joi, 18 iunie 2020

Rochiile de vară de la Felamo

Rochiile de vară de la Felamo

Vă spuneam în articolul trecut că de la Felamo mi-am luat două rochii de plajă anul trecut și, pentru că am fost mulțumită de ele, am ales câteva modele de rochii de vară pe care vreau să vi le prezint.

Mai întâi o rochie lejeră din bumbac, răcoroasă, largă și lungă până la glezne, cu model geometric și floral, cu mâneci de lungime medie, foarte largi, la fel ca și rochia. Croiul este simplu, iar rezultatul este o rochie foarte largă și confortabilă. Este o excelentă alegere pentru zilele toride, pentru plajă sau plimbare, pentru o după amiază în grădina casei ori pe terasă ca și pentru concediu și, așa cum se poate observa, se accesorizează cu sandale fără toc, simple gen șlapi, cu o geantă pe umăr de plajă sau sport, ori cu o geantă gen traistă din material textil.

Rochiile de vară de la Felamo

A doua rochie este un model cu nasturi în față, cambrat pe talie. Un model office, din șifon uni, pe alb, piersică, bleu, roz antic sau gri deschis, care poate fi atât o ținută de vară la birou sau la o ieșire cu prietenii. Se accesorizează cu genți și sandale în culori contrastante cu aceea a rochiei, stil urban, office sau sport.

Rochiile de vară de la Felamo

A treia rochie de vară este în forma literei A, largă la poale, cu decolteu in V și cu umerii goi. Pe mânecile trei sferturi prezintă broderie spartă și din acest motiv, prin plusul de eleganță și efectul general, este o rochie potrivită pentru o seară de spectacol, un cocktail sau un alt eveniment estival. Din amestec de bumbac, e o alegere răcoroasă, pe nuanțe de alb, bleu, roz, albastru bleumarin sau negru. Se accesorizează cu elemente metalica, chihlimbar, brățări multiple, geantă plic de rafie sau imitație de piele de șarpe, adică bijuterii nepretențioase stil vintage dar de efect.

Rochiile de vară de la Felamo

A patra rochie de vară este genul petrecut, parte peste parte, cu mâneci largi, trei sferturi cu un model floral stilizat și colorat peste un material în general uni, de culoarea vinului roșu. Bumbacul și croiala o recomandă ca pe o rochie de plimbare, de seară, în zilele nu foarte calde, după o ploaie de vară sau în apropierea unei ape unde există și curenți sau vânt. Se accesorizează cu o pălărie de pai, ochelari, eventual o geantă pe umăr mare, tip shoppping și sandale romane fără toc.

Acestea ar fi alegerile mele de la magazinul online Felamo.

Ție care anume îți place cel mai mult?



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










9 comentarii:

  1. Rochia a doua, cea din sifon imi place tare mult ! Iar ca nuanta as alege nuanta piersica !
    Desi toate modelele sunt superbe !

    RăspundețiȘtergere
  2. A treia rochie m-a cucerit 💙💙💙💙 arată incredibil ‼️‼️‼️‼️

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult rochia cu nasturi! Cev de genul as vrea și eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce rochii frumoase! Toate imi plac mult, perfecte pt vara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place extrem de mult a doua rochie, îmi doresc una!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador aceste rochii vaporoase vara.mai alea ca cea din prima imagine cu imprimeu boho

    RăspundețiȘtergere
  7. A doua si a treia rochie sunt fix pe stilul meu. Tare faine rochii au pe site. Am vazut niste modele wow.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac mult rochiile inflorate pentru vara. Chiar am gasit cateva modele frumoase pe Felamo

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de frumusica este rochita alba! Parca o si vad purtata pe plaja! Sa vina vara, zic!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.