marți, 9 iunie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 49-50 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 49-50 tr rezumat

Züleyha continuă s-o denigreze pe Hunkar în fața lui Fekeli și după atitudinea ei acesta înțelege că tânăra nu minte. Așa că Züleyha își atinge scopul și cei doi nu mai merg să se cunune astăzi. La conac Demir o aduce acasă pe Haminne, care se agită să n-o vede pe Hunkar. Züleyha, deprimată, se duce la Sebahattin să se confeseze, însă discuția lor este ascultată involuntar de către Mujgan care se află în spatele unui paravan în aceeași cameră. Acum Mujgan aude că Adnan este copilul lui Yilmaz și că Züleyha a fost obligată să se căsătorească cu Demir. În urma acestor secrete dezvăluite, Mujgan este foarte tulburată și nu știe încotro s-o apuce și cum să procedeze mai departe. Cum are obiceiul, scrie într-un jurnal despre toate aceste probleme care o frământă, dar Behice va găsi jurnalul și va citi despre asta, apoi va încerca să lase jurnalul doctoriței în așa fel încât Yilmaz să-l vadă.

Fekeli, văzând că Hunkar poate fi capabilă de atâta cruzime, se împacă cu Yilmaz și revine la planul inițial de a-i distruge pe Yamani. La conac, Demir se ceartă cu Hunkar pentru că a venit acasă și discută pe tema vânzării casei. Hunkar nu vrea să-i vândă lui Demir casa rămasă ei de la soț, apoi îi povestește ce a făcut Züleyha și cum i-a ruinat viața. Această dezvăluire îl determină pe Demir să se certe cu soția sa și din nou ea îi cere să se ducă să doarmă în camera de oaspeți pentru că ea nu-l mai vrea deloc. Demir o amenință cu violența.

Pregătirile de logodnă dintre Gulten și Rustem continuă, cu toată împotrivirea de la început a lui Saniye. Gaffur abia așteaptă să vadă banii în schimbul surorii lui. Cetin află de la Fadik despre ceea ce se întâmplă cu Gulten și intră în panică, mai ales pentru că nu mai înțelege de ce l-a refuzat pe el dar îl acceptă pe Rustem. Nervos, se duce înarmat acasă la Gulten chiar în momentul logodnei și le spune tuturor că el și Gulten se iubesc și îi cere fetei să vină cu el. Se scot pistoalele, ca de obicei la turci, și Cetin îl împușcă pe Rustem. Mujgan vine degrabă să dea primul ajutor. Cetin ajunge în arest deși spune că a tras doar ca autoapărare.

Gulten se simte vinovată că din cauza ei s-au întâmplat toate acestea și se duce să-l vadă pe Cetin spunându-i că într-adevăr îl iubește, dar Cetin ar putea să ia 10 ani de pușcărie dacă Rustem moare din cauza rănii. Hunkar îl susține pe Demir să candideze ca șef al Camerei de Comerț și Industrie din Adana, drept contracandidat al lui Hatip, însă pierde în fața acestuia. Acum Yilmaz și Fekeli cred că Hatip, Demir și Hunkar se vor distruge reciproc în goana pentru putere în Cukurova.

Trec trei luni. Züleyha și Mujgan mai au puțin până să nască. Demir are o afacere la club și găzduiește evenimente pentru oamenii de afaceri din zonă, iar Yilmaz are un parteneriat cu niște italieni pentru o companie producătoare de apă. Fekeli și Hunkar nu mai sunt împreună de când Züleyha a reușit să-i despartă.

La cina organizată de Demir apare neinvitată Sermin care vrea să strice petrecerea. Soția lui Hatip fiind acolo, abia așteaptă s-o păruiască pe fosta amantă a soțului ei, așa că se iscă o bătaie iar Sermin este dată afară cu bodyguarzii. De nervi, Sermin se duce la birou la Hatip și pentru că acesta nu a plătit chiria apartamentului în care locuiește ea, îl amenință că dacă nu divorțează, se duce la procuror să spună cine este adevăratul criminal al lui Cengo. Hatip îi dă niște bani apoi se gândește cum să iasă din încurcătura în care singur s-a băgat.

Saniye și Hunkar stau la un ceai în grădina de iarnă, servitoarea ar vrea să afle de ce stăpâna o favorizează pe Gulten dar nu știe cum să abordeze subiectul, fiind foarte directă. Hunkar acceptă provocarea și îi povestește totul servitoarei ei, inclusiv cine l-a ucis pe Ercument ca s-o salveze pe Gulten. Acum Saniye înțelege de ce Gulten a fost împotriva căsătoriei cu Rustem. În acest timp, Gulten este la vorbitor la închisoare și află că Cetin va fi eliberat în curând și atunci vor face imediat nunta. Când fata ajunge acasă, Saniye o primește cu lacrimi în ochi și are loc o scenă lacrimogenă.

Sermin citește foarte târziu, după o lună de la expediere, o scrisoare de la fiica ei care se află la Paris și care o invita la nunta ei. Imediat Sermin îl sună pe Sebahattin care însă era într-o întâlnire romantică cu Julide, procuroarea, cu care în episodul 50 se va căsători. De la el află că nunta a avut loc deja, pe când ea și Hatip se întâlneau pe ascuns. De asemenea, Sebahattin a fost la nuntă și l-a cunoscut pe mire.

Demir pleacă la Istanbul să perfecteze o afacere care i-ar aduce un profit de un milion de lire pe an. La Yamani în curte este adus un landou, Zuleyha crede că este pentru ea, dar Demir o lămurește că nu e al lor ci al lui Mujgan. Însă doctorița nu-l mai vrea după ce rivala ei deschisese pachetul și îl pusese pe Adnan în cărucior ca să-l încerce. A doua zi Saniye duce landoul la colibe iar Yilmaz observă acest lucru. Bineînțeles, nici Zuleyha nu l-a mai vrut după ce a aflat că nu era al ei.

Demir are acum un promisiunea unui contract gras pe care îl va primi semnat în următoarele zile și își pregătește hambarele pentru a depozita fasole, năut și grâne. Aduce 75 de tone de fasole și 40 de grâu înainte de a primi contractul ca să fie sigur că poate livra marfa. Hatip află ceva și o informează pe Sermin că Yamanii ar fi vândut terenurile și că fac stocuri de grâne în Cukurova. Sermin crede că pământul vândut ar fi aparținut tatălui ei și vrea să-și ceară partea de bani de la Demir. Când iese din biroul acestuia, curierul aducea un plic pentru Demir, dar Sermin semnează de primire și își însușește corespondența.

Vicleana de Sermin duce plicul la Hatip care îl deschide și după aceea se duce imediat la fabrica de bumbac. Acestora le arată contractul lui Demir, semnat de Ministerul Educației, pentru livrarea de grâne, fasole, linte, năut alături de o listă de școli. Dar cum în Turcia astfel de contracte sunt publice, oricine poate face o ofertă mai bună. Dar Demir, lacom, nu a publicat contractul ca să fie văzut de  afaceriștii din agricultură ai Cukurovei, astfel că nu se poate face licitația, iar ceea ce vrea el să obțină fără licitație (sau printr-un fals) nu este legal.

Yilmaz și Fekeli se decid să facă și ei o ofertă ministerului ca să concureze cu Demir. Dacă vor câștiga, șansele de a-i ruina pe Yamani vor fi foarte mari. Demir nu află nimic, el așteaptă contractul care nu mai vine. La Cameră Hatip întreabă pe toată lumea dacă știe ceva de licitația ministerului educației, și bineînțeles că răspunsul este nu și urmează ca Yilmaz și Fekeli să accepte să liciteze. În acest moment nimeni nu a mai aflat că Demir aranjase lucrurile ca să ia el contractul, fără licitație publică. Fekeli și Yilmaz obțin avizul Camerei. Hatip urmează să primească și el 10% din profit ca partea lui din înțelegerea cu cei doi. După ce are toate avizele necesare, Yilmaz pleacă la Ankara și obține acordul Ministerului, și implicit contractul.

Demir află despre asta doar când la cameră se organizează un banchet în cinstea acestui lucru și se înfurie pentru că nu-i vine să creadă ce se întâmplă. Lui i s-a promis că va obține contractul și acum rivalul său i-l suflă de sub nas. Se duce la club și acolo Yilmaz, ironic, se oferă să-i cumpere marfa, dacă are pe stoc. Demir sună la biroul de contractări de la Ankara să-i întrebe de ce nu au trimis contractul semnat conform înțelegerii anterioare, iar aceștia îi spun că deja a fost trimis cu o săptămână în urmă. Acasă, când Demir povestește ce-a pățit, Hunkar deja o bănuiește pe Sermin că a interceptat corespondența. Acum Yamanii nu au ce face cu marfa deja achiziționată pentru că Yilmaz cumpără de la furnizorii lui.

Mă numesc Zuleyha episoadele 49-50 tr rezumat

Relația dintre Zuleyha și Mujgan este tensionată, Dacă Zuleyha încearcă să fie cooperantă, Mujgan dimpotrivă, îi spune să nu mai vină la ușa ei și este foarte geloasă, dar are și probleme cu sarcina care este în luna a opta. După această întâlnire Mujgan intră în travaliu prematur. Îl sună pe Yilmaz care nu răspunde pentru că stătea de vorbă cu Zuleyha care îi cere să se întâlnească. Mujgan se duce la spital unde i se fac proceduri pentru menținerea sarcinii, dar ea se află în stare gravă. Se pregătește sala de operație, iar lucrurile nu merg bine. Medicii trebuie să hotărască pe cine salvează - mama sau copilul. Yilmaz nu răspunde la telefon iar Sebahattin este nevoit să decidă.

Zuleyha și Yilmaz s-au întâlnit și stau de vorbă, dar și ea intră în travaliu...



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 47-48 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 51-52 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.