sâmbătă, 13 iunie 2020

O altă perspectivă a decorului interior - tapetul 3D

O altă perspectivă a decorului interior - tapetul 3D

Probabil că vă amintiți de mine, anul trecut, când schimbam decorul casei mele și lipeam tapet peste tapet într-unul din dormitoare. Găsisem și draperie cu același model și aceeași culoare, așa nu am stat pe gânduri când m-am decis să le cumpăr. Dar în ziua de azi, tehnicile în ceea ce privește designul interior au căpătat diverse forme, așa încât avem acum la dispoziție o mulțime de modalități prin care putem renova o încăpere.

Putem afirma faptul că banalul var nu mai este în trend și tot mai mulți dintre noi recurgem la alte variante cu ajutorul cărora să îmbunătățim și să transformăm chiar aspectul unei încăperi.

O soluție la îndemâna oricui este utilizarea tapetului ca modalitate de a aduce personalitate camerei pe care urmează să o renovăm. Fie că vorbim de dormitor, living sau chiar bucătărie - în orice cameră am putea monta un astfel de tapet.

Tapetul 3D de la deco-perete.ro

Magazinul online deco-perete.ro ne întâmpină cu o colecție impresionantă de tapete, care mai de care mai deosebite și potrivite pentru diverse stiluri arhitecturale precum cel clasic, contemporan, discret, elegant, industrial, mediteranean, minimalist, modern, romantic, rustic, scandinav, japonez, boem și vintage.

În ultima vreme, în topul preferințelor clienților s-a aflat un tip de tapet inedit - tapet 3D. Acesta este perfect pentru a fi utilizat pentru dormitor sau living. Noutatea vine din faptul că tapetul 3D creează iluzia de spațiu tridimensional.

În cazul în care dorim să decorăm pereții unei încăperi mici, tapetul 3D este varianta prin care putem da senzația de spațiu extins.

Tapetele 3D ce înfățișează peisaje sunt printre cele mai apreciate de către clienți. Acest lucru se datorează imaginilor senzaționale care parcă ne transpun într-o altă dimensiune. Culorile intense și detaliile pe care le regăsim aici fac în așa fel încât totul să pară real și tapetul să fie de fapt o poartă către o altă lume, către un loc de vis unde tindem să ajungem - dacă nu fizic, măcar cu gândul. Creează o fereastră către mare chiar în dormitor cu ajutorul fototapetului vlies cu peisaj marin Calm!

O altă variantă pentru care ai putea opta este tapetul 3D cu forme geometrice spațiale - acesta se încadrează perfect într-un stil de decor contemporan sau minimalist. Jocurile de lumini și umbre redate de către acest model de tapet vor transformă încăperea într-una ce va atrage toate privirile. Optează pentru fototapetul 3D Cristale pentru a adăuga sclipiri de diamant living-ului!

Așadar, dacă îți dorești să transformi într-un mod inedit aspectul unei încăperi, alege unul dintre tapetele 3D din colecția pe care magazinul deco-perete.ro ți-o pune la dispoziție. Descoperă toate modelele din ofertă, accesând site-ul oficial al acestuia!



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










12 comentarii:

  1. Am tapet in ambele dormitoare, si in living. Cel de living a inceput sa ma plictiseasca asa ca cel 3D este o super varianta. Nu stiam de site, bine ca mi-ai zis :))
    Te puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știam de existența tapetului 3D, chiar e o variantă la îndemână de a-ți redecora dormitorul sau sufrageria!

    RăspundețiȘtergere
  3. tot stau si eu sa ma gandesc cum vom face cand vom renova. momentan optez tot pentru var. dar vorba ta, apar atat de multe noutati, incat nu stii ce sa alegi

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am vrut initial tapet in dormitor, dar apoi m-am razgandit si am varuit toti peretii cu decorativa. Nu regret decizia luata. In schimb i-am ajutat pe ai mei la renovarea dormitorului lor si am ales pentru peretele din spatele patului tapet. Se vede minunat

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai auzit de asfel de tapete și chiar sunt wow. Mă gândeam la un moment dat să redecorez livingul, dar nu sunt sigură 100%.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricât de mult mi-aș dori un tapet drăguț în living, fiind multă umezeală în zona în care locuiesc, specialiștii mi-au recomandat să nu fac asta pentru a evita apariția mucegaiului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca depinde de locuinta, noi intr-unul din dormitoare am avut tapet de cand e construit blocul adica din 1982. Si nu am avut niciodata mucegai in camera aia sau in rest.

      Ștergere
  7. Eu am optat pentru tapet in baie si bucatarie, dar nu era varianta de 3D, acum m-ar tenta pentru living.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut foarte multe tapete 3D desi nu am optat pentru unul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aste4pt sa termine copiii cu pictatul pe pereti si ma gandresc si eu sa-mi pun tapet. Arata interesant acesta 3D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as vrea tapet in bucataria si in dormitoare. Acum am aflat ca exista si 3D. Cred ca ar fi si mai interesant.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut la cineva un astfel de tapet si chiar arata deosebit! Creeaza un efect optic uimitor!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.