marți, 16 iunie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 53-54 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 53-54 tr rezumat

Așadar mașina lui Demir iese în peisaj și se oprește deasupra unei faleze, într-o poziție periculoasă. Demir ar vrea să iasă din mașină, dar la orice mișcare, aceasta se mai prăbușește puțin și amenință să cadă în valuri. În cele din urmă niște fermieri îl salvează tractând mașina de acolo, iar el îi răpslătește din plin. Acum se tot gândește la cuvintele lui Hunkar care îl sfătuise să lase toată averea fiicei lui, pentru că dacă Yilmaz află că Adnan este fiul lui, Yamanii vor rămâne fără nicio lețcaie.

Saniye o ia pe micuța Uzum la fermă pentru că mama acesteia este grav bolnavă și se internează la spital, iar prognosticul pentru ea nu este favorabil, fiind diagnosticată cu cancer în fază terminală. Acest amănunt îl determină pe Demir să se gândească foarte bine ce va face în continuare cu viitorul copiilor lui. Astfel, se duce să stea de vorbă cu Mujgan și află că Yilmaz nu știe despre Adnan că ar fi fiul lui, dar ea se teme că Züleyha și Yilmaz ar putea avea o relație folosindu-se de copii ca pretext. Demir nu este dispus s-o creadă, însă întâmplarea face să-i vadă pe cei doi foști iubiți stând de vorbă, când se întoarce de la birou. Gelozia i se aprinde iarăși în suflet și din nou o împiedică pe soția lui să-și vadă copiii.

După acest gest, Züleyha se duce să discute cu Behice, pentru că își dă seama că Mujgan l-a întărâtat pe Demir povestindu-i despre cum îl alăpta ea pe micuțul Ali. Behice o avertizează pe nepoata ei că îi inflamează din nou pe cei doi rivali până la punctul în care s-ar putea omorî unul pe celălalt și o sfătuiește pe Mujgan să se oprească înainte de a fi prea târziu.

Mă numesc Zuleyha episoadele 53-54 tr rezumat

Yilmaz își cumpără ultimul gadget al vremii, o mini-cameră de filmat și împreună cu Fekeli încep să se filmeze în diverse ipostaze și cu discursuri care să fie ca niște sfaturi de urmat în orice timp. Demir decide că Hunkar avea dreptate și are de gând să-și schimbe testamentul cu totul în favoarea Leylei, apoi îi spune maică-sii că Züleyha nu trebuie să afle despre asta.

Hatip începe să aibă probleme din cauza lui Rașit care s-a încăierat și acum trebuie să meargă la poliție să-i ia amprentele pentru cazier. Hatip se teme că astfel se va da de urma criminalului lui Cengo. Acum îl sfătuiește pe Rașit să dispară dacă vrea să nu înfunde pușcăria pentru crimă.

Sermin face o mișcare neașteptată și se duce la Julide să o roage să-l lase pe Sebahattin să revină la ea, deși sunt divorțați oficial. Julide, în ciuda insistențelor lui Sebahattin, nu dorește să fie considerată o femeie care strică o casă și îi înapoiază inelul de logodnă. Doctorul, foare furios, se duce la Sermin și îi face o scenă, dar nu o atinge. După ce pleacă, Sermin se lovește singură cu o scrumieră în cap și apoi se duce la poliție să declare că fostul ei soț a agresat-o.

Mama lui Uzum moare și ea urmează să fie crescută la fermă, de către Saniye, și să se joace împreună cu Adnan și Leyla, când aceasta va fi mai mare. Prezența fetiței reînvie relația dintre Saniye și Gaffur și le salvează cumva căsnicia. Zuleyha ar trebui să meargă cu Demir la un dineu la club dar refuză pentru că băiatul are febră. Demir n-o crede și o forțează să meargă cu el. La dineu, Demir discută despre intenția lui de a cumpăra o fabrică de ulei. Când apar și Fekeli cu Yilmaz, vor afla despre asta și se vor gândi cum să facă să-l împiedice pe Demir de la a-și vedea planurile împlinite.

Sermin se duce pe la Julide, care este preocupată de Rașit, care a ascultat sfatul stăpânului său și s-a făcut nevăzut. Procuroarea este surprinsă de vizită. Sermin îi arată vânătaia și îi spune că vrea ca Sebahattin să fie arestat. În acest timp la fundația de femei se votează o nouă șefă iar Behice speră să o surclaseze pe Hunkar, dar are nevoie de vorul lui Sermin care nu se prezintă în ziua aceea acolo. Drept urmare, tot Hunkar este aleasă președinta comitetului de femei. Behice o amenință pe Hunkar că va dezvălui lumii anumite secrete ale Yamanilor.

Hunkar, de teamă, se duce la Fekeli să se sfătuiască și îi povestește tot adevărul despre viața lui Zuleyha cu Yilmaz (omițând intenționat amănuntul că Zuleyha era deja însărcinată când s-a măritat), sub promisiunea lui că nu va divulga niciodată ceea ce a auzit. Însă totul ia o turnură oarecum neașteptată, pentru că Fekeli este șocat de cele auzite. Hunkar își exprimă temerea că Behice știe ceva și că va dori să răspândească bârfe și va fi vărsare de sânge între Demir și Yilmaz și îi cere ajutorul. Dar Fekeli, foarte trist, o dă afară din casa lui pentru că în cei 40 de ani nu a știut niciodată cât de crudă poate fi. De supărare, Fekeli face un nou infarct și cade la pământ...

Fekeli este găsit de către oamenii săi și dus la spital. Yilmaz află că Hunkar a venit pe acolo cu puțin timp înainte și își imaginează că datorită ei binefăcătorul său a avut iar un atac de cord. Nervos, se duce la ferma Yamanilor s-o caute, dar Hunkar tocmai venea de la Demir pe care îl avertizase că Behice știe unul din cele două mari secrete ale familiei - că Adnan este fiul lui Yilmaz sau că Ercument a fost ucis din cauză că a violat-o pe Gulten. Acum amândoi se gândesc de la cine ar fi putut afla Behice așa ceva, când doar Zuleyha mai știe asemenea lucruri și ea nu ar avea niciun interes să le destăinuie cuiva.

În confruntarea cu Yilmaz, Hunkar bineînțeles că minte și o bagă la mijloc pe Mujgan, spunând că datorită vizitei ei la birou la Demir s-a dus pe la Fekeli să discute. Yilmaz nu știa despre această întrevedere și acum, că pare că Mujgan este indirect cauza atacului de cord al lui Fekeli, se duce în casă și se ceartă cu nevastă-sa.

La conac toată lumea observă că Demir se poartă diferit cu copiii lui, având o afecțiune nestăvilită față de Leyla. El nu recunoaște, dar Zuleyha observă, mai ales că Adnan chiar este bolnav și lui Demir nu-i pasă.
Hatip plănuiește să găsească un țap ispășitor pentru uciderea lui Cengo care să facă pușcărie. Așa că îi împrumută bani mulți unui lucrător sărac, Eyup, care nu are cu ce plăti datoria, și apoi îl asigură că se va gândi el la un mod în care o să-l ajute în contrapartidă. Mai apoi se duce și îl aduce pe Rașit la poliție, iar acestuia i se iau amprentele. Rezultă că acum amprenta de pe pistolul crimei va fi identificată ca a lui Rașit, dar Hatip gândește o țesătură de minciuni ca să-l bage pe Eyup la pușcărie drept ucigașul lui Cengo.

Într-o noapte, pe când Fadik doarme în cameră la Haminne, bătrâna iese afară din casă fără să fie văzută de nimeni. Plouă torențial și ea stă în mijlocul drumului unde este lovită de către Yilmaz, cu mașina, pentru că nu a văzut-o la timp din cauza ploii. El o duce la spital și apoi sună la fermă, dar întâmplarea face ca să ridice receptorul chiar Zuleyha. Toată lumea cu excepția ei pleacă la spital. Mujgan profită de situație și se duce la vecina ei să-i facă din nou panaramă pe tema relației pe care își imaginează că ar avea-o ea cu Yilmaz. Zuleyha îi spune drept în față că ar trebui să se caute, că e nebună.

Behice și Hunkar se contrează cu replici acide la ușa rezervei de spital a lui Fekeli, Behice amenințând-o din nou pe rivala sa. A doua zi Behice va afla de la proasta de Sermin și despre uciderea lui Ercument, dar Sermin mistifică adevărul și minte că Ercument era îndrăgostit de Zuleyha și că Demir l-ar fi omorât din gelozie.

Fadik a fost trecută iarăși la bucătărie și Hunkar va aduce o asistentă medicală ca s-o supravegheze pe bătrână.
Zuleyha vrea să meargă la medic cu Adnan dar Demir, care a luat cumva în serios vorbele lui Mujgan, n-o lasă decât cu Gulten după ea.

Procuroarea a identificat amprenta de pe pistolul crimei împotriva lui Cengo ca fiind a lui Rașit, dar acum acesta minte, învățat de Hatip, că Eyup i-ar fi dat pistolul drept cadou, iar el l-a aruncat pentru că nu-l voia. Acum urmează să fie prins Eyup și Hatip speră că a dat destui bani celor doi ca să-și țină gura și să confirme povestea inventată de el. În plus, Julide mai trebuie să-l asculte și pe Sabahattin care o avertizează că Sermin minte și că el nu a atins-o cu nimic și nici nu a aruncat în ea cu nimic. După aceea Hatip îi mai dă bani lui Eyup, dar se pare că acesta și-a dat seama că-l poate șantaja pe Hatip și îi cere mereu mai mult, ca să tacă și să spună că el l-a ucis pe Cengo. Eyup dă declarație așa cum a promis, iar Rașit urmează să fie eliberat.

Fekeli iese din spital și are loc o discuție cu Behice care se crede stăpână pe situație. Bărbatul îi explică mai mult decât clar că nu va permite ca numele lui Hunkar să fie mânjit cu noroi și că ea, Behice, trebuie să-și vadă de treabă. Mai apoi Fekeli își dă iar întâlnire cu Hunkar și o avertizează că Behice știe ceva despre Ercument. Amândoi se gândesc cine ar fi putut să-i spună, dar nu își dau seama. Dialogul se mută către relația lor, Fekeli spune că totul va rămâne în trecut, Hunkar recunoaște că-și va ispăși pedeapsa pentru răul pricinuit și se despart.

Ajunsă acasă, Hunkar îi relatează lui Demir că Behice știe despre întâmplarea cu Ercument, dar nu și despre Adnan. Mujgan, care găsise o eșarfă de-a Zuleyhăi ajunsă în mod misterios în mașina lui Yilmaz vine cu eșarfa la Demir să-i reproșeze că nu a luat în serios avertismentul ei și că, uite, are dovezi despre întâlnirile lor, precizând că probabil când Zuleyha a ieșit cu Adnan la medic, și-a dat rendez-vous cu Yilmaz. Însă Demir știe că atunci a fost și Gulten de față....


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 51-52 tr                                      urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 55-56 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.