miercuri, 27 mai 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 41-42 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 41-42 tr rezumat

La proces este venită doar Hunkar. Züleyha, ca soție, nu are voie să participe, iar acum Hunkar își pune speranța în apariția lui Sermin care și-a schimbat declarația, dar aceasta nu apare, așa că judecătorul decide să-l trimită pe Demir înapoi la pușcărie. Cu puțin timp înainte de proces, Sermin îl mințise pe Hatip că Hunkar nu i-a dat niciun ban, pentru că nu poate să riște cu un asemenea om care ucide fără să clipească pe cineva nevinovat, plus că ea avea alte planuri.

Pe de altă parte, Hatip calculează greșit niște lucruri, și, crezând că Fekeli este dușmanul lui Hunkar, anunță toți oamenii de afaceri din Adana să nu cumpere nimic de la ea, crezând că în acest fel o va forța pe femeie să revină la el. Dar nu știe că terenul este vândut de mult deja. Acum vedem de ce Sermin nu a apărut la tribunal - pentru că temându-se de răzbunarea lui Hunkar, decide să plece din țară pe ascuns și se află în drum spre aeroport cu un bilet de avion cumpărat dinainte, dar Hatip află adevărul de la Yilmaz și pune oamenii pe urmele ei. Aceștia îi provoacă un accident de mașină iar Sermin zace rănită în drum.

Yilmaz nu știa despre înțelegerea dintre Hunkar și Fekeli deși a văzut ceva învârteli în actele contabile, dar tot ceea ce poate bănui este că Hunkar o mituiește pe Sermin să-și schimbe declarația. El se duce la Hatip să-i spună despre acest lucru, inclusiv că Sermin a primit o jumătate de milion de lire turcești drept răsplată. Hatip este perplex să audă așa ceva, pentru că avea încredere în Sermin că nu-l păcălește, iar dacă lucrurile îi scapă din mână, poliția se va afla pe urmele lui. Astfel, el decide s-o găsească pe Sermin cu orice preț și poate chiar s-o omoare.

Behice se simte depășită de situație și decide să plece la Istanbul, la avocatul fratelui său, împreună cu Fekeli care avea și el treburi pe acolo. Avocatul o informează că doctorul avea datorii mari pe care acum ea le-a preluat ca moștenitoare și că inclusiv casa ei a fost vândută pentru plata datoriilor, și că ei nu i-a mai rămas niciun ban. Fekeli o asigură de tot sprijinul lui.

La fermă, Züleyha este iarăși închisă în casă iar de Adnan are grijă o bonă, dar ea nu este de acord cu metodele acestei femei și izbucnește o ceartă între ele două și Saniye, totul terminându-se prost pentru Saniye care cade din capul scărilor. Acum toată lumea crede că Züleyha a împins-o pe Saniye intenționat, dar de fapt, noua bonă a determinat-o pe Saniye să cadă.

Yilmaz tocmai a venit la conacul Yamanilor strigând la Hunkar să iasă afară, în dorința de a o întreba despre cele 500.000 de lire (lipsă din contabilitatea firmei lui), ca să vadă ce reacție va avea când va afla că știe despre banii dați lui Sermin. Dar în loc de Hunkar, care este la spital cu Saniye, afară iese Züleyha. Amândoi se duc în conacul mic, recent renovat și îi spune femeii iubite că nu mai poate trăi fără ea, că va face tot posibilul s-o despartă de Demir și că va fi un tată bun pentru copiii ei.

Hunkar merge la avocatul familiei și îi dă hârtia scrisă de Sermin, și acum aflăm că acolo ea a recunoscut că a luat mită ca să-și schimbe declarația, mai întâi o sută de mii bani gheață, un cec de 400.000 și încă o jumătate de milion după ce Demir avea să fie eliberat. Hunkar își amintește vizita lui Sermin. În ziua procesului, ea a primit în cont și cealaltă jumătate de milion de lire, de la Fekeli, deși nu a apărut la tribunal (pt că avusese accidentul de mașină). Yilmaz o găsește pe drum, după spusele unui servitor.

Saniye își revine la spital și afirmă că Züleyha a împins-o pe scări, la fel cum zice toată servitorimea casei. Yilmaz ajunge și el cu Sermin și are loc o confruntare cu Hunkar, care jură că Demir nu este vinovat dar Yilmaz n-o crede. Când Sermin își revine, în rezerva de spital se află Hunkar cu procurorul de caz alături. Acum ea nu are încotro și spune că de fapt, nu l-a văzut pe Demir că l-ar fi omorât pe Cengo, dar că a vrut să se răzbune pe el pentru că i-a dat foc la casă. După această vizită, Sermin contgstaă că geanta în care avea toți banii nu este acolo și presupune că a rămas în mașina abandonată în drum.

La Istanbul Behice este atacată de doi tipi și Fekeli sare s-o ajute. Hatip află că Sermin a fost audiată de procuror chiar la spital. Demir este eliberat în urma depoziției. Pe drum spre conac este aclamat de oamenii Adanei, iar acasă află că Züleyha ar fi împins-o pe Sanyie pe scări. Astfel, plus minciuna spusă de Hatip și de Hunkar că Züleyha și Yilmaz s-au vorbit să se întâlnească, el se poartă rece cu soția lui și își pregătește patul în altă cameră.

Lucrurile încep să se limpezească atunci când o lucrătoare vine să se intereseze de Haminne, spunând că a găsit-o în podgorie cu niște struguri în mână acum câteva zile și că nu știa ce-i cu ea, dar a adus-o acasă. Auzind povestea, Hunkar și Demir își dau seama că Züleyha nu a mințit. Zuleyha se închide în dormitor iar Demir își cere iertare pentru că nu a avut încredere în ea.

Yilmaz, de când a aflat că iubirea vieții lui a fost forțată să se căsătorească cu Demir fiind șantajată că el nu va fi executat în închisoare, nu mai are liniște. Relația cu Mujgan este de fațadă, iar el nu ar vrea s-o facă să sufere toată viața. Gulten, care acum și-a dat seama despre anumite lucruri și înțelege că Adnan este băiatul lui Yilmaz, se duce la acesta să-i spună despre scrisorile scrise de Zuleyha pe care ea, din gelozie, le-a ars și nu le-a expediat așa cum ar fi trebuit, dar motivează că i-a fost teamă să nu afle Demir.

La conac, Demir încearcă să afle adevărul despre cum a fost Saniye împinsă pe scări și mai ales de către cine, pentru că acum nu mai crede ce spun cei din jur despre soția sa. Așadar, convoacă toată servitorimea din fermă și o întreabă mai întâi pe Saniye despre cele întâmplate, ea acuzând-o fără echivoc pe Zuleyha. Gaffur, face la fel. Bona minte că nu era acolo și n-a văzut exact ce s-a întâmplat, doar Gulten spune adevărul, că bona lui Adnan a făcut-o pe Saniye să-și piardă echilibrul. Demir o concediază pe loc, iar Gaffur și Saniye sunt acum furioși pe Gulten că de ce nu i-a susținut în minciună, pentru că astfel erau bine văzuți de către Hunkar, iar acum vor avea de suferit. Într-adevăr, Demir le cere celor doi soți mincinoși să plece unde-or ști.

Demir se duce la Adana la bărbier și acolo se întâlnește cu Yilmaz, care știind anumite lucruri, este nervos, fiind convins că el l-a ucis pe Cengo și că Sermin a fost mituită să mintă ca să poată ieși Demir din închisoare. Tensiunea crește, Demir scoate pistolul, și la fel face și Yilmaz. Demir se potolește, însă Behice era în preajmă și a văzut scena, despre care îi relatează lui Mujgan, care are o discuție cu soțul ei pe tema armelor de foc. Yilmaz pleacă la conacul cel mic supărat de vorbele doctoriței, ca s-o vadă pe Zuleyha și să se potolească. În momentul în care se întâlnesc, se îmbrățișează și el din nou îi cere să fugă împreună și să lase totul la o parte pentru fericirea lor, iar Zuleyha îi spune să plece pentru că Demir poate să apară din moment în moment. Într-adevăr Demir începe s-o caute pe Zuleyha și o vede, dar când se apropie, dincolo de zid este Gulten.
Pentru că a salvat-o de furia lui Demir, Gulten îi cere Zuleihăi în schimb să intervină pentru fratele ei și nevasta lui să fie primiți înapoi la fermă. Zuleyha îi promite că va discuta cu Demir și vor vedea ce răspuns va primi.

Yilmaz se duce acasă și Fekeli îl sfătuiește să se gândească bine pentru că nu poate să se joace cu sentimentele lui Mujgan. Geanta lui Sermin este găsită la locul accidentului dar este adusă la birou la Demir. Astfel el găsește acolo biletele de avion și pașaportul, alături de un cec de 400.000 de lire semnat de Hunkar.
Pe de altă parte Hatip află că Sermin nu l-a trădat și deci este liniștit că poliția nu va veni după el. Ca să fie totul curat, îi ordonă unuia dintre oamenii lui să arunce pistolul crimei în mare, dar acela aruncă pistolul în altă parte.

Gulten se duce cu Zuleyha la cumpărături și din întâmplare Cetin le vede și se duce să mai stea de vorbă cu Gulten, dar ea se poartă rece cu el, pentru că nu poate să uite că a fost violată. Zuleyha încearcă s-o convingă pe fată că trebuie să-și schimbe atitudinea și că indiferent ce ar fi pățit (ea nu știe despre viol), poate să-și schimbe destinul, apoi îi dezvăluie că are de gând să fugă cu Yilmaz. După aceea Zuleyha stă de vorbă cu Demir despre Gaffur și Saniye iar el se învoiește să-i reprimească, dar asta o face pe Hunkar furioasă pentru că Zuleyha i-a subminat autoritatea.

Demir ajunge acasă cu geanta lui Sermin și se confruntă cu Hunkar, care recunoaște că altfel nu ar fi ieșit din închisoare. Pistolul crimei este găsit și analiza amprentelor îl scoate pe Demir din culpă definitiv, pentru că amprentele nu sunt ale lui, ci ale unei persoane necunoscute care nu are cazier. Hatip se impacientează când aude așa ceva și află că omul lui a aruncat pistolul în pădure, unde a și fost găsit. Sermin se duce la Sebahattin să stea acolo, dar el o acceptă doar pentru o săptămână până va găsi o locuință.

Yilmaz și Zuleyha se pregătesc să fugă în Germania. Se întâlnesc din nou la micul conac și el îi dă biletele de avion spunându-i că tot ceea ce mai are de făcut este să discute cu Mujgan și apoi pot să trăiască așa cum vor.

A doua zi are loc o festivitate organizată la Yamani pentru toată Cukurova iar Demir vrea să spună tuturor despre afacerea pe care o va pune pe picioare legată de fabrica de produse lactate care va crea noi locuri de muncă. Zuleyha se pregătește să dispară împreună cu Adnan, fiind sigură că lipsa ei va fi observată prea târziu. Ea pleacă cu mașina cea nouă cumpărată de Demir și oprește pe drum undeva să-l aștepte pe Yilmaz. Dar timpul trece...

Yilmaz s-a dus la spital să vorbească cu Mujgan însă aceasta îi dă vestea că este însărcinată.....


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 39-40 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 43 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.