vineri, 12 iunie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 51-52 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 51-52 tr rezumat

Zuleyha este adusă la spital de către Yilmaz iar Mujgan care pare să-și fi revenit, nici nu vrea să-l vadă. Zuleyha e dusă în sala de nașteri dar imediat și Mujgan începe să aibă contracții și amândouă rivalele la inima lui Yilmaz stau una lângă cealaltă în sală, în durerile facerii. Toți sunt la ușă așteptând - pe de o parte Yamanii, pe de cealaltă, Fekeli și Yilmaz. Zuleyha naște prima, o fetiță sănătoasă și iese din sală. Mujgan încă mai are de așteptat...

Chinul ei se prelungește. Este adus un incubator. Mujgan naște un băiețel care nu are șanse să trăiască. Yilmaz este prăbușit. Demir ar vrea să-l consoleze, înțelegând prin ce trece, iar Fekeli îl vede și îl aprobă din priviri. Este un moment rar între cei doi dușmani. Dar Demir nu-l atinge pe Yilmaz pe umăr, ci își retrage mâna chiar înainte de a-i atinge umărul.

Yilmaz botează băiețelul Kerem Ali, dar amândoi sunt deprimați pentru că nu cred că bebelușul va trăi. Zuleyha vrea să-și boteze fetița Leyla.
La fermă, Saniye s-a atașat de fetița Uzum pe care a cunoscut-o în urmă cu câteva episoade și avea mama bolnavă. Mereu îi cumpără haine și se implică în ajutorarea celor de la colibe.

Trece o lună. Leyla crește voinică și sănătoasă, dar Mujgan mai are de stat cu băiețelul ei până este în afara oricărui pericol. Hatip este din nou în ape tulburi pentru că își minte nevasta care îl prinde cu Sermin, care la rândul ei ar vrea să se împace cu Sebahattin. Când aude că este logodit cu procuroarea, face o criză de isterie și îl amenință.

Demir nu a uitat cum din cauza lui Sermin a pierdut contractul cu școlile din zonă în favoarea lui Yilmaz, și ca s-o pedepsească, ia mărturisirea scrisă pe care i-a cerut-o Hunkar când cu crima asupra lui Cengo și vrea s-o dea în judecată pentru fals în declarații. Sebahattin o avertizează pe procuroare, logodnica lui, că Sermin nu va sta cu mâinile în sân și că va lupta cu toate armele posibile, inclusiv prin a încerca să-i despartă, dacă ea va accepta doleanța lui Demir.

După o petrecere în Cukurova, în seara respectivă are loc un incendiu la hambarele Yamanilor, dar nu pare să se afle nimeni acolo. În realitate, un copil l-a văzut pe Adnan ducându-se în hambar. Când izbucnește incendiul și lumea țipă că este foc, Yilmaz primește un telefon de la Mujgan care-i spune că trebuie să vină la spital. Acum are de ales între a-l salva pe Adnan și a pleca la soția lui.

Se pare că Haminne intrase în hambar neobservată - în salonul conacului avea loc o ceremonie religioasă pentru Leyla - și dăduse foc. Doar Sermin mai văzuse scena, și intră în flăcări să salveze copilul Zuleyhăi. Yilmaz, temându-se că ceva rău s-a întâmplat, pleacă imediat la spital, dar acolo află că băiețelul lui este bine și poate să părăsească de-acum incubatorul.

Demir și Hunkar se află într-o poziție delicată față de Sermin care le-a salvat copilul iar Zuleyha este în stare să promită orice în schimbul acestei fapte altruiste. În cele din urmă Demir se vede nevoit să retragă acuzația împotriva verișoarei sale, ba chiar vor decide să-i dea o locuință unde să stea, drept răsplată pentru fapta ei. Hannime este supravegheată în permanență iar Fadik este persoana care are grijă de ea și doarme în aceeași cameră cu bătrâna.

Când Mujgan și micuțul Ali trebuie externați, Yilmaz se gândește să se întoarcă la Fekeli, dar soția lui crede că face asta ca să nu mai fie lângă Zuleyha și are loc o discuție pe tema asta. Însă Mujgan este din ce în ce mai țepoasă cu privire la Yilmaz. Nu-l lasă să pună mâna pe copil și are tot felul de idei ciudate, iar Yilmaz suportă toate acestea din ce în ce mai greu. Behice o avertizează că dacă nu-și revine, o să-l piardă pe Yilmaz și poate chiar pe fiul lor.

Cetin este eliberat, pentru că Rustem și-a retras plângerea împotriva lui. La fundația de femei urmează să aibă loc alegeri pentru noua șefă și se pare că Hunkar pierde teren în favoarea lui Behice. Relația dintre Yilmaz și Mujgan merge din ce în ce mai prost din cauza geloziei morbide care a cuprins-o pe doctoriță. Certurile nu mai contenesc și acum cei doi soți dorm separat. Gaffur muncește din greu la Hatip ca să-și plătească datoria iar Saniye, care nu știe ce se petrece cu soțul ei, îl urmărește într-o zi și i se face milă de felul cum este tratat acesta de oamenii lui Hatip. Acum el trebuie să recunoască în fața ei de ce face asta și câți bani îi datorează afaceristului, dar nu va spune suma reală.

În timp ce stau de vorbă, Hunkar se apropie și aude despre datoria de 10 mii de lire, pe care se decide să i-o plătească ea. În realitate Gaffur mai avea de plată cca 85 de mii, dar nu vrea să recunoască asta.

Fekeli si Behice văd că mariajul lui Yilmaz și al lui Mujgan se deteriorează pe zi ce trece și degeaba îi sfătuiesc pe cei doi în fel și chip că nu pare să existe cale de întoarcere. La un moment dat Fekeli îi destăinuie lui Behice că le-a lăsat toată averea celor doi, dar asta nu înseamnă că ei sunt fericiți. Behice devine interesată de subiectul averii și se implică și mai mult în a-i ajuta pe cei doi să nu se despartă.

Într-un complex de împrejurări, când Mujgan se duce la spotal să semneze niște acte iar pe drumul înapoi face pană, Yilmaz trebuie să aibă grijă de micuțul Ali dar acesta plânge necontenit. Întâmplător Zuleyha vine pe la ei și astfel problema micuțului flămând se rezolvă. Tot atunci intră și Mujgan pe ușă și face o criză de nervi pentru că rivala ei i-a atins copilul. Zuleyha este jignită și dată afară din casă. Yilmaz se duce după ea să-i ceară scuze, dar femeia este hotărâtă să nu le mai calce niciodată pragul. Acum Mujgan crede că Yilmaz a tras sforile ca ea să fie chemată la spital și el să-și dea întâlnire cu Zuleyha. Furios, el pleacă de acasă auzind asemenea acuzații.

Mujgan încearcă să se liniștească stând de vorbă cu Behice și îi scapă informația că Adnan este copilul lui Yilmaz, că Yamanii știu acest lucru, doar Yilmaz nu știe. În ziua respectivă Behice nu a fost aleasă șefă a fundației din cauza unei intrigi a lui Hunkar și se duce pe la Yamani în vizită ca să profite de noua informație și s-o intimideze pe Hunkar prin vorbe cu dublu înțeles. Hunkar se înfurie și se duce la Demir să-i spună că au o problemă și să-l determine să refacă testamentul exclusiv în favoarea Leylei, care este cu adevărat sânge din sângele lor. Demir refuză.

La club Demir aude de la Yilmaz că el este cel care i-a cumpărat proprietățile din Istanbul (Yamanii le vânduseră ca să-și plătească datoriile). Demir ar vrea să anuleze tranzacțiile dar este prea târziu. Acum, peste măsură de furios, trece la volan și rulează cu mare viteză, dar la o curbă iese în peisaj și mașina rămâne agățată de marginea unei râpe....



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 49-50 tr                                      urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 53-54 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.