pe Hunkar în toate felurile, accentuând faptul că se întâlnește cu bărbatul care i-a omorât soțul.

Ziarul ajunge și la fermă, bineînțeles, dar acum servitorimea nu știe cum să facă, pentru că trebuie să aducă la micul dejun și ziarul local. Demir nu are timp să-l răsfoiască, dar după ce iese din casă, Yilmaz îl așteaptă cu foaia în mână. Ca de obicei, se iau la ceartă, Yilmaz este luat pe sus și scos afară din curtea conacului Yamanilor, iar Demir se duce în casă după pistol, de furie. Acum familia Yaman este divizată. Züleyha jubilează în fața lui Hunkar considerându-se oarecum răzbunată pentru zilele mizerabile pe care le-a avut din cauza ei.

Foarte revoltată, Hunkar vrea să afle cine a trimis pozele, dar redacția știe doar că au fost trimise anonim. Toată povestea pune pe jar familia Yaman, și cel mai mult Demir este împotriva mamei sale și a relației discrete cu Fekeli, pentru că acum reputația familie este zdruncinată, iar el nu poate să uite că maică-sa a mințit în repetate rânduri cu privire la această legătură. Debusolat și nervos, Demir o dă afară din casă pe Hunkar, considerând că nu are ce să caute în casa tatălui său mort datorită lui Fekeli.

Acesta din urmă nu citise ziarul dar află și el de la frizer, iar acum plănuiește să-l caute pe Hasan, omul care este singurul martor ocular că soțul lui Hunkar a fost împușcat din autoapărare, pentru că scosese pistolul să-l omoare pe Ali Rahmet. Haminne are o criză și este dusă la spital în stare gravă. Mujgan bănuiește un atac cerebral și o anunță pe Hunkar care vine într-un suflet acolo, ca să afle că a fost într-adevăr un AVC dar minor. Acum toată lumea este la spital, la ușa rezervei unde se află Haminne, iar Fekeli găsește momentul să le spună Yamanilor, de față cu medici, asistente, servitorime și oameni obișnuiți din Adana, că indiferent dacă cererea lui vine cu 40 de ani întârziere, el o cere de nevastă pe Hunkar.

Mă numesc Zuleyha episoadele 47-48 tr rezumat


Cu toții cei prezenți rămân perplecși să audă așa ceva. Unii se și înfurie, precum Demir care voia să-l scoată afară pe Fekeli. Dar cuvintele acestuia au căzut ca o bombă asupra tuturor. Demir o consideră o insultă, însă surprinzător pentru ceilalți, Hunkar acceptă. Demir își pierde controlul pentru o clipă și scoate pistolul să-l împuște, apoi îi spune lui Hunkar că dacă face acest pas, nu mai are ce căuta în viața lui. Însă cererea de căsătorie nu l-a supărat doar pe Demir ci și pe Yilmaz, care nu știa despre această parte secretă a vieții binefăcătorului său. Acum, dacă cei doi se căsătoresc, cum ar mai putea el să se răzbune pe Yamani?

Ajunși acasă, Demir scoate hainele lui Hunkar în curte și le dă foc. Dar cei doi foarte buni prieteni și iubiți se simt bine unul cu celălalt chiar dacă au aprins focuri în inimile celor dragi. Behice primește drept în plex știrea, mai ales că avea impresia că este stăpână la conacul lui Fekeli. Drept pedeapsă, Demir o mută pe Haminne la alt spital fără să-i spună maică-sii, lucru care o mulțumește din nou pe Zuleyha, satisfăcută s-o vadă pe soacră-sa îndurerată.

Yilmaz este foarte afectat. Îi dă cheile fabricii de bumbac înapoi lui Fekeli spunându-i că și-a încălcat promisiunea și că se însoară cu dușmanul, precizând că-l va răsplăti pentru toți banii cu care l-a ajutat de când a ieșit din închisoare. O surpriză din partea vieții este când într-o zi micul Adnan vine la el de-a bușilea și îl numește tată.

Demir o forțează pe Saniye să nu fie de partea lui Hunkar, dar aceasta îi duce pe ascuns mâncare bună și o informează cu tot ceea ce se petrece. Cetin nu are altă alternativă decât s-o răpească pe Gulten care l-a tot refuzat din cauza violului petrecut cu Ercument. O duce undeva într-o zonă izolată și îi cere să-i spună ce are pe suflet de o ține departe de el. La început ea nu poate să povestească nimic, dar în cele din urmă îi dezvăluie adevărul, fără să-i spună cine era bărbatul, doar că este mort deja, așa că el nu are pe cine să se răzbune. Cetin își dă seama imediat că despre Ercument era vorba, și ura lui față de Yamani crește.

Fekeli începe pregătirile de nuntă, iar Hunkar se duce acasă să-și ia actele de identitate. Acolo este siderată să vadă că Demir a distrus totul în camera ei. Un anume Rustem și familia lui vine s-o ceară pe Gulten de soție și oferă pentru ea 50.000 de lire turcești. Gaffur este gata să accepte s-o dea pe soră-sa pentru acești bani gândindu-se la datoria față de Hatip, dar Saniye refuză oferta.

Sermin continuă s-o denigreze pe Hunkar și acum, împreună cu Behice, stârnesc bârfa că, de fapt, între Fekeli și Behice ar fi ceva. Cetin îi povestește lui Yilmaz despre cele relevate de Gulten și află că acesta l-a ucis pe Ergument. În scurt timp se aude că Gulten va fi dată lui Rustem, un tip mult mai în vârstă ca ea și care a stat la pușcărie de mai multe ori. Cetin este devastat când aude așa ceva.

Între timp, la conac Zuleyha începe să fie invidioasă că Hunkar se căsătorește cu omul iubit în tmp ce pe ea a forțat-o să se mărite cu Demir pe care nu-l iubește. În ziua când are loc cununia civilă, înainte de ceremonie ea stă de vorbă cu amândoi, și îi spune lui Fekeli că Hunkar a mințit dacă i-a spus că nu a știut că îl iubește pe Yilmaz când a forțat-o să se mărite cu Demir. Veștile într-adevăr, au darul să-l uluiască pe Fekeli care încă odată vede că femeia pe care o iubește are încă multe ascunzișuri în minte și suflet. Așa că înainte de a merge să spună DA, în fața ofițerului stării civile, Ali Rahmet o întreabă pe Hunkar dacă a știut adevărul despre Yilmaz și Zuleyha sau nu.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 45-46 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 49-50 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.