sâmbătă, 20 iunie 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 55-56 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 55-56 tr rezumat

Mujgan susține că eșarfa era la gâtul Zuleihăi cu o zi în urmă și acum a găsit-o în mașina lor, ceea ce demonstrează că Yilmaz și Züleyha au o relație discretă. Însă Züleyha apare cu eșarfa la gât, fiind acum clar că cineva are tot interesul să-i facă pe cei doi vecini să se certe pentru că eșarfa pe care o ține Mujgan în mână este una identică. De data asta toți cei prezenți încep să creadă că Mujgan are probleme serioase. Când rămân amândoi, Yilmaz o întreabă pe soția sa ce-i cu această obsesie și dacă s-a gândit în ce situație delicată îl pune, însă Mujgan tot pe Züleyha o consideră vinovată pentru toate.

Züleyha și Mujgan au ocazia să stea de vorbă între patru ochi și doctorița o acuză că nu scapă nicio ocazie să se vadă cu Yilmaz. După aceea Yilmaz îi spune pe șleau că ar trebui să meargă la pishiatru.
Fekeli și Yilmaz primesc niște onoruri pentru proiectul de irigații făcut în Cukurova, dar Yamanii au impresia că li s-a furat ceva și Demir pune la cale un joc ca să-i încurce pe cei doi afaceriști. Între timp, Ali Rahmet face demersurile necesare ca să cumpere o proprietate drept în mijlocul Cukurovei.

Gaffur lucrează la un restaurant ca să-i plătească toată datoria lui Hatip, iar într-o zi când vine de la lucru, îi vede pe Cetin și Gulten care au de gând să se căsătorească în curând. Însă Gaffur se înfurie și o ia pe sora lui acasă certând-o tot drumul. Acasă, Saniye îl calmează apoi îi povestește ce s-a întâmplat între Gulten și Ercument și că Cetin știe despre asta, dar cei doi se iubesc. Atitudinea lui Gaffur se schimbă atât față de sora lui cât și față de Cetin, pe care îl acceptă. Dar acum Saniye trebuie să-i spună stăpânei că a împărtășit secretul cu Gaffur și se jură că acesta nu va vorbi.

Yilmaz vorbește cu Fekeli și îi spune că au comenzi pentru 200 de pompe de irigații, care trebuie plătite cu bani gheață. Demir nu este străin de această afacere și așteaptă momentul oportun ca să atace. După ce Yilmaz aude despre arestarea lui Eyup, se duce la procuroare și o informează că nu crede că Eyup este vinovatul, ci că el este doar un țap ispășitor. După care se duce să-l viziteze pe Eyup la închisoare și îi oferă de trei ori mai mulți bani ca să spună cine l-a pus să mintă. Eyup acceptă acest târg, iar mai apoi Hatip este înștiințat că Yilmaz a fost la vorbitorul închisorii și se duce și el să stea de vorbă cu lucrătorul, dar acesta îl șantajează că dacă nu-i dă de patru ori mai mulți bani ca să tacă, îi spune lui Yilmaz adevărul. Hatip se vede încolțit și acceptă, dar Hatip nu este prost, ci va avea grijă ca Eyup să pățească ceva grav.

Mujgan se sfătuiește cu Sebahattin și îi destăinuie că nu crede că ar avea nevoie de psihiatru, că deși toată lumea o acuză că este paranoică, ea e convinsă că Yilmaz și Züleyha au o relație și o va dovedi. Pe undeva, și soarta pare să fie de partea ei când într-o zi Zuleyha face o entorsă iar Yilmaz o vede șchiopătând exact când ajunsese acasă și se duce s-o ajute. Mujgan urmărea scena de la geam.

Cetin și Gaffur încep să se apropie și să se cunoască mai bine, având în vedere că se vor înrudi, însă fac asta la un pahar de rachiu, iar Gaffur se îmbată pulbere și bineînțeles că își dezleagă limba.
Primarul Adanei inaugurează o școală renovată prin donațiile lui Fekeli și care va purta numele lui Behice, care l-a salvat când a făcut infarct. Hunkar devine iarăși geloasă, dar nu are ce face decât să pleacă de la ceremonie. Celelalte doamne după aceea merg acasă la Fekeli unde servesc un ceai cu Behice și încep să bârfească despre dispariția subită a lui Ercument, și că Yamanii l-au ucis pentru că ar fi dezonorat-o pe Zuleyha. Sermin și Behice nu opresc vorbele, ba dimpotrivă, Sermin o roagă pe Behice să se folosească de relațiile ei ca s-o alunge pe procuroare din Adana.

Hunkar se întâlnește cu un detectiv particular, Kenan, pe care îl angajează să se informeze despre Behice și trecutul ei. Fekeli și Yilmaz supraveghează sosirea celor 200 de pompe de apă pe care le-au luat cu un credit. Bucuria lor este de scurtă durată, pentru că Cetin îi informează că a primit mai multe telegrame de anulare a comenzii. Acum cei doi au pompele rămase în stoc și nici nu le-au plătit integral, fiind datori cu 4 milioane și jumătate de lire. Demir jubilează, pentru că el a plătit oameni să facă acele comenzi. Însă nici Fekeli nu este vreun debutant, și își dă seama că e ceva la mijloc, că nu puteau să anuleze comanda toți cumpărătorii odată fără să fie o șmecherie la mijloc.

La Yamani, care sărbătoreau victoria asupra lui Yilmaz și Ali Rahmet, apare poliția. Demir trebuie să se prezinte în fața procurorului acuzat fiind de uciderea lui Ercument. Julide îi spune că este suspect de crimă, că tot orașul vorbește despre asta și ea a primit o notificare în acest sens. Până să meargă a doua zi la procuratură, Demir și Hunkar decid că trebuie să spună tot adevărul despre moartea lui Ercument, inclusiv că Yilmaz a fost cel care l-a omorât. Însă discuția este ascultată la ușă de Zuleyha care îl contactează pe Yilmaz și îi spune ce a auzit. Însă și Mujgan își urmărește soțul și aude discuția de la telefon, hotărând că trebuie să vadă ce va face (ea crede că cei doi își dau o întâlnire romantică).

Mă numesc Zuleyha episoadele 55-56 tr rezumat

Într-adevăr, Zuleyha și Yilmaz se întâlnesc într-un loc izolat, ea îl întreabă dacă e adevărat ce a auzit, iar Yilmaz, cu un gest tandru, îi promite că o să-i spună totul. De la distanță Mujgan nu aude cuvintele spuse de cei doi, dar vede totul și filmează (cu camera cumpărată de Yilmaz cu puțin timp în urmă) ceva ce pare într-adevăr întâlnirea a doi îndrăgostiți. Cei doi intră într-o cabană să stea de vorbă, Yilmaz zicând că poate asta este soarta lui, să scape femei de la viol și să ucidă făptuitorii. Cei doi se îmbrățișează, iar Mujgan care este pe verandă, filmează, cu ochii plini de lacrimi. Mujgan pleacă și scapă eșarfa undeva pe drum, din greșeală. După ce termină de vorbit, Züleyha și Yilmaz pleacă, iar eșarfa doctoriței o găsește Yilmaz.

Behice, care locuiește din nou la Fekeli după ultimul atac de cord al acestuia, este întrebată de către el de unde știe despre uciderea lui Ercument, dar femeia nu pomenește nimic de Sermin.
Julide îl avertizează pe Demir despre bârfele orașului și îi spune că i s-a cerut să redeschidă cazul. Drept urmare, mai toată lumea de la conacul Yamanilor este chemată să dea declarație.

Pentru că Hatip nu a plătit suma de bani promisă, Eyup îl cheamă pe Yilmaz la vorbitor, dar este ucis în pușcărie înainte să poată sta de vorbă cu acesta. Cazul poate fi considerat închis mai ales că Eyup pledase vinovat, însă Yilmaz știe că nu Eyup a fost criminalul.
Demir se convinge că oamenii bârfesc despre el și Zuleyha în legătură cu Ercument, iar Hunkar se întreabă cine de la conac a scos vorba din casă. Oricum, cu toții, cei care știu adevărul, sunt șocați să afle că lumea crede că despre violarea Zuleihăi a fost vorba. Hunkar se decide să-i povestească nurorii ei adevărul. Fekeli și Hunkar discută să aranjeze o întâlnire între ei, cu toții, ca să lămurească lucrurile.

Yilmaz, la întâlnire, îi cere lui Demir să spună dacă el l-a ucis pe Cengo (așa crede Yilmaz, că Demir l-a pus pe Eyup să intre la pușcărie în locul lui). Demir se jură pe copiii lui că nu el a făcut așa ceva, și atunci cei doi stabilesc să afle împreună cine este criminalul. Legat de bârfele din Adana, se stabilește ca Gulten, Züleyha și Yilmaz să nu fie implicați în felul în care se vor descurca ițele chestiunii. Pentru prima oară cele două familii ajung la o înțelegere și se sprijină reciproc. 

(Sfârșitul episodului 89 Kanal D)

Julide îi cheamă pe toți de la fermă să dea declarații și ei spun cum Ercument mereu venea doar ca să mai ceară niște bani și neagă că ar fi violat-o pe Züleyha. După audieri, Züleyha stă de vorbă cu Sebahattin și îl roagă să vorbească cu Julide să închidă cazul, dar procuroarea nu vede cu ochi buni această cerere, că este ca și cum i s-ar cere justiției, indirect, să nu-și bage nasul și îl întreabă pe cine protejează.

Demir și Yilmaz pleacă din Cukurova ca să afle cine l-a ucis pe Eyup în pușcărie. Ajung și la Istanbul la Emel, sora lui Ercument să stea de vorbă și îi cer ajutorul legat de moartea acestuia. Femeia acceptă în schimbul unei sume de câteva milioane de lire, pe care cei doi hotărăsc că o vor plăti jumătate Demir și jumătate Yilmaz. Emel vine să depună mărturie în Adana, povestind despre problemele lui Ercument cu jocurile de noroc și că era implicat în relații cu mafia. Emel recunoaște că fratele ei era căutat de mafie și că până la urmă le-a spus că el era în Adana și că probabil aceștia l-au ucis. În acest fel cazul se închide.

Acasă, Yilmaz stă de vorbă cu Fekeli despre cum să facă rost de banii pentru Emel dar Mujgan aude și îi acuză pe amândoi că o protejează pe Züleyha. Face atâta tărăboi până când Yilmaz este nevoit să-i spună adevărul, că el l-a ucis pe Ercument pentru că o violase pe Gulten aproape în fața ochilor lui. Mujgan este uluită de ceea ce aude, însă Behice stă la ușă și ascultă totul (oooffff, turcii ăștia care n-au treburi !!)

Yamanii organizează o conferință de presă ca să oprească bârfele și le invită și pe Behice și Sermin la evenimentul care va avea loc la Club. Acolo se află și Emel despre care Demir le spune tuturor în deschidere că le va povesti ce fel de om era Ercument. Emel își joacă rolul ca și la procuratură. Toată lumea este mulțumită, cu excepția lui Behice care acum știe adevărul. La sfârșit, cele două familii își strâng mâinile și Fekeli îi încurajează pe tineri să continue pe acest drum.

Zuleyha ar vrea să se împace cu Mujgan dar doctorița e decisă să nu facă acest pas. Mai mult, scoate rola de film din camera video și i-o trimite lui Demir la birou ....


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 53-54 tr                                      urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 57-58 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.